Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395

Upravo to.Ja sam koristio S 23 a sada xiaomi 17.Meni licno mnogo vise pase ovajTreba saslusati vise strana, ne treba biti ostrascen ni sa jednim brendom.
apsolutno se slažem, ali ajde da nađemo nekog normalnog i realnog.Treba saslusati vise strana, ne treba biti ostrascen ni sa jednim brendom.
Ovo je info koji mi je trebao jer planiram isto uraditi i to na obični X17.Upravo to.Ja sam koristio S 23 a sada xiaomi 17.Meni licno mnogo vise pase ovaj
i ja sam uzeo obican 17 jel volim male telefoneOvo je info koji mi je trebao jer planiram isto uraditi i to na obični X17.
100 ultra je odličan foto uređaj, može da se ganja sa bilo kojim današnjim uređajem na main kameri..Ma ova generacija kineza mi nije nekako...
Vivo je prezakomplicirao sve, oppo je nabio cijenu, xiaomi je makao onu finu 70mm f1.8
Imam trenutno x100u i xiaomi 14u i iskreno više koristim 14u cisto jer je global iako mu je baterija katastrofa.
Nadam se dogodine boljoj situaciji, mada me strah ai-a koji je svake godine sve više implementiran u kamere.
Da se ne lažemo, X300U, X9U i 17U su bolji uređaji od X100U i 14U. Ali jednostavno ne opravdavaju toliku razliku u ceni. Istovremeno, čak i modeli iz 2024. godine i dalje imaju moćnije kamera setup-ove od najnovijih Samsung i Apple flagshipova, pa ih treba kupovati dok ih još ima u ponudi. Bilo koji kineski 2024/2025 Ultra fon, brzi power bank za putovanja i to je to. Novac je bolje trošiti na neke bitnije stvari.Ma ova generacija kineza mi nije nekako...
Vivo je prezakomplicirao sve, oppo je nabio cijenu, xiaomi je makao onu finu 70mm f1.8
Imam trenutno x100u i xiaomi 14u i iskreno više koristim 14u cisto jer je global iako mu je baterija katastrofa.
Nadam se dogodine boljoj situaciji, mada me strah ai-a koji je svake godine sve više implementiran u kamere.
Jedina fora u vezi sa tim, odnosno u vezi biranja x100 u i slično je to što ukoliko govorimo o ceni, razlike i nisu prevelike. Da je cena x100u - 500e, a x300u - 1500e, pa da bude no brainer, ali ukoliko pogledamo cene novih telefona, oni po ceni ne odskaču previše jedan od drugog. Jeste da nije ista memorija, ali svakako, dosta ljudi bi istrpelo manji prostor i dalo 80e više, za apsolutno najnoviji uređaj.Pa glavne kamere kod kineskih Ultri su ili mizerno poboljšane kroz noviji post-processing i za nijansu bolji HDR, ili su degradirane u odnosu na modele iz 2024. godine (Oppo i Vivo imaju malo manje senzore, a Xiaomi je u poslednje 2 generacije izbacio varijabilnu blendu).
Umesto da napreduju na tom polju, oni su počeli da štede. Najveći napredak je na polju telefoto i ultrawide kamera, mada ni tu nisu drastične razlike, posebno u odnosu na 2025 Ultra verzije.
Da se ne lažemo, X300U, X9U i 17U su bolji uređaji od X100U i 14U. Ali jednostavno ne opravdavaju toliku razliku u ceni. Istovremeno, čak i modeli iz 2024. godine i dalje imaju moćnije kamera setup-ove od najnovijih Samsung i Apple flagshipova, pa ih treba kupovati dok ih još ima u ponudi. Bilo koji kineski 2024/2025 Ultra fon, brzi power bank za putovanja i to je to. Novac je bolje trošiti na neke bitnije stvari.
Ako se ratovi širom sveta i kriza razbuktaju, a deluje da hoće, ne bi me čudilo da Ultra modele polako pretvaraju u Pro verzije, sa forsiranjem Ai gluposti.
Ovo je samo placeholder ostao za 100u, odavno je out of stockJedina fora u vezi sa tim, odnosno u vezi biranja x100 u i slično je to što ukoliko govorimo o ceni, razlike i nisu prevelike. Da je cena x100u - 500e, a x300u - 1500e, pa da bude no brainer, ali ukoliko pogledamo cene novih telefona, oni po ceni ne odskaču previše jedan od drugog. Jeste da nije ista memorija, ali svakako, dosta ljudi bi istrpelo manji prostor i dalo 80e više, za apsolutno najnoviji uređaj.
Vivo X100 Ultra - 16GB/1024GB - €1,017.00
Vivo X300 Ultra - 16GB/512GB - €1,097.00
Tradingshenzhen.
Tim gore. Opet, ako se nađe za neku zaista pristojnu cenu, onda je odličan izbor, ali ako je razlika tu negde slična onda, na osnovu mog mišljenja, nema poente..Ovo je samo placeholder ostao za 100u, odavno je out of stock
Ma mi se uvek kao narod snađemo .Tim gore. Opet, ako se nađe za neku zaista pristojnu cenu, onda je odličan izbor, ali ako je razlika tu negde slična onda, na osnovu mog mišljenja, nema poente..
khm, mi 10 ultra, mi 11 ultra 😁 2020/2021 > zapadni flagship iz 2026.Istovremeno, čak i modeli iz 2024. godine i dalje imaju moćnije kamera setup-ove od najnovijih Samsung i Apple flagshipova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari