Jesi siguran? Koliko vidim po netu, X200 FE ima virtual proximity, a novi X300 FE navodno pravi, hardverski proximity senzor.Mislim da taj telefon nema pravi proximity senzor. Što je sramno za Kineze, naravno pored cene koju traže za njega.
Čudno da i Bugari to nisu napisali u tom reviewu
Da. Ako je čista rename kopija s50 pro mini onda nema fizički senzor.Jesi siguran? Koliko vidim po netu, X200 FE ima virtual proximity, a novi X300 FE navodno pravi, hardverski proximity senzor.
Odakle ti ta informacija da ne podržavaju CN verzije više od 3CA? Koji mrežu koristiš? Dimensity 9500 je CAT24i treba da podržava do 5CA, drugo je što naši provajderi to ne omogućavaju. ,Prilično sam siguran da sam u nekom trenutku video 4CA na A1 mreži na svom x200 ili x300 PRO.Inače još jedna “mana” CN verzije. Podržava agregiranje maksimalno 3 frekvencije na 4G/5G. Nije da je previše bitno, ali eto. Ne možemo iskoristiti maksimalan kapacitet 4G/5G. Kad se zakači na n78 to svakako nije relevantno.
Istovremeno, verovatno zbog drugačijih regulacija u Kini, signal deluje bolje od prethodnih telefona koje sam imao.
Razumem sta hoces da kazes, ali to meni deluje kao kada ljudi odu u pixel peeping, pa zumiraju 100% 200% 400% kada uporedjuju kamere. U smislu, da li postoje neke razlike na nekom tehnickom nivou? Verovatno. Da li se osete pri koriscenju? Verovatno ne.U praksi to sve radi, ali je činjenica da ne agregira sve što bi mogao od strane modema i operatera. FTM mod zaključan tako da nema igranja sa QPST ko što je nekad moglo 😐
Znaš kako, X200 ultra je, ako čini mi se bateriju stavimo po stranu, i dalje jedan sjajan uređaj, po mnogim poređajima se bori i sa x300 ultra, ali sve zavisi od toga, sa kog telefona želiš preći, tj ima li smisla ?Ja imam kombinaciju za X200u. Ne znam da li da uzimam 🤔
Ako je Srbija prosledi meni ako odustanes 🙂Ja imam kombinaciju za X200u. Ne znam da li da uzimam 🤔
www.notebookcheck.net
Vivo has now made significant improvements to two of our points of criticism via an update (Build PD2547GF_EX_A_16.0.6.5.W30): first, power consumption under load, and second, the camera’s color reproduction.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari