Ista stvar je bila i kod mene. U mojoj ulici su stali sa optikom kod broja kuce 10 a ja sam broj 12.
I zvao sam ih i zakacio sam neku normalnu devojku iz MTS-a (u vreme kada jos nisu bili alava gamad) koja mi je rekla da za sada ne postoji plan da se nastavi optika kroz ulicu, ali da ce svakako pribeleziti zainteresovanost pa ce mi javiti u buducnosti. Ovo sve nakon sto sam predstavio svoju situaciju i dao im do znanja da sam razmotrio vec ponude na sajtu i da mi odgovara jedna od njih.
Nedelju dana je proslo i zvali su da potvrde pre nego sto su poslali ekipu da instalira sve. 3 dana kasnije, eto ekipe na moju adresu, zavrsise sve za pola sata, od bandera, instalacija po kuci, prikljucivanja svuda gde treba 3 tv-a, busenja zidova i svega, do izvolte koristite net.
Od dana kad sam prvi put zvao pa sve do mogucnosti upotrebe mislim da je proslo manje od mesec dana, od kojih se prve dve nedelje nije desavalo bas nista i kada sam vec bio u fazonu - ako ikad dodje, dodje.
Mislim, ja sam naveo ovde primer MTS-a jer svi koriste njihovu infrastrukturu. Ne znam dal je situacija drugacija kod konkurencije.