Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel ovaj popust uz kod 20% moze da se kombinuje sa free mesecima preko akvizitera za nove korisnike? Ili vazi samo na standardnu ponudu sa sajta?

pretpostavljam da si sklonio njihov ruter i direktno vezao svoju opremu na ONT? jel su ti u tom slucaju dali i vlan ID na kome pristupas preko pppoe?
Od njihove opreme je ostao samo ovaj ONT:
1778951477307.png

Posto nije ruter, vec samo media konverter nije trebalo sa njihove strane nista da se namesta. Iza njega je samo moj Mikrotik, a njihov ZTE ruter sam vratio u kutiju 🙂 Da, dobijes i VLAN ID koji treba da koristis.

Od njihove opreme je ostao samo ovaj ONT:
Pogledajte prilog 539748

Posto nije ruter, vec samo media konverter nije trebalo sa njihove strane nista da se namesta. Iza njega je samo moj Mikrotik, a njihov ZTE ruter sam vratio u kutiju 🙂 Da, dobijes i VLAN ID koji treba da koristis.

Odlicno, pretpostavljao sam da je ovo bas takva konfiguracija. Jos jedno pitanje - da li si mozda pokusao da dobijes ipv6 preko pppoe konekcije koju sad ti kontrolises? I jedno glupo pitanje, jel si ih zvao ili pisao da dobijes pppoe creds? 😀 kako je lakse to uraditi?

Pitanje ako otkacim Yettel i odem kod A1 da li mogu da dobijem dva boxa , kao sto mi je dao Yettel

Само супернова и телекомова оптика имају ипв6.

Не могу никако да уђем у ZTE HOME GATEWAY ZXHN H3601P, IP адреса је 192.168.1.1 али име и шифру не могу никако да нађем. На налепници не пише, претраживао сам интернет и те шифре које сам нашао (Haikui....., Mirtx...) не раде.
Капирам да не би требало да буде баш скроз закључан, да ли неко зна корисничко име и шифру?

Ne znam da li si resio. Ja sam se zezao pre desetak dana i uspeo preko jedne od ove dve sifre da pristupim.

Prilozi

• IMG_20260517_215824.jpg
    IMG_20260517_215824.jpg
    80.9 KB · Pregleda: 45
@Gileb

Искрено и одустао сам од тога (решио на други начин) али ћу свакако пробати да видим могу ли да уђем.
Покушао сам сличне шифре али не баш те.

Хвала пуно!

Odlicno, pretpostavljao sam da je ovo bas takva konfiguracija. Jos jedno pitanje - da li si mozda pokusao da dobijes ipv6 preko pppoe konekcije koju sad ti kontrolises? I jedno glupo pitanje, jel si ih zvao ili pisao da dobijes pppoe creds? 😀 kako je lakse to uraditi?
Nisam pokusavao da dobijem IPv6 adresu posto sam zakupio fiksnu IPv4, a i kako kolega rece, A1 mislim da ne dodeljuje IPv6 svakako... Ja sam ih prvo zvao da "narucim" fiksnu IP i raspitao se oko koriscenja svoje opreme, a posle sam im pisao preko portala za parametre za povezivanje. Posle dostavljanja parametara su bili vrlo azurni i zvali me par puta da provere da li je sve u redu 🙂

Ista situacija je bila i kod mene.

Nazad
Vrh Dno