Na koji paket si dobio ove uslove?Tako je, ako imas nekog u A1 onda dobijas i vise, meni su nudili 30% kad sam podneo zahtev, ali na kraju sam ostao u Yettelu, dobio sam 12x1 din, 12x50%
Na koji paket si dobio ove uslove?Tako je, ako imas nekog u A1 onda dobijas i vise, meni su nudili 30% kad sam podneo zahtev, ali na kraju sam ostao u Yettelu, dobio sam 12x1 din, 12x50%
A preostalih 18 meseci po 50% ili puna cena, sa obzirom da si uspeo Yettel sve uslugu da povezes ako sam dobro razumeo?Ne,ne..samo paket Yettel M zbog Yettel sve usluge i dadose mi 6 meseci prvih po dinar (nisam ni to ocekivao od njih).Uredjaj nisam uzeo jer imaju najgore cene i uslove na trzistu..totalno je neisplativo uzimati uredjaj.
Ma,sve..nisam ni tih 6 meseci ocekivao...i to mi je plus.Kakvi 50%,to nikada od njih nisam dobio..ali sam na drugom broju dobio 15 meseci po dinar u Mts-u a ugovor na 24 meseca.Yettel je najnepovoljniji za sve...najskuplji paketi,uredjaji(ako neko zeli uredjaj,onda A1..svi nesto muljaju,imaju mane,ali iskreno je A1 za uredjaje najbolji i Mts za internet-ne ogranicava GB kao ostali)A preostalih 18 meseci po 50% ili puna cena, sa obzirom da si uspeo Yettel sve uslugu da povezes ako sam dobro razumeo?
Na L i XL su se dobijali ti uslovi.Na koji paket si dobio ove uslove?
Ako želite mesece za dinar, zahtev za prenos broja u drugu mrežu.Jel i dalje najbolji nacin da se dobije popust na mesecnu pretplatu da se trazi prenos u a1, ili je bolje traziti zahtev za prebacivanje na dopunu? Jer koliko vidim i A1 je promenio uslove
Birate opciju da li želite da pređete na dopunu ili prenosite broj telefona u drugu mrežu pošto kada se isplaćuje ugovorena obaveza, ugovor je onda bez ugovorene obaveze.Kada se otplacuje ugovor ranije, u mom slucaju ugovor traje do 06.06. Sta se desava nakon isplate ugovora, da li broj ostaje po istoj postpaid tarifi do datuma isteka ugovora ili se trenutno iskljucuje i potrebno je odma nakon toga potpisati novi prepaid/postpaid ugovor kod jednog od operatera?
Meni ugovorna obaveza kod Yettela istice za dva dana tj. 07.05.2026Tako je, ako imas nekog u A1 onda dobijas i vise, meni su nudili 30% kad sam podneo zahtev, ali na kraju sam ostao u Yettelu, dobio sam 12x1 din, 12x50%
Naravno da ne, a najbolja varijanta je prelazak za prepaid i A1 i korišćenje besplatnog plana dok vas ne pozovu sa ponudom za postpaid(ugovor). Tada pregovarate.I hipoteticki, podneo sam zahtev u A1, Yettel me pozove i ne dogovorimo se, da li to znaci da u tom slucaju u A1 biram samo neki od redovnih paleta (bez mogucnosti da pregovaram)?
To je povoljnije nego što su nudili pre samo mesec-dva za isti paket za ostanak. Ok neki su izboksovali free mesece ali na veću cenu tog paketa.U cetvrtak zena predala za prelazak u a1, juce zvali iz yetela i ne daju ni 6 ni 12 meseci po dinar, kao to je isteklo,najbolje sto su joj ponudili je paket 999 dinara neograniceni minuti i sms i 30gb neta, rekli kao ako ponovo bude zvace, jutros prebacena u a1 i mega plan 6 meseci dzabe.
Jel ovo postpaid ili prepaid paket?Opet pustili Yettel Extra+ za 999 din ,jedini paket gde se prenose GB
Pogledajte prilog 538366
Kad podnosis zahtev za prenos broja,biras u A1 da li hoces ugovor ili ne, takodje ako hoces ugovor biras odmah i paket koji zelis kod njihI hipoteticki, podneo sam zahtev u A1, Yettel me pozove i ne dogovorimo se, da li to znaci da u tom slucaju u A1 biram samo neki od redovnih paleta (bez mogucnosti da pregovaram)?
Ne zavisi brate nego lupaju kako kome stignu,ja i zena sve isto imali i kad nam isteko ugovor njoj nudili 6 meseci dinar a meni nisu hteli ni toliko,tad smo presli na pripejd pa sad u a1.Bilo bi korisno, kad bi pored svake kombinacije koju ste dobili u Yettel napišete i koji trenutni paket imate. Izgleda da "benefiti" zavise i od toga. Hvala unapred.
Ne piše, tu uvek bude 24 -50%, ali se ne brini ako su ti rekli da će biti 12m po din, biće.Dobio sam Yettel XL 12 meseci po jedan dinar i 12 meseci 50%.
Gde u aneksu ugovora piše koliko sam meseci po dinar dobio?
Tražim ali ne mogu da nađem.
Kad si dobio taj popust i da li si podneo zahtev za prelaz u A1 pre toga?Dobio sam Yettel XL 12 meseci po jedan dinar i 12 meseci 50%.
Gde u aneksu ugovora piše koliko sam meseci po dinar dobio?
Tražim ali ne mogu da nađem.
Ovo je odličan paket ali su i njega poskupeli..bio je 1200 RSD bez UO..Opet pustili Yettel Extra+ za 999 din ,jedini paket gde se prenose GB
Pogledajte prilog 538366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari