Misliš po ceni flagship modela, a po performansama oskaćenog mid range-ra?Daj nekad nesto negativno napiši 😄
Nema šta NPU da maskira GPU iz doba Jure, osakaćeni CPU sa jezgrom manje, manje RAMa, da ne nabrajam..,kompromisa je na pretek..Pixel 11 nije ništa drugo do nosač, tj. neopravdano preskup portal tj. ljuštura za AI, sa retro bljeskalicom (Pixel glow), pa ko voli , neka stane u red..Sve to stoji, ali nekako se i dalje prodaje 🙂
Verovatno će nafurati NPU na max da zamaskiraju GPU koji je realno kupcima Pixela poslednji na listi prioriteta.
Šta tražiš od telefona? Performanse? Dobru bateriju/ekran? Softversku podršku? Ili možda 'pak dobar zoom kamere? Imaš druže 1001 izbor. Mislim da smo svi dovoljno sposobni da znamo šta su nam kriterijumi prilikom izbora telefona. Ne mogu sad da odem u oppo temu (ili koju već) i da im ja solim pamet kakav je telefon kad ga zapravo nikad nisam ni imao. Svako dobro.
🤣🤣 nadam se da nije ista osoba iza oba profilane želi da upadne u začarani krug kupovine novog Pixela svakih godinu-dve zbog banalnih problema (baterija, signal, grejanje, nepotpune kamere (bio foto ili video), 240Hz PWM, ili šta god), skup je to sport a i čak da ima keša očigledno ima i samopoštovanja.
Pa probaj druže i sudi. Pogreši jednom u životu 🤣Slažem se, i ja jedva čekam da konačno ostavim sve ostale brendove iza sebe i pređem na Pixel ali iz godine u godinu sve smešnije i smešnije odluke prave.
Ma smešan mi je komentar vezan za problematiku telefona (baterija, signal, kamera, grejanje itd), jer ja stvarno takvih problema nemam... niti jedan..Koristio sam P8P i P10Xl, oba su otišla u roku od 15 dana. Ne znam čemu bespotrebno podsmevanje ikome. I ne, nisam ovaj bata kako god da se zove, to je sve od mene što se ove teme tiče svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari