Na venu 3 je bila lite verzija garmin softwera, a na venu 4 su otkljucali garmin metrike, pa je softwer u rangu forerrunera 570. Npr.: training status, training rediness, dsw, lactate treshold, coach, multi sport activity, shortcuts.@joojant200 lako ja zamenim vremenom ako ustanovim da mi garmin odgovara.
Inače, po svemu viđenom, za moje potrebe venu 4 nema nikakav benefit osim flash lampe. Čak kažu da je na ovom baterija nešto bolja, a to mi je primarni i jedini razlog zašto menjam samsung (doduše i ružnoće novog modela i unazađenog sistema punjenja).
Ti slobodno napiši šta je to što je mnogo bolje na novom 4, možda sam propustio nešto.
Nisam siguran posto nemam tu najnoviju verziju ui na satu, ali mislim da ne moze, vec da je odvojeno je DND i alarm na satu i na telefonu.@joojant200 reci mi jel mogu da sync do not disturb mod sa sata sa android (samsung) telefonom? Kad upalim dnd na satu da se i na telefonu automatski pali? I bilo bi super ako i alarm može takođe tj budilnik
A prosle nedelje je izašao gepard 2 pro, i nikome, nisu rekli da ce biti i ultra verzija 🤣 Zamisli ko je kupio pro i posle nedelju dana izadje ultra 🤣Izasao Gepard 2 ultra
ima smart wake?Garmin diže iz mrtvih. U momentu 😬
Čini se da tvoja (telefonska) aplikacija za alarm izbacuje notifikaciju na telefonu pola sata pre alarma. Sat pokupi tu notifikaciju kao bilo koju drugu i vibrira i izbacuje tu notifikaciju kao i bilo koju drugu poruku.Trebam vazan info vezano za alarm (jako mi bitno). Naime kada mi je na telefonu namesten alarm, koliko sam skontao, sat (garmin venu 3 za ne upucene) mi pre toga pola sata zavibrira na kratko i pita da li hocu da ugasim nadolazeci alarm, ali ako to ne diram, u samom momentu kada zvoni na telefonu, na satu se nista ne desava. Ovo je krajnje nelogicno i jako iritantno (ta vibracija me probudi pola sata ranije iako to ne zelim). Jel krajnje resenje definitivno da koristim alarm na samom satu ili postoji neka opcija koju nisam uspeo da provalim i koristim sve kako sam do sada?
Ima. Ne radi. Probao 2-3 puta, pošto generalno retko koristim budilnik, uvek me probudi na početku smart intervala tj kao da sam navio sat 30 minuta ranije.ima smart wake?
A zašto alarm mora da zvoni i na telefonu koji je u kuhinji koga tamo budi,zar nije dovoljan samo alarmn na satu i to podesiš na vibraciju.Nema šanse da te ne probudi od vibracije trni ruka 😄@cisco, ali ja zelim da mi na satu zvoni alarm kada i na telefonu. Telefon ostavim nekad u kuhinji da se puni (necu da mi je pored glave u sobi gde spavam) i potrebno mi je taj alarm i na satu da se oglasava.
@PJ istraumiran sam sa samsung satom posto mi se desilo dva puta za par godina da mi tel ostane u kuhinji a sat upadne u neki bootlup pa za vece skine preko 60% baterije i ugasi se pa me nista ne probudi. Ok, imam malo dete sad pa imam budilnik generalno i bez sata ali istrazujem sve mogucnosti i najvise bi voleo ako je moguce da imam ono sto sam i ranije koristio i nasta sam navikao. Zato trenutno i imam oba pa cu za nekih nedelju dve da odlucim na koji kompromis sam vise spreman (ocajna baterija i estetika - ili sve po malo losije sa druge strane) pa spram toga nesto ide u oglase.
EDIT: i da na samsungu se upali neki info i pojavi budilnik pola sata pre nego sto treba isti da zvoni.

Odlično izgleda i funkcije verovatno će to biti non stop na popustimaIzasao Gepard 2 ultra https://us.amazfit.com/products/cheetah-2-ultra
prelepo izgleda, kvalitetno odradjen, ali cena nerealna. mislim da su su se malo precenili, Forerunner 970 je trenutno samo 50$ vise u Americi.
I ako volim Amazfit i community i kako pricaju sa korisnicima i konstantno poboljsavaju stvari, tesko da bih recimo nekome preporucio Cheetah pre 970. za te pare i u trenutnom stanju, verovatno nikako.
Upalio si smart wake up, samo ugasi to i vibrira zvoni tačno na vremeTrebam vazan info vezano za alarm (jako mi bitno). Naime kada mi je na telefonu namesten alarm, koliko sam skontao, sat (garmin venu 3 za ne upucene) mi pre toga pola sata zavibrira na kratko i pita da li hocu da ugasim nadolazeci alarm, ali ako to ne diram, u samom momentu kada zvoni na telefonu, na satu se nista ne desava. Ovo je krajnje nelogicno i jako iritantno (ta vibracija me probudi pola sata ranije iako to ne zelim). Jel krajnje resenje definitivno da koristim alarm na samom satu ili postoji neka opcija koju nisam uspeo da provalim i koristim sve kako sam do sada?
Ima garmin hill scorePrepoznaje ti treninge Garmin vrlo verovatno, a Coros sigurno. Ne možeš da imaš analitiku metrike, to zaboravi. Ako se pojavi na nekom satu to neće biti istinito.
Za metrike odradiš trening na ravnom i dobiješ šta ti treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari