dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
7805
Totalno nevezano za ovaj post, niti sam ga video do sad, evo malopre sam trazio po fijokama gde sam turio step modul i to bas taj.LM2596 DC-DC adjustable step module with voltmeter display
ja sam sad izmerio output tri napajanja sa alija od razlicitih prodavaca ali su isti model i daju oko 5.07V, predvidjeni su za rpi 5 i imaju oko 27W, tj daju 5A na tih 5.1V. Imam originalna za rpi 4 i sad sam izmerio napon od 5.27V.Veliko je smaranje sa napajanjima za Raspberry Pi sa AliExpressa, sva su na 5.5V, a treba da budu na 5.1V, a iznad 5.2V ostecuju Raspberry. Dva odvojena potpuno razlicita napajanja na razlicitim oglasima su mi stigla, oba su na 5.5V. Sprdacina.
Stigao GW5 - ukratko - GW6 je mnogo mnogo bolji sat.Trebalo je samo da prebacim na evre, stalno zaboravljam da je i to opcija pa da podsetim i druge...
Pogledajte prilog 536657
Pretraži preko slike, Ali ima image search. Ili ukucaj Capybara set, imju nekoliko različitih vrsta. Moja ćerka od 11 godina je oduševljena sa ovim setom.Može link za ali?
Za nešto bolje popuste kod mene je trenutno Španija ali ništa nisam naučio od kako su uveli ove EU takse.Za baterija mora Srbija Il Rumunija
Зависи шта ти треба.Ali neverovatno koliko je Aliexpress poskupeo od prosle godine. Imam mislim preko 600 kupovina na Aliju, ali mislim da se vise definitivno ne isplati kupovati tamo. Pogotovo kada se uzme u obzir ovo sa nasim nametima. Bas sam gledao u mojim orderima nesto od prosle godine, hteo sam neke stvari ponovo da kupim i sve je 4-5 puta skuplje sada, neke stvari i vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari