I ja trazim neku best buy klimu do 40.000 dinara, za grejanje pre svega, 15 kvm decija soba, zidovi blok i malter, kuca u pitanju, jos nema izolacije, bice jednog dana 😅Koji model je trenutno preporuka za kupovinu do 37. hiljada? Hvala.
Dodaj 5.000 uzmi aeri+ i miran si.Koji model je trenutno preporuka za kupovinu do 37. hiljada? Hvala.
Procitaj prvo iskustva, imas posebne teme za TCL 🙂Prelistacu ponudu TCL uredjaja. Ukoliko imas predlog za odredjeni model, bio bih ti zahvalan.
Do 37 samo imas model xa73is izgleda, nije nesto jaka klima, za koliko kvadrata? Imas li izolaciju? Kuca stan?Prelistacu ponudu TCL uredjaja. Ukoliko imas predlog za odredjeni model, bio bih ti zahvalan.
U pitanju je stan od 38m2. Za hladjenje moze da posluzi velika vecina, ali bilo bi dobro da bude upotrebljiva i za grejanje.Do 37 samo imas model xa73is izgleda, nije nesto jaka klima, za koliko kvadrata? Imas li izolaciju? Kuca stan?
Ako ti ne smeta visoka modulacija imas i vox.
Procitaj prvo iskustva, imas posebne teme za TCL 🙂
--->https://forum.benchmark.rs/threads/tcl-jeftina-klima-tac-12chsd-lfi.500629/
--->https://forum.benchmark.rs/threads/tcl-inverter-tac-12chsd-tpg31i3ah.509776/
Stan je druga prica, ako se barem greje poneki stan sa strane mozes taj tcl slobodno, ali ko sto kaze tambur malo dodaj ima puno boljih klima, mozes na ananasu da sacekas vaucer za aeri izadje ti 45.000 ali za tih 8.000 dobijas dosta bolju klimu, ja ih imam 3 komada.U pitanju je stan od 38m2. Za hladjenje moze da posluzi velika vecina, ali bilo bi dobro da bude upotrebljiva i za grejanje.
Provericu predlozeni model.
Procitacu. Zahvaljujem se.
Stan je druga prica, ako se barem greje poneki stan sa strane mozes taj tcl slobodno, ali ko sto kaze tambur malo dodaj ima puno boljih klima, mozes na ananasu da sacekas vaucer za aeri izadje ti 45.000 ali za tih 8.000 dobijas dosta bolju klimu, ja ih imam 3 komada.
Jel nije to slabo za primarno grejanje. Znam da je za hladjenje ok, al kad udari -10..dal ce da zavrsava posoZa 15m2 bez izolacije Fujitsu GENERAL ASHG07KETA-B za 44k u olađenoj radnji.
Jedan biser ugradnje, sakrio kabl majstorski
Pogledajte prilog 538827
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari