Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Koliko sam video taj modem će ići u Mediatek 9600 a ako bude i blizu onog iz 9500 to je pobeda za Google kakvu nisu imali još od Nexus 6p 😂

Ko će dočekati avgust..

Stvarno ne razumem kome prodaju G6 priču, dok sa druge strane zadržavaju GPU star 5 godina, a na sve to su osakatili radnu memoriju sva 3 modela, dok će se 16GB prodavati po exclusive ceni, opciono.
Da ne pominjemo probleme i dečije bolesti sa novim Mediatek modemom.
Pixel 11 je alfa verzija telefona, sa bljeskalicom od pozadi, a od Project Toscana su digli ruke.

Poslednja izmena:
Daj nekad nesto negativno napiši 😄

Sve to stoji, ali nekako se i dalje prodaje 🙂
Verovatno će nafurati NPU na max da zamaskiraju GPU koji je realno kupcima Pixela poslednji na listi prioriteta.

Sve to stoji, ali nekako se i dalje prodaje 🙂
Verovatno će nafurati NPU na max da zamaskiraju GPU koji je realno kupcima Pixela poslednji na listi prioriteta.
Nema šta NPU da maskira GPU iz doba Jure, osakaćeni CPU sa jezgrom manje, manje RAMa, da ne nabrajam..,kompromisa je na pretek..Pixel 11 nije ništa drugo do nosač, tj. neopravdano preskup portal tj. ljuštura za AI, sa retro bljeskalicom (Pixel glow), pa ko voli , neka stane u red..

Ali ga to ne sprečava da bude najveću stručnjak i ujedno pljuvač istog iako ga nikad nije koristio niti zna iz realnog korišćenja šta se dešava.
Apsolutno se slažem sa nightom, sve je lepo rekao, ali doček to priča iz svog iskustva i dugogodišnjeg korišćenja pixela, a ne kao on napamet jer eto..
Prvi ga koristim i uvek napišem i loše i dobro, al ovaj bata ga pretera već mesecima...

Pametnom dosta

Patkometrija vs činjenično stanje
Šta tražiš od telefona? Performanse? Dobru bateriju/ekran? Softversku podršku? Ili možda 'pak dobar zoom kamere? Imaš druže 1001 izbor. Mislim da smo svi dovoljno sposobni da znamo šta su nam kriterijumi prilikom izbora telefona. Ne mogu sad da odem u oppo temu (ili koju već) i da im ja solim pamet kakav je telefon kad ga zapravo nikad nisam ni imao. Svako dobro.

Mislim da je evidentno da dečko želi da bude Pixel korisnik i da mu da šansu ali da isto tako ne želi da upadne u začarani krug kupovine novog Pixela svakih godinu-dve zbog banalnih problema (baterija, signal, grejanje, nepotpune kamere (bio foto ili video), 240Hz PWM, ili šta god), skup je to sport a i čak da ima keša očigledno ima i samopoštovanja.

Tako da mislim da ima puno pravo da se žali na ove stvari, baš ovim tonom i baš na ovaj način na koji to radi.

To da li je imao Pixel ili ne apsolutno nije važno (osim ovog gdela gde ga ŽELI) jer svako dobro zna na šta se apsolutno svi žale (i mislim na osnovane žalbe a ne na ono što se ponavlja svake godine na internetu)

Pixel 6 pro, kupljen u martu 2022, pre mesec dana mu promenio bateriju (70 eura sa ugradnjom). Nemam nameru da ga menjam.

Od svih problema koji su spominjani svojevremeno ovde na forumu u P6 temi, imao sam - nijedan. Zato ga i ne menjam.

Hoću da kažem - lično iskustvo korišćenja pixela, samsunga, iphone, xiaomi, alcatela ili sagema nije isto kao i copy/paste iskustva Mister X-eva sa reddita, jutjubeta, instagrama itd...

Pixel 6 pro je jedan od njihovih najboljih telefona ikada, i dalje ne mogu da oprostim sebi kako mi je jedini put ispao i baš mu se tada polomio ekran :/

Što se tiče hejta prema pixelu, sve je to za ljude 🙂 mada uvek je bolje probati pa pljuvati nego obrnuto 🙂 kao npr što ja hejtujem vivo Kineze.

Mali off:
PPixel itekako ima i svoje dobre strane, baš sam razmišljao pre neki dan da probam i oppo x9 pro, ali onda kada malo razmislis nije baš kao da je Pixel tolika rupa kao što se potencira .. 🙂
X9 pro, bolji soc, bolja baterija iiii.. ?
P10 pro XL, bolji ekran, kamera( mislim na slikanje ), zvučnici i vibramotor.

Hoću da kažem da ima nekih stvari kod Pixela koje se cene od strane njihovih kupaca. Zato je ključno da srede 4g/5g modem na p11

Poslednja izmena:
Slažem se, i ja jedva čekam da konačno ostavim sve ostale brendove iza sebe i pređem na Pixel ali iz godine u godinu sve smešnije i smešnije odluke prave. Moguće je da će Pixel 11 Pro zaista da reši neke probleme ali to ćemo tek videti. Nadamo se najboljem za korisnike

p.s. volim pixel zato što je najbliži "stock" androidu i zbog brzih ažuriranja; baterija, soc i kamere su mi u ovom stanju minus. Kao i neke softverske odluke koje baš sporo ispravljaju upravo zato što znaju da Tensor ne može da ih izgura a ne zato što ne umeju, bar mislim.

ne želi da upadne u začarani krug kupovine novog Pixela svakih godinu-dve zbog banalnih problema (baterija, signal, grejanje, nepotpune kamere (bio foto ili video), 240Hz PWM, ili šta god), skup je to sport a i čak da ima keša očigledno ima i samopoštovanja.
🤣🤣 nadam se da nije ista osoba iza oba profila
Slažem se, i ja jedva čekam da konačno ostavim sve ostale brendove iza sebe i pređem na Pixel ali iz godine u godinu sve smešnije i smešnije odluke prave.
Pa probaj druže i sudi. Pogreši jednom u životu 🤣

Koristio sam P8P i P10Xl, oba su otišla u roku od 15 dana. Ne znam čemu bespotrebno podsmevanje ikome. I ne, nisam ovaj bata kako god da se zove, to je sve od mene što se ove teme tiče svakako.

Koristio sam P8P i P10Xl, oba su otišla u roku od 15 dana. Ne znam čemu bespotrebno podsmevanje ikome. I ne, nisam ovaj bata kako god da se zove, to je sve od mene što se ove teme tiče svakako.
Ma smešan mi je komentar vezan za problematiku telefona (baterija, signal, kamera, grejanje itd), jer ja stvarno takvih problema nemam... niti jedan..
Nije mi bila namera da bilo koga vređam ali izvinjavam se svakako 🍻

Nazad
Vrh Dno