Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Hmm, znači za prelazak sa Yettel postpaid na A1 postpaid nude do 40% cene paketa tokom 24 meseca? To je to?
Tako je, ako imas nekog u A1 onda dobijas i vise, meni su nudili 30% kad sam podneo zahtev, ali na kraju sam ostao u Yettelu, dobio sam 12x1 din, 12x50%

Koji su detalji te ponude? Šta si tačno dobio od banke, a šta tačno šest meseci po dinar? I uz sve to uređaj?

Računa se datum podnošenja zahteva, a rade sve vreme makar tržni centri, na primer. Mogao bi danas ili sutra da podneseš zahtev, a moglo je i juče. Takođe, nisam siguran da li je stvarno tačno da treba dan-dva da prođe da bi prošao otkup obaveze. Nemam iskustva, ali neki su pominjali ovde da je odmah. Ako je to istina, mogao bi i da stigneš da odradiš sve što treba, pa čak i ako se čeka jedan dan, pod uslovom da su ti dostupne prodavnice koje rade. Naravno, ostaje uvek mogućnost da se akcija produži.
Ne,ne..samo paket Yettel M zbog Yettel sve usluge i dadose mi 6 meseci prvih po dinar (nisam ni to ocekivao od njih).Uredjaj nisam uzeo jer imaju najgore cene i uslove na trzistu..totalno je neisplativo uzimati uredjaj.

Ne,ne..samo paket Yettel M zbog Yettel sve usluge i dadose mi 6 meseci prvih po dinar (nisam ni to ocekivao od njih).Uredjaj nisam uzeo jer imaju najgore cene i uslove na trzistu..totalno je neisplativo uzimati uredjaj.
A preostalih 18 meseci po 50% ili puna cena, sa obzirom da si uspeo Yettel sve uslugu da povezes ako sam dobro razumeo?

A preostalih 18 meseci po 50% ili puna cena, sa obzirom da si uspeo Yettel sve uslugu da povezes ako sam dobro razumeo?
Ma,sve..nisam ni tih 6 meseci ocekivao...i to mi je plus.Kakvi 50%,to nikada od njih nisam dobio..ali sam na drugom broju dobio 15 meseci po dinar u Mts-u a ugovor na 24 meseca.Yettel je najnepovoljniji za sve...najskuplji paketi,uredjaji(ako neko zeli uredjaj,onda A1..svi nesto muljaju,imaju mane,ali iskreno je A1 za uredjaje najbolji i Mts za internet-ne ogranicava GB kao ostali)

Jel i dalje najbolji nacin da se dobije popust na mesecnu pretplatu da se trazi prenos u a1, ili je bolje traziti zahtev za prebacivanje na dopunu? Jer koliko vidim i A1 je promenio uslove

Kada se otplacuje ugovor ranije, u mom slucaju ugovor traje do 06.06. Sta se desava nakon isplate ugovora, da li broj ostaje po istoj postpaid tarifi do datuma isteka ugovora ili se trenutno iskljucuje i potrebno je odma nakon toga potpisati novi prepaid/postpaid ugovor kod jednog od operatera?

Poslednja izmena:
Kada se otplacuje ugovor ranije, u mom slucaju ugovor traje do 06.06. Sta se desava nakon isplate ugovora, da li broj ostaje po istoj postpaid tarifi do datuma isteka ugovora ili se trenutno iskljucuje i potrebno je odma nakon toga potpisati novi prepaid/postpaid ugovor kod jednog od operatera?
Birate opciju da li želite da pređete na dopunu ili prenosite broj telefona u drugu mrežu pošto kada se isplaćuje ugovorena obaveza, ugovor je onda bez ugovorene obaveze.

Tako je, ako imas nekog u A1 onda dobijas i vise, meni su nudili 30% kad sam podneo zahtev, ali na kraju sam ostao u Yettelu, dobio sam 12x1 din, 12x50%
Meni ugovorna obaveza kod Yettela istice za dva dana tj. 07.05.2026
Otisao juve u Yettel poslovnicu da podnesem zahrev za prelazak u drugu mrezu A1, oni mi rekli da taj zahtev pidnesem u A1 pa oni to izmedju sene resavaju znam da to ranije nije tako bilo.
Kago treba da kontaktiram da bi dobio povoljnecuslove u Yettelu? Ako moze pomoc
Hvala

Od samog početka MNP-a postupak je da se, za prenos broja kod drugog operatera, ide direktno kod operatera kod kog se prelazi.
Povoljni uslovi se nude uglavnom nakon podnetog zahteva za prenos, kao što je i opisano na prethodnim stranama i u temama za druge operatere. Vrlo brzo nakon što podneseš zahtev u A1, zvaće te Yettelova služba za brigu o korisnicima.

U cetvrtak zena predala za prelazak u a1, juce zvali iz yetela i ne daju ni 6 ni 12 meseci po dinar, kao to je isteklo,najbolje sto su joj ponudili je paket 999 dinara neograniceni minuti i sms i 30gb neta, rekli kao ako ponovo bude zvace, jutros prebacena u a1 i mega plan 6 meseci dzabe.

Ja sam juče predao zahtev za prelazak u A1 na pripejd, maločas su me zvali da mi ponude isto to.

I hipoteticki, podneo sam zahtev u A1, Yettel me pozove i ne dogovorimo se, da li to znaci da u tom slucaju u A1 biram samo neki od redovnih paleta (bez mogucnosti da pregovaram)?

Samo jedna provera, kada odeš u A1 i kažeš da ćeš portovati broj iz Yettel mreže oni ti daju 6 meseci 1RSD iako to nije zvanična ponuda, recimo sa sajta?

I hipoteticki, podneo sam zahtev u A1, Yettel me pozove i ne dogovorimo se, da li to znaci da u tom slucaju u A1 biram samo neki od redovnih paleta (bez mogucnosti da pregovaram)?
Naravno da ne, a najbolja varijanta je prelazak za prepaid i A1 i korišćenje besplatnog plana dok vas ne pozovu sa ponudom za postpaid(ugovor). Tada pregovarate.

U cetvrtak zena predala za prelazak u a1, juce zvali iz yetela i ne daju ni 6 ni 12 meseci po dinar, kao to je isteklo,najbolje sto su joj ponudili je paket 999 dinara neograniceni minuti i sms i 30gb neta, rekli kao ako ponovo bude zvace, jutros prebacena u a1 i mega plan 6 meseci dzabe.
To je povoljnije nego što su nudili pre samo mesec-dva za isti paket za ostanak. Ok neki su izboksovali free mesece ali na veću cenu tog paketa.

Kome se nudi taj Extra+ i da li se može tražiti za prelazak iz druge mreže?

Ko ima prepaid nude prelazak na postpaid , ovo gore sto nude za 999 din je taj paket
Kad vas pozovu trazite taj paket Yettel Extra+ za 999 din ,

Bilo bi korisno, kad bi pored svake kombinacije koju ste dobili u Yettel napišete i koji trenutni paket imate. Izgleda da "benefiti" zavise i od toga. Hvala unapred.

Kad podnosis zahtev za prenos broja,biras u A1 da li hoces ugovor ili ne, takodje ako hoces ugovor biras odmah i paket koji zelis kod njih

Bilo bi korisno, kad bi pored svake kombinacije koju ste dobili u Yettel napišete i koji trenutni paket imate. Izgleda da "benefiti" zavise i od toga. Hvala unapred.
Ne zavisi brate nego lupaju kako kome stignu,ja i zena sve isto imali i kad nam isteko ugovor njoj nudili 6 meseci dinar a meni nisu hteli ni toliko,tad smo presli na pripejd pa sad u a1.

Dobio sam Yettel XL 12 meseci po jedan dinar i 12 meseci 50%.
Gde u aneksu ugovora piše koliko sam meseci po dinar dobio?
Tražim ali ne mogu da nađem.

Ne piše, tu uvek bude 24 -50%, ali se ne brini ako su ti rekli da će biti 12m po din, biće.

Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je tako. Nikad do sad nisam imao problema sa njima ali voleo bih da mi na papiru sve stoji.

Pa u principu ne stoji ali ako dodje do nesporazuma, u sta sumnjam, uvek se mozes pozvati na razgovor sa operaterom jer se razgovori snimaju.

Kad si dobio taj popust i da li si podneo zahtev za prelaz u A1 pre toga?
Interesuje me pošto mi ističe ugovor sad u nedelju, a vidim da @$tefan i @mlvnmilojevic kažu da njima nisu uopšte nudili mesece po 1 dinar.

Nazad
Vrh Dno