Šta je novo?

Vivo X300 Series

Pa normalno, ne znam da li je iko stvarno mislio da će X300 Utra kamera ostati malo lošija od X300 Pro i X100/X200 Ultra.

Najbolji telefon koji sam imao do sada. 3 dana baterija 6h sot-a 😂 26% ostalo, kamera je brutalna što bi rekli mladi, os brz i fluidan ma ovo je perverzija u odnosu ba sljamsung. 34760.jpg
34769.jpg34761.jpg34753.jpg

Brate, ovo glat da posaljes Animal planetu, bez da se postidis. Slike su 💣

Najbolji telefon koji sam imao do sada. 3 dana baterija 6h sot-a 😂 26% ostalo, kamera je brutalna što bi rekli mladi, os brz i fluidan ma ovo je perverzija u odnosu ba sljamsung. Pogledajte prilog 539872
Pogledajte prilog 539869Pogledajte prilog 539870Pogledajte prilog 539871
u tome je caka, da te telefon tera da zelis da fotkas. Bukvalno ovaj Vivo te uzme za ruku i vodi napolje i kreces da slikas sve...kamencice ispred zgrade, foke u zoo vrtu na 200m razdaljine, zabe dok spavaju, ma sve ....

Najbolji telefon koji sam imao do sada. 3 dana baterija 6h sot-a 😂 26% ostalo, kamera je brutalna što bi rekli mladi, os brz i fluidan ma ovo je perverzija u odnosu ba sljamsung.

Slažem se!
Inače ga ne bih uzimao po drugi put(nakon što sam probao i testirao najnovije Ultre svih proizvođača, plus iPhone 17 Pro Max).

Prilozi

• IMG_20260515_174637.jpg
    IMG_20260515_174637.jpg
    448.3 KB · Pregleda: 82
I onda okaci sliku koja je mogla biti sa Redmi Mi A3 lite 😀

Meni je X300p ipak "legao" nakon nekog vremena. Prilagodio sam si Origin OS iako me par stvari živcira. Izbor widgeta i ikonica je dosta loš, nema 5x6 grid na početnom ekranu, šteta je što nema 3D face unlock kao Huawei/Honor, brzo se puni samo s original punjačem. Isprobao sam OnePlus 80W, Huawei Supercharge 100W pa čak i Ugreen 65W. I sa svima se sporo puni. Tu i tamo iskaču kineske kerefeke 😁
Sve ostalo je top. Ekran na suncu vrhunski, Dimensity 9500 se ne grije previše, performanse logično na nivou, a kamere neću spominjati jer sve je već rečeno. Super je bočna tipka na koju sam namjestio Google Wallet i Gemini. I svakako ne zaboravljam brz finger. Šteta za face unlock. To bi ga upotpunilo. Baterija bez muke drži dan i pol...
Ne znam koji bi me vrag mogao natjerati da idem na Samsung ili nešto slično razvikano.

Nmg da vas povratam koje verzije koristite CN ili?

@Antara vevericu jesi li kroz staklo slikao pa zato ima ovaj fler preko nje?
Ne, bloom efekat u Snapseed-u malo preteran al' mi se dopalo.
Meni je X300p ipak "legao" nakon nekog vremena. Prilagodio sam si Origin OS iako me par stvari živcira. Izbor widgeta i ikonica je dosta loš, nema 5x6 grid na početnom ekranu, šteta je što nema 3D face unlock kao Huawei/Honor, brzo se puni samo s original punjačem. Isprobao sam OnePlus 80W, Huawei Supercharge 100W pa čak i Ugreen 65W. I sa svima se sporo puni. Tu i tamo iskaču kineske kerefeke 😁
Sve ostalo je top. Ekran na suncu vrhunski, Dimensity 9500 se ne grije previše, performanse logično na nivou, a kamere neću spominjati jer sve je već rečeno. Super je bočna tipka na koju sam namjestio Google Wallet i Gemini. I svakako ne zaboravljam brz finger. Šteta za face unlock. To bi ga upotpunilo. Baterija bez muke drži dan i pol...
Ne znam koji bi me vrag mogao natjerati da idem na Samsung ili nešto slično razvikano.
Meni puni Anker 120w brick full.
Na samsung bi me vratila si-carbon baterija i kamere da su na nivou Viva mada bih se i tu zapitao jer mi sa samsunga stvarno ne nedostaje bukvalno ništa osim nekih OS sitnica.
Nmg da vas povratam koje verzije koristite CN ili?
CN naravno. Nema potrebe 400-500$ više za global.

Солидно поређење, Виво катастрофалан са ноћним снимањем на главној камери, не знам шта се ту десило, пошто је ноћни снимак на широкоугаоној код Вива не само 3 копља испред конкуренције, него је озбиљно бољи него на главној.

Ima već skoro mesec dana kako koristim X300 Pro i mogu samo da kažem da ima veoma dobru bateriju. Ne moram da brinem da li ću pregurati dan. Ovo je otprilike telefon koji može da traje dan i po mog uobičajenog korišćenja. Međutim, pošto telefon stavljam na punjač već kad padne na 30-40%, a skidam kad je na 80-85%, ne mogu ništa da kažem koliki je prosečan SOT. Imam originalni punjač, ali ga uglavnom punim sa nekim 33W Xiaomi punjačem, jer se tako manje greje. Njegov punjač od 90W koristim samo ako negde žurim

Pa ti uzmi ako te ne uvate 🤣

Nazad
Vrh Dno