Misliš po ceni flagship modela, a po performansama oskaćenog mid range-ra?Daj nekad nesto negativno napiši 😄
Nema šta NPU da maskira GPU iz doba Jure, osakaćeni CPU sa jezgrom manje, manje RAMa, da ne nabrajam..,kompromisa je na pretek..Pixel 11 nije ništa drugo do nosač, tj. neopravdano preskup portal tj. ljuštura za AI, sa retro bljeskalicom (Pixel glow), pa ko voli , neka stane u red..Sve to stoji, ali nekako se i dalje prodaje 🙂
Verovatno će nafurati NPU na max da zamaskiraju GPU koji je realno kupcima Pixela poslednji na listi prioriteta.
Šta tražiš od telefona? Performanse? Dobru bateriju/ekran? Softversku podršku? Ili možda 'pak dobar zoom kamere? Imaš druže 1001 izbor. Mislim da smo svi dovoljno sposobni da znamo šta su nam kriterijumi prilikom izbora telefona. Ne mogu sad da odem u oppo temu (ili koju već) i da im ja solim pamet kakav je telefon kad ga zapravo nikad nisam ni imao. Svako dobro.
🤣🤣 nadam se da nije ista osoba iza oba profilane želi da upadne u začarani krug kupovine novog Pixela svakih godinu-dve zbog banalnih problema (baterija, signal, grejanje, nepotpune kamere (bio foto ili video), 240Hz PWM, ili šta god), skup je to sport a i čak da ima keša očigledno ima i samopoštovanja.
Pa probaj druže i sudi. Pogreši jednom u životu 🤣Slažem se, i ja jedva čekam da konačno ostavim sve ostale brendove iza sebe i pređem na Pixel ali iz godine u godinu sve smešnije i smešnije odluke prave.
Ma smešan mi je komentar vezan za problematiku telefona (baterija, signal, kamera, grejanje itd), jer ja stvarno takvih problema nemam... niti jedan..Koristio sam P8P i P10Xl, oba su otišla u roku od 15 dana. Ne znam čemu bespotrebno podsmevanje ikome. I ne, nisam ovaj bata kako god da se zove, to je sve od mene što se ove teme tiče svakako.
I to sa sva 4 senzora. Konzistentnost na visokom nivoudaj mi drugi android gde i main i selfie prave odlicnu, jasnu fotku 10/10 puta bez obzira na uslove slikanja?
Ni ne čudi, imaju (3)x IMX 858 i 1x Samsung senzor, svakako istina 🤞🏼 Samo da reše taj ljubičasti "tint" što se fotki tičeI to sa sva 4 senzora. Konzistentnost na visokom nivou
Revolt ,a ne hejt . Tragi-komično je da niko nije shvatio smisao, osim @semicon , ali razumem da nemamo svi isti IQ . Za 1300+€ (a Pixel 11 Pro XL će koštati i više jer čitam da će opciono imati verziju i sa 16GB RAMa), dakle želim Pixel uređaj ako ne i bolji od OnePlus15, što se performansi tiče, a Google neka svoj AI razvija preko svog, a ne preko mog novčanika, prodavajući mi maglu u vidu Pixel Glow.Što se tiče hejta prema pixelu, sve je to za ljude 🙂 mada uvek je bolje probati pa pljuvati nego obrnuto 🙂 kao npr što ja hejtujem vivo Kineze.
Upravo!!Mislim da je evidentno da dečko želi da bude Pixel korisnik i da mu da šansu ali da isto tako ne želi da upadne u začarani krug kupovine novog Pixela svakih godinu-dve zbog banalnih problema (baterija, signal, grejanje, nepotpune kamere (bio foto ili video), 240Hz PWM, ili šta god), skup je to sport a i čak da ima keša očigledno ima i samopoštovanja.
Naklon do poda za rezon i logiku 🙌Tako da mislim da ima puno pravo da se žali na ove stvari, baš ovim tonom i baš na ovaj način na koji to radi.
To da li je imao Pixel ili ne apsolutno nije važno (osim ovog gdela gde ga ŽELI) jer svako dobro zna na šta se apsolutno svi žale (i mislim na osnovane žalbe a ne na ono što se ponavlja svake godine na internetu)
Daj neki predlog za mene sa manjim IQ-em? Zanemariću podršku, dizajn i kameru zbog kojeg sam uzeo P9 (za nekih ~500€).ali razumem da nemamo svi isti IQ .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari