Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

svuda ima krsa, bitno je da ima i kvalitetnih stvari, naravno koliko para toliko muzike

Na TEMU-u je sve vise pokusaja prevare 🙁 🙁

Na slikama ili u opisu jedno - u stvarnosti nesto sasvim drugo.

Morate gledati sve do najsitnijeg detalja

Na TEMU-u je sve vise pokusaja prevare 🙁 🙁

Na slikama ili u opisu jedno - u stvarnosti nesto sasvim drugo.

Morate gledati sve do najsitnijeg detalja
И на Алију исто, ако не прочиташ опис, ништа. Продају usb card reader који не одговарају 3.0 перформансама. То укапираш тек кад купиш.
Једно на слици, друго у опису.
И наравно исти тај читач картица сад кошта 100% скупље него кад сам га купио

@Diamond

Nisam primetio da se Ali bilo sta promenio u vezi prevara.

Sto se cena tice - one se stalno menjaju.
Isto je i sa cenama na Temu-u , ali u nesto drugacijem obliku.

Malo me mrzi vise da ispravljam, al 'ajde...😁 107 na ime PDV-a, sto je tacno 20% od placenog...ostalo uzima posta (210 dinara)

Nema svrhe ponavljati se ovde, sve je ovo nasiroko raspisivano, i sve je jasno, Posta dere jer joj se tako moze, i nije to otvaranje paketa jer niko tu nista ne otvara, 200din je njihov cenovnik za podnosenje paketa na carinski pregled, jeste fantomska usluga ali za sada je tako, a i bice, ako postu nekad ne preuzmu neki samarićani sto je fakticki nemoguce... 60 din je za uplatnicu, i to ne mora, jer sve moze elektronski ali avaj...
Dakle sve sto nije neregistrovana posta, mada se i ona sad prati, ili simanovci, se naplacuje ta globa od 260din, i dzaba plakanje, neko se mozda nekad slucajno izvuce ali to je sto je... Male pakete trudite se da kupujete sa caniao bez pracenja, to za sad prolazi regularno po nekom famoznom ugovoru...
Не вреди.
Ја поручио без праћења. Чим је кренуло добило број LA.. HU.
A иницијелно је било без праћења.

Jel si siguran da je bilo bez pracenja? Ako si birao aliexpress standard shipping, iako pise da nema pracenje, uvek ima 🙂 za 15 godina porucivanja na aliju mi se nije desilo da izaberem neregistrovanu a da posalju registrovanu.

1/1 више пута сам проверио да нема праћења.
Pise da nema pracenja, to je greska na aliju, ako je standard onda ima pracenje...
Kao sto reče Bassnectar91, nece kinez da napise da je slanje neregistrovanom pa da posalje skupljom registrovanom pošiljkom...

Kazem, to mi se za 15 godina porucivanja nije desilo nijednom, pre ce biti da je bio taj aliexpress standard, za koji poznatim bug-om u aplikaciji stoji "tracking unavaliable"...nece Kinez sigurno da posalje skupljom logistikom a placena jeftinija.

Kazem, to mi se za 15 godina porucivanja nije desilo nijednom, pre ce biti da je bio taj aliexpress standard, za koji poznatim bug-om u aplikaciji stoji "tracking unavaliable"...nece Kinez sigurno da posalje skupljom logistikom a placena jeftinija.
Не користим апликацију. Било је два начина бесплатног слања без праћења. Тако је писало на сајту.
У старту није био LA. Касније су доделили тај број

Nazad
Vrh Dno