angst
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2023
- Poena
- 22
Koji tacno model? Kakav je u poredjenju sa Technicolor 7210, ukoliko si ga imao pre tog?Ubie modem
Koji tacno model? Kakav je u poredjenju sa Technicolor 7210, ukoliko si ga imao pre tog?Ubie modem
Zar ih nisi skroz otkačio?Opet slepci poslali uvecan racun. Sad opet pisanje, cekanje korigovanog racuna. Mislio sam da cu da se odmorim od ove Supernove ali mucak, ne mogu matorci da se izbore sa ovim prevarantima...
10 meseciPitanje za korisnike Super plan paketa: Koliko ste najviše meseci upola cene dobijali prilikom obnove ugovora?
Istekao mi je ugovor u Supernovi i treba da vratim opremu. Rekli su mi da posle najave moram da cekam 30 dana, efektivno jos jedan racun da platim. Jel stvarno mora ili samo pokusavaju da me izrade?
Član 126 Informacije o uslovima ugovora
Pružalac javno dostupne elektronske komunikacione usluge, osim pružaoca usluga komunikacije između mašina, dužan je pre zaključenja ugovora sa potrošačima, odnosno krajnjim korisnicima, gde je posebno naznačeno, pruži informacije koje naročito uključuju:
3) rok važenja ugovora i uslove pod kojima se ugovor obnavlja i raskida, uključujući i troškove raskida;
Član 128 Zaključenje ugovora
4) rok važenja ugovora, kao i uslove pod kojima se ugovor produžava i raskida, uključujući naknade za prevremeni raskid i način korišćenja terminalne opreme;
Član 129 Važenje i raskid ugovora
Period važenja ugovorne obaveze koji pružalac javno dostupne elektronske komunikacione usluge, osim pružaoca komunikacione usluge između lica koja nije zasnovana na korišćenju numeracije i pružaoca usluga komunikacije između mašina zaključuje sa potrošačem na određeno vreme, ne može biti duži od 24 meseca.
Pružalac usluge iz stava 1. ovog člana najkasnije 30 dana, pre isteka perioda na koji je ugovor na određeno vreme zaključen, na trajnom nosaču podataka ili na drugi odgovarajući način koji omogućava krajnjem korisniku da sačuva obaveštenje na trajnom nosaču, obaveštava krajnjeg korisnika o periodu važenja ugovora i o njegovim pravima i obavezama s tim u vezi i istovremeno ga savetuje o najboljim tarifama u vezi sa svojim uslugama.
Nakon isteka perioda na koji je ugovor na određeno vreme zaključen, ugovor se automatski produžava na neodređeno vreme i krajnji korisnik ima pravo na raskid ugovora u bilo kom momentu uz maksimalni otkazni rok od mesec dana bez plaćanja troškova vezanih za raskid ugovora, uz izuzetak naknade za korišćenje usluge tokom otkaznog roka.
Član 130 Usluge vezane u pakete
Rok trajanja ugovora za usluge vezane u paket ne produžava se prilikom pretplate na dodatne usluge ili kupovine terminalne opreme osim ukoliko potrošač izričito pristane na produženje roka važenja ugovora.
Ja jesam, ali matorci na drugoj lokaciji koriste SN....Zar ih nisi skroz otkačio?
Ja sam dobio 8 meseci 50 posto popusta kad sam produžavao ugovor u novembru.Pitanje za korisnike Super plan paketa: Koliko ste najviše meseci upola cene dobijali prilikom obnove ugovora?
Na SN postoji usluga fiskne telefonije - evo i cenovnika.Pitanje, oni ako hoće da ostave samo fiksni kod Supernove da li to može ili ne? Mada ih teram da to ukinu, kome treba fiksni više.
Zdravo svima,
Juce je tastu stigao racun uvecan na 4499 din iako je prosli mesec bio 4099 din. Pisao sam reklamaciju i danas dobio odgovor:
"Poštovani,
Od aprila meseca počelo prebacivanje svih korisnika na aktuelnu ponudu i korisnici sada mogu da uživaju u svim pogodnostima aktuelnih BOX i Super PLAN paketa, solo Internet i TV paketa.
Iznos na računu je ispravno obračunat, a u skladu sa najavljenim prelaskom na aktuelnu ponudu, o čemu su korisnici blagovremeno obavešteni putem SMS poruke, ili MOVE platforme.
Srdačan pozdrav,
Suzana "
On to uopste nije ni video gde je i kako stiglo. Ne želi da plaća više za neke usluge koje ne zna nikako se zovu a ne čemu služe. Da li postoji mogućnost raskida ugovora i kako. Ugovor ističe novembra 2026 god.
Hvala na odgovorima..
Au, znači oni ovo i zvanično pričaju. Pisalo se već da su nekome stizala obaveštenja na televizor, ali to se baš i ne može računati kao trajni nosač podataka. Tast svakako treba da dopuni žalbu tvrdnjom da ga nisu obavestili. Oni su pritom dužni da dokažu da mu jesu poslali poruku, pri čemu bi SMS bio okej, ali MOVE im je stvarno smešna ideja...ili MOVE platforme
Zasto ne bi slali na pripejd broj ?Мени никад нису слали поруке ваљда не шаљу на припејд бројеве.
Da,Ukinuli su popust na pakete, daju samo popust od 20% na pojedinačne usluge.
Ja sam koristio popust od 20% do ove godine na paket Super Plan 2S.
Ima li nekog kome je istekao ugovor a imao je na koaksu 200/20? Da li je sad stvarno max 100?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari