Šta je novo?

The Witcher 3

Izgleda da ce se glasina iz juna obistiniti:

According to a fresh Noble Securities analyst report shared via Strefa Inwestorów, CD Projekt's release calendar and budgets have been revised significantly for the next few years.
The analyst expects a big DLC for The Witcher 3 to launch in May 2026, acting as a narrative bridge toward The Witcher 4 while kicking off its marketing cycle; this DLC is forecast to sell strongly and help sustain revenues ahead of the full sequel.

The Witcher 4 itself is projected for Q4 2027, with a much larger production and marketing budget than previously estimated as CD Projekt pushes to make it a flagship open-world RPG
and a major competitor in the AAA space.

Da kažem nešto, opet bih rekao ništa kako doživljavam ovu igru. 11 godina prošlo i nisam mislio da će se ovoliko čekati nastavak, tj nova saga kako to sad dođe. Mnogo toga se promenilo od tada...
Elem, kao što se zna, igra mi je uništila gejming na način kao što mi je LOTR uništio filmove.
Ponekad teško bude razmišljati da si već odgledao film života a možda i odigrao igru. Ne znam šta može izaći da me ono, baš pomeri... Daj Bože da osetim taj osećaj za Witcher 4, makar blizu. Možda i hoću - who knows, kada vidim drage likove ponovo.

Da kažem nešto, opet bih rekao ništa kako doživljavam ovu igru. 11 godina prošlo i nisam mislio da će se ovoliko čekati nastavak, tj nova saga kako to sad dođe. Mnogo toga se promenilo od tada...
Elem, kao što se zna, igra mi je uništila gejming na način kao što mi je LOTR uništio filmove.
Ponekad teško bude razmišljati da si već odgledao film života a možda i odigrao igru. Ne znam šta može izaći da me ono, baš pomeri... Daj Bože da osetim taj osećaj za Witcher 4, makar blizu. Možda i hoću - who knows, kada vidim drage likove ponovo.

Ne kazu dzabe "once you go black..." 😄

Teško. Ekipa koja radi W4 nije ista ekipa koja je radila W3. Više se uzdam u The Blood of Dawnwalker jer na njoj radi ta ekipa.
Stoji to što kažeš...
Ali zamisli kada budeš putovao kroz neku mećavu u Far North regiji i onda naletiš na zapušteni tavern. Unutra ona predivna muzika, pevaju neki trubaduri, moguće i Jaskier među njima (ženama 😉), Zoltan se davi u alkoholu a u ćošku sumnjivi mage koji ti daje quest da pronađeš Triss u Lan Exeteru i odneseš joj misteriozni amulet sumnjivih moći. Na putu do tamo pokupiš još par zanimljivih side questova, neki monster hunt... Kada stigneš u grad i pronađeš kuću gde živi Triss, u krevetu leži Geralt. Dakle sense of adventure kojim se mogu pohvaliti tek neke igre.
Jedva čekam leto i ove gejming sajmove da vidim o čemu se radi u četvorici. Moraju nam nešto pokazati.

@Dragonbane
keve mi, bolje da su tebe iscimali da im pišeš priču, garantujem da bi bila bolje upakovana nego što će biti njihova kad je završe 🙂

Ispravio sam ti ovo 😀
E sad ako ćemo iskreno zavisi koji si kraj dobio. Ja nekako volem crveno ♥️ a u W2 mi je bila jako simpatična. Mada mislim da je Shani po karakteru najbolja (i najnormalnija) žena od svih.
@Dragonbane
keve mi, bolje da su tebe iscimali da im pišeš priču, garantujem da bi bila bolje upakovana nego što će biti njihova kad je završe 🙂
Hvala ti na rečenom, pogotovo ako misliš ozbiljno 😉
Inače narativni dizajn - to interaktivno pričanje priče kroz gameplay, jeste grana koja mene najviše interesuje. I... Mnogo toga se može reći o toj grani i prava je šteta da nemamo temu na forumu koja je proučava.
Evo sad, ako postoji neki narativac na forumu da ga znate pokažite mu ovaj post 🙂 Možda bi valjalo malo popričati 🤓

Ja sam 2 puta igrao po nekoliko dana, i odustao. Nikako da me igra "uvuče" u svoj svijet... Neki dan popust na playstation store, ajde rekoh da opet probam...
Ufff...danas od 14h nisam stao sa igrom 🤢 Baš je zarazno.
Nekako mi je tek "kliknula" kad me je priča dovela u Novigrad, tada su mi likovi i priča postali baš interesantni. Nikako da se zaustavim, odavno nisam osvitao igrajući 😁
Ova scena me je "oduvala", možda čak i prelomni trenutak kad sam baš zavolio igru:

Ono sa čime se još pomalo mučim je sistem craftovanja, alhemije itd...mrzi me da se udubim, guram bez nekog značajnog apgrejda, pa dokle stignem 😁

Ja sam 2 puta igrao po nekoliko dana, i odustao. Nikako da me igra "uvuče" u svoj svijet... Neki dan popust na playstation store, ajde rekoh da opet probam...
Ufff...danas od 14h nisam stao sa igrom 🤢 Baš je zarazno.
Nekako mi je tek "kliknula" kad me je priča dovela u Novigrad, tada su mi likovi i priča postali baš interesantni. Nikako da se zaustavim, odavno nisam osvitao igrajući 😁
Ova scena me je "oduvala", možda čak i prelomni trenutak kad sam baš zavolio igru:

Ono sa čime se još pomalo mučim je sistem craftovanja, alhemije itd...mrzi me da se udubim, guram bez nekog značajnog apgrejda, pa dokle stignem 😁

A kad dođeš tek na Skelige 😍

Ubedljivo najdosadniji deo. Sem za uzblutele duse koje se loze na nordijsku mitologiju jer ne shvataju koliko je bleda i nemastovita.

Zašto baš u Toussaint 🤔 Stoji da se igra tu završila ali opet... Svakako jedva čekam taj DLC i nadam se da ću ga moći pokrenuti kao stand alone ekspanziju, kao i prethodne dve. Koliko god volim Witchera, pored današnjih obaveza nemam vremena da se 300h posvetim igri kao nekad, a rado bih.

Zar nisu jos pre nekoliko meseci najavili DLC za W3? Samo nisu release date

Zašto baš u Toussaint 🤔 Stoji da se igra tu završila ali opet... Svakako jedva čekam taj DLC i nadam se da ću ga moći pokrenuti kao stand alone ekspanziju, kao i prethodne dve. Koliko god volim Witchera, pored današnjih obaveza nemam vremena da se 300h posvetim igri kao nekad, a rado bih.
10. godisnjica DLC-a 31. maja 2026.

Nazad
Vrh Dno