Šta je novo?

Google Gemini

Da li je neko uspeo da poveže gemini preplatu i youtube preplatu I sve to da ide kroz family share?

Ne znam da li pretplate mogu da se povežu, ali ja imam Google One AI Pro pretplatu i odvojenu YT Family pretplatu, bez ikakvih problema ih koristi ista Google porodica već duže vreme. Čak nije ni isti nalog iz porodice pokretač jedne i druge pretplate, ali ih svi članovi koriste.

Koliko sam video kada su predstavili, to dodavanje YT Premium pretplate u Google One je samo marketinški trik. Odnosi se samo na Ultra pretplatu i u njoj se dobija samo pojedinačni YT Premium, a ne porodični.

Pogledajte prilog 542715
Youtube premium lite je dostupan samo na određenim tržištima, zato nije deo Google AI Pro paketa kod nas.

Youtube premium lite je dostupan samo na određenim tržištima, zato nije deo Google AI Pro paketa kod nas.
Hvala za info. Sad proverih pošto imam AI Pro pretplatu preko Turske, dostupan mi je YT Premium Lite, ali mi nije bio vidljiv pošto u okviru iste Google porodice imam i YT Premium Family pretplatu preko Indije. Baš tako i piše, da Lite pretplata neće biti vidljiva ako postoji druga aktivna YT Premium pretplata.

Nazad
Vrh Dno