U navedeni procenat pripejd korisnika u ubrajaju se i pripejd kartice koje Telekom (mts) masovno ,,, gura,,, pri svakoj obnovi ugovora, bilo postpejd ili Box paketa... Svaki put kada sam produžio neki ugovor, bio sam zadužen za pripejd karticu na poklon... Zadnji put kada sam produžio ugovor nisam je dobio, ali se uredno pojavila nova pripejd kartica na stanju u aplikaciji Moj mts.Broj postpejd korisnika je 5,43 milona u Srbiji a broj pripjed korisnika je 2,485 milona. Telekom drzi skoro pola pripejd korisnika tacnije 46,43% ili 1151000 korisnika. Sta ti ljudi uplacauju ja iskreno pojma nemam. Znam neke ljude koji koriste Mts mesecne planove ali mnogo vise ih znam koji koriste A1, Yettel i Globatel pripejed.
I ozbijna lova im stize od pripejd svima. Mene da si pitao reko bi na pripejdu da ima oko 15% kotisnika, ovo ispada svaki 3 covek u Srbiji da koristi pripejed.😀
Ovo je pripejd tema i ne može da se kupuje na rate ili plaća iz kredita. Prvi bih iskoristio akumuliran kredit iz ranije 1TB promocije na taj način da to može.Mozda nekom bude interesantno.
Pa kad sam preneo broj iz MTSa i dobio 6m free Mega plan, nesto sam potpisao nesecam se vise sta.
Bio sam u ovoj temi kad čitao po netu i samo ovde ostavio post. Ne znam jel mogu ja da prebacujem postove iz jedne teme u drugu. Za brisanje prošlo vreme.Ovo je pripejd tema i ne može da se kupuje na rate ili plaća iz kredita. Prvi bih iskoristio akumuliran kredit iz ranije 1TB promocije na taj način da to može.
U redu je sve, praštaj! Postpejd za sad nije opcija. Ima tu začkoljica što mts daje neki bonus kredit na regularnu dopunu od 500 dinara ili tako nešto pa mom drugu ne odgovara opcija da mu puštam friendly dopunu, a i pokušao sam ovde u par navrata suptilno da nabacim, ali bez uspeha. Ajde manje-više to, nego sam ograničen na 2000 mesečno pa ko bi hteo, lupam, da kupi 1TB za 6 meseci, ja mogu samo jednom u mesec dana to nekom da prebacim.Bio sam u ovoj temi kad čitao po netu i samo ovde ostavio post. Sad ne verujem da ti na tom broju treba postpejd UO da koristiš kao avans.
Ali to lako rešiš, nadjes ljude koji koriste Mts pripejd kroz planove ili ovako. Ti njima prebacis kredit oni tebi lovu, ili pitas i ovde ko koristi mts pripejd.
Jeste. Ostao je kao opcija da se sa svojim brojem vratim u mts prepaid, ali u A1 su uveli besplatan Mega plan i onda ovo stoji pa stoji. Ako uzmem na primeru kladionica i online kazina, tretirao bi se kao evidencioni račun, što znači da tehnički bi Telekom mogao da sa tekućeg računa prenese sredstva trećoj strani, a umanji ga iz pripejd kredita.Naći će svakako način za iskorišćavanje kredita, ali stvarno bi idealno bilo kada bi njime moglo da se plaća u Tehnomaniji, na to je ciljao. Ne znam, doduše, kako bi to bilo regulisano. Ispalo bi kao da su pripejd brojevi novčanici sa elektronskim novcem, što već spada u finansijsku uslugu, za koju je Telekom čak i imao dozvolu, ali je odustao od nje skorije.

Pošto Globaltel koristi MTS infrastrukturu (koja je na mojoj lokaciji dobra), da li sa njima mogu da očekujem isti kvalitet interneta kao sa mts-om?
Opcija mi je da se vratim u A1
koji mi radi loše
A kakva je procedura sa prenosom broja u A1? Da li tih 6 meseci važe za prepaid ili postpaid?
Danas bio do A1 i pokrenuo prebacivanje prepaid broja iz Yettela. Ima kartica, nikakav problem. Samo, nije ni BG, ni NS, već ZR 😉Odes u a1 i trazis prenos na pripejd ali obzirom odakle si,ne znam gde ces naci pripejd karticu za A1. Oni ih nemaju ni u Bg ili Ns,kod tebe tesko a mozda bas bude obrnuto,u malim mestima kartica na pretek😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari