Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

@synn
Radim preko brausera, peko chroma. Uplaćujem deci kredit, ja nemam A1 pa nemam ni aplikaciju.
Vidiš nije mi palo na pamet da probam preko nekog drugog brausera.

Edit: probah i preko brave. Ništa i dalje prijavljuje "došlo je do greške"

Probaj preko druge kartice, ili instaliraj aplikaciju pa probaj preko aplikacije.
Meni jedno vreme nije isla dopuna sa Yettel banke na Eronet dopunu a preko Aika je prolazila. Posle pola godine proradio i Yettel..

Ma i ne dođem do unosa kartice. Na prvoj strani gde se popunjava broj telefona i mail, neće dalje da ide.
Zato mislim da nije do broja 0677, mada ranije je moglo

Poslednja izmena:
Radim preko brausera, peko chroma. Uplaćujem deci kredit, ja nemam A1 pa nemam ni aplikaciju.
Vidiš nije mi palo na pamet da probam preko nekog drugog brausera.

Edit: probah i preko brave. Ništa i dalje prijavljuje "došlo je do greške"

Imao sam pre pola godine istu takvu situaciju i rešeno je tek nakon nekoliko razgovora sa operterima A1 Kol centra,

… da li u nekom koraku koristis mail, kao gost ili sa nalogom, koji ti je ranije bio povezan sa nekim A1 nalogom…?

… da li u nekom koraku koristis mail, kao gost ili sa nalogom, koji ti je ranije bio povezan sa nekim A1 nalogom…?
Kao gost, ostavim mail koji nikad nije bio povezan sa A1 nalogom. To je prvi korak u kome se traži samo da se ukuca broj tel na koji ide dopuna i to dva puta i e-mail. Nakon toga prijavi grešku. Verovatno ne prepoznaje broj tel kao A1 broj.
Uplatio sad na trafici bez problema

Kod A1 nema više Hello stranger paketa. Sada je umesto njega Welcome paket. Evo i linka:

Nazad
Vrh Dno