jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 195
Capcut mi je primaran. Na kraju, platiću 20 za godinu dana. Imam Final Cut ali mi se cini da je složeniji.
Ovo više zvuči kao da je ispao iz ose/ležišta. U svakom slučaju mora da se otvori i ako treba očisti ali ako je neispravan, posle čišćenja čuće se još više i u tim situacijama mora da se menja.Imam macbook m1 pro, star 4 godine i 4 meseca. Poceo je da mi se cuje ventilator. Bukvlano prvi put otkad imam ovaj laptop da cujem znake rada 🙂
Kako bih mogao da resim to? Da pustim samo ili da nosim negde na neko ciscenje? Evo snimak kako se to cuje.
Pa rekao je da treba da se otvori, ja samo pitao jel ima preporuka za NS? 🙂Onda preskočiš iStyle i poslušaš ono što ti posavetuje @mikenziyu 😃
Pa realno, njega i moras da kupis. Final Cut jeste mnogo vise slozeniji, jer je CapCut pravljen za mobilne telefone i za brzinsko sredjivanje videa.Capcut mi je primaran. Na kraju, platiću 20 za godinu dana. Imam Final Cut ali mi se cini da je složeniji.
On ima dva ventilatora, verovatno se ne mogu otvarati kao i većina u zadnjih 10 godina, mora da se menja:Imam macbook m1 pro, star 4 godine i 4 meseca. Poceo je da mi se cuje ventilator. Bukvlano prvi put otkad imam ovaj laptop da cujem znake rada 🙂
Kako bih mogao da resim to? Da pustim samo ili da nosim negde na neko ciscenje? Evo snimak kako se to cuje.
Kad kažete Office, jel mislite na Mac verziju ili Windows u virtualnoj mašini? Vidim da Mac verzija ima dosta manjkavosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari