Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Odradio update malopre,bogami ovo pegla kao ludo! Animacije su malo drugacije,i vise su sad nekako "snapy" nego pre. Ima malo kozmetickih promena,vuku malo na ios,ali ok. Ostaje jos baterija da se vidi,ako bude kao na prethodnom update-u,bice pun gas. E da,obratite paznju na otisak prsta,meni se cini da radi bolje.S23U je u pitanju.

Ima i bagova, recimo samsung health, ne moze da se otvori.

Meni bas ima lag na ovu aplikaciju za zvanje, kad kucam brojeve ili kad prelazim na kontakte il kad me neko zovne..treba mu neko vreme da prikaze i onako ukoceno 😀
Mozda se sredi, tek je azurirano...videcemo

Nazalost QuickShare opcija za deljenje fajlova sa iOS uredjajima koja dolazi sa OneUI 8.5 nije dostupna za S23 seriju.
Ukoliko neko ocekuje ili iz nekog razloga planira samo zbog toga da uradi update da zna.

Ali AOD brightness je popravljen konačno. Dobro su se nakanili posle godinu dana.

Bogami baš se lepa razlika primeti u fluidnosti, kao da brže radi, baš sam za zadovoljan. Za bateriju ostaje da se vidi još.

Lepo stvarno, baš neke fine, male, lepe estetske promene. Animacije definitivno sve više podsećaju na Apple ali lepo to izgleda ovde, eto i taj AOD sređen jedino ja nikako da dočekam da vrate ikonice sa slikama u listi poziva, ne znam šta im je to smetalo stvarno, kada recimo ima xy Miloša po slici lepo nađem vizuelno onog koji mi treba, ovako izgleda siromašno već godinama.
I jedino što mi smeta, u My Files tamo gde je prst godinama išao na Internal Storage sada su postavili Manage odeljak pa ne mogu da se sastavim ali navikoh na pill bateriju koja mi se sada ne menja, pa ću valjda i na to. Baterija čini se da nije gora, a to je jedino važno, ne mora biti bolja već je bila odlična. Skroz je okej čekati tek 27icu, ako i to. 😁

Ovako na prvu,rekao bih i da je baterija bas bas dobra!
Isto, poredim sa juce, juce mi je za 3h i 30m mali s23 potrosio 83%, danas slicna upotreba 3h i 30m potrosio 52%, jos sam sa update-om promenio sa dark na light mode.

Ista prica rekao bih da fluidnije radi sa novim i plus mi nekako display lepše izgleda 😀

1000047117.jpg

Još ne stiže update... S23+

Baterija odlična definitivno,
Isto, poredim sa juce, juce mi je za 3h i 30m mali s23 potrosio 83%, danas slicna upotreba 3h i 30m potrosio 52%, jos sam sa update-om promenio sa dark na light mode.
Baterija kida.Jutros skinut sa puniača u 7h,trenutno sam na 33% baterije. Ovo ne pamtim kada sam imao.

Nazad
Vrh Dno