I kod mene samo što je preko provajdera YettelSrbija region, tel je iz A1 ako u opste to ima veze.
I kod mene samo što je preko provajdera YettelSrbija region, tel je iz A1 ako u opste to ima veze.
Kod mene telefon nije kupljen u A1 ali imam A1 karticu. Takođe aprilski sigurnosni update. Naravno region je postavljen na SrbijaSrbija region, tel je iz A1 ako u opste to ima veze.
da li bi se vratio na ultru ili puruXiaomi generalno nije na dobrom hlasu kad je trajanje baterije u pitanju. Pre ovoga par meseci sam koristio Puru 80 Ultra a pre nhe S25 Ultra. Oba imaju manji kapacitet baterije i duže trajanje iste bar za 20%. Ali dobro. Dok dan mogu da preguram dobro je
Ne bih. Koristio sam Xiaomi 14 Iltru jedno kratko vreme. Baterija mu je bila katastrofa tako da nisam očekivao previše ni od ove baterije mada, je ruku na srce, dosta bolja. Voleo bih da na ovom telefonu baterija traje malo duže ali šta je tu je. Naostalo realno nemam nikakvih zamerki. Ssung S25U je takođe odličan telefon ali su mu kamere realno dosta slabije od kamera na ovom telefonu. Što se pure tiče ima vrhunske kamere, uspeli su da se izbore sa Google aplikacijama i notifikacijama ali imaju drugih manjih ili većih problema. Procesor je dobar za svakodnevni rad ali za iole ozbiljniji posao nije. Kvalitetom signala takođe nisam bio zadovoljan iako ga svi hvale u recenzijama. Realno Xiaomi je po tom pitanju bolji i od Huawei-a i od Samsung-a.da li bi se vratio na ultru ili puru
Hvala na iscrpnom odgovoruNe bih. Koristio sam Xiaomi 14 Iltru jedno kratko vreme. Baterija mu je bila katastrofa tako da nisam očekivao previše ni od ove baterije mada, je ruku na srce, dosta bolja. Voleo bih da na ovom telefonu baterija traje malo duže ali šta je tu je. Naostalo realno nemam nikakvih zamerki. Ssung S25U je takođe odličan telefon ali su mu kamere realno dosta slabije od kamera na ovom telefonu. Što se pure tiče ima vrhunske kamere, uspeli su da se izbore sa Google aplikacijama i notifikacijama ali imaju drugih manjih ili većih problema. Procesor je dobar za svakodnevni rad ali za iole ozbiljniji posao nije. Kvalitetom signala takođe nisam bio zadovoljan iako ga svi hvale u recenzijama. Realno Xiaomi je po tom pitanju bolji i od Huawei-a i od Samsung-a.
Iskreno malo sam se i želeo xiaomi-ja pošto ga nisam koristio skoro dve godine. Jesi zadržaću se mislim malo duže vreme na ovom telefonu. Nije vreme da se telefoni menjaju svakih nekoliko meseci. ispraznile se zalihe namenjene za tu svrhu
Da pokušam da ti pomognem na neki način. Bh je najobičnija budalaština, ne gledaj te cifre uopšte. Imam kod kuće Xiaomi mi !0t Pro već sedam godina skoro - radi i dalje. Baterija mu naravno jeste oslabila ali i dalje radi. Koristio sam telefone kojima je nakon godinu dana zdravlje baterije bilo na 100%. ? Pa nije naravno! Zato mislim da su ti brojevi koji pokazuju telefoni najobičnija glupost.Havla
Hvala na iscrpnom odgovoru
Imam u25 ali teško se navikavam na gabarite, generalno volim manje telefone
Od brdo Xiaomija prvi je bio redmi note 3 pro poslednji bio je 12x i onda prešao na Samsung s10, 23,pa 25 i skoro uzeo ultru u25
Problem imam jer nisam nigde probao x17 a mislim i o x15
Drugo, mnogo brze ide na dole bh kod Xiaomija
Kamere msm da su dosta bolje od u25 ali bez zuma ipak je ovde druga prica sto se tice toga
Sve u svemu pomesana osecanja ali nevolja zbog veličine uredjaja ostaje
Korisnici kineskih Xiaomi modela prijavljuju da Google Wallet radi, dok su problemi češći sa Android Auto, Google Passkey i nekim Google servisima. �Imam mogućnost da uzmem 17 Pro Max, pa me zanima ima li on EU rom, tj može li se flešovati? Ne znam još na kojoj je verziji sada uređaj jer ga još nisam vidio.
Generalno mi trebaju Google Servisi (Wallet, Android auto...)
ako je ažuriran, ne može. bio je exploit sve do tamo negde februara, početkom marta.Imam mogućnost da uzmem 17 Pro Max, pa me zanima ima li on EU rom, tj može li se flešovati? Ne znam još na kojoj je verziji sada uređaj jer ga još nisam vidio.
Generalno mi trebaju Google Servisi (Wallet, Android auto...)
Po meni od Xiaomi 13 pa do sada nema neke enormne razlike ali ako imate para što da ne.👍Da li ici na Xiaomi 15 ili na 17, kolika je zapravo razlika izmedju ova dva modela, 17 je poprilicno skuplji.
Mnogo bolja baterija na x17.Da li ici na Xiaomi 15 ili na 17, kolika je zapravo razlika izmedju ova dva modela, 17 je poprilicno skuplji.
Ja koristim Xiaomi 15 nekih pola godine glavna razlika je bolja baterija na Xiaomi 17 i nekoliko poboljšanja ne kameri, zaštiti.. ako ti razlika u cijeni nije toliki problem ja bih uzeo 17Da li ici na Xiaomi 15 ili na 17, kolika je zapravo razlika izmedju ova dva modela, 17 je poprilicno skuplji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari