Šta je novo?

Google Gemini

Google Gemini na upit da li ima nekog ko obavlja moj posao u CG odgovara da nema i da je bolje da nađu nekoga u Srbiji, a ja zvanično registrovan pri ministarstvu i to stoji online.

Ovo da rade u USA nekome ko je iole jak mogao bi da im uzme dobre pare.

• Adds to story
Reagovanja: pmb
Колико ових видео снимка може да се уради?
Ја са Плус прешао на ПРО,дају месец дана за џабе,одради 3 снимка и не може више.
Сваки снимак траје 8 секунди,то је лимит?
Imaš na Pro 1.000 tokena. Trebaš da pokreneš Veo. Iz četa, kada mu zadaš prompt da kreira video, onda imaš samo tri ,dnevno.

Vreme je za Gemini 3.1. 🙂
Pojavio se u Google AI Studio.
chrome_eVX0A7XBtV.png

Prilozi

• gemini_3-1-pro__benchmarks.gif
    gemini_3-1-pro__benchmarks.gif
    195.3 KB · Pregleda: 49

gemini_3-1-pro__benchmarks.gif

Poslednja izmena:
Da li neko zna kkao da se podesi Gemini na domaći jezik (SRB, HRV..) ali u android autu?
Iako mi je na telefonu na našem jeziku, na android autu uvjek bude na ENG.

Gemini je postao potpuno neupotrebljiva zaj*bancija. Daš mu sliku na kojoj lepo stoji kratka prepiska od dve rečenice i on ne ume da pročita, već izmišlja budalaštine.
Što reče @Ludak , žali bože para kojim ga lebom 'ranim !

Naravno da ne ume, OCR mu zakazao.

gugl se slizao sa američkom vladom tako da za mene su mrtvi.
I ranije smo znali da se švaleraju ali sada i zavezali čvor što bi rekli ameri.

gemini sam isključio sa fona prilično brzo kad mi se pojavio;
ljudi treba da budu svesni činjenice da više daju ejaju nego što dobijaju i to bukvalno

Gemini free stalno pati od Alchajmera ali je definitivno dosta fleksibilniji od free ChatGPT-a.

Imam utisak da je Altman zategao free varijantu maksimalno moguce, narocito OCR i petljanje sa slikama.

Nikada mi nije bila jasno parola mene neće da slušaju i prate. Evo sve se brinem što će mene neko da sluaša i moje metapodatke da prodaje. Još plus 90% tog mentalnog sklopa ne svi naravno imaju soc mreže sa 50+ svojih slika. Koga briga za pojedinca njima trebaju meta podaci. Kada ih interesuje pojedinac 1na1 onda je u problemu i nema načina da nemaju pristup apsolutno svemu.

gugl se slizao sa američkom vladom tako da za mene su mrtvi.
I ranije smo znali da se švaleraju ali sada i zavezali čvor što bi rekli ameri.

gemini sam isključio sa fona prilično brzo kad mi se pojavio;
ljudi treba da budu svesni činjenice da više daju ejaju nego što dobijaju i to bukvalno
Pa kad su uvezali sve u Google One . Svima nam treba prostor za backup,a koji su nas naterali da plaćamo od afere sa GooglePhotos, 2020. godine i skladištenjem fotografija u visokoj rezoluciji. Sada uz prostor na serveru uvaljuju i Gemini. Ne znam šta se desilo, ali Gemini je počeo žešće da izmišlja..čak i u Gem,gde mu daš sva jasna i precizna uputstva.

Ranije,pre par meseci,sve je radilo baš korektno. Sada to više nije slučaj.
Od kada tacno? Ja sam mu 16.4. (sad sam pogledao datum) dao jedno 220 strana, jedna moja sveska iz osnovne skole pisana mojim pisanim slovima (koje vise ni ja sam ne umem da procitam), i ekstrahovao mi je sve bez greske. I delovalo mi je da poprilicno razume, ne samo reci nego i kontekst, ili skrabanja razna koja sam crtao kao klinac po marginama. Znao je da to treba da zaobilazi. Nisam ni znao da je toliko dobar, steta bi bilo da je istina to sto pricate.

Nikada mi nije bila jasno parola mene neće da slušaju i prate. Evo sve se brinem što će mene neko da sluaša i moje metapodatke da prodaje. Još plus 90% tog mentalnog sklopa ne svi naravno imaju soc mreže sa 50+ svojih slika. Koga briga za pojedinca njima trebaju meta podaci. Kada ih interesuje pojedinac 1na1 onda je u problemu i nema načina da nemaju pristup apsolutno svemu.

Ljudi vole da se osete bitnim.
Naravno da je smešno kada neki "batica", koji u telefonu ima Instagram, Facebook i Gmail, priča o privatnosti.

Nazad
Vrh Dno