Nisam platio jos, narucio sam sa licnim preuzimanjem i placanjem tako da nije kasno.Sada je malo kasno, samo odmah proveri da li je disk sasvim nov ili "sređeivan", mnogo toga kruži okolo. Puno refurbišed ili vraćenih a upotrebljavani.
Бојим се да је половно.Ima neko iskustva sa Dotmarket.r* prodavnicom?
Narucio kod njih Exos 7E10 8TB ST8000NM017B daju 5god garsancije. Cena veoma povoljna.
Даје. Само у Америци имаш на половно пет година.Inace se ne daje pet godina garancije na koriscene diskove, koliko znam.
ST8000NM017B нема код мађара.SEAGATE EXOS 7E10 8TB 3.5" 7200rpm 256MB SATA ST8000NM017B je kod madjara 19000 navodno
Еxos нису предвиђени за екстерна кућишта, осим у случају да не планираш добро хлађење али то је у равни са скоро немогућим.To za hladjenje me jedino brine, mislim kuciste ima dobro hladjenje ali da li je dovoljno ....
Mozda uzmem neko eksterno resenje za njega.
Uzeo samo radi skladista, Toshiba P300 mi javlja da je pred crkavanjem.
Gledam sad otpremnicu i fiskalni racun, nigde nema garantni rok. Na sajtu pise kod uredjaja 60m i to su mi u radnji potvrdiuli.Еxos нису предвиђени за екстерна кућишта, осим у случају да не планираш добро хлађење али то је у равни са скоро немогућим.
Шта каже гаранција јеси проверио преко серијског броја ?
Добио си OEM, полован уређај извучен из неке бренд машине.Gledam sad otpremnicu i fiskalni racun, nigde nema garantni rok. Na sajtu pise kod uredjaja 60m i to su mi u radnji potvrdiuli.
E sad na sajtu prozvodjaca pokazuke sasvim nesto drugo.
Kaze uredjaj nije pod garancijom jer je bio deo necega.(verovatno se rver reka ili sta god.)
Sve to na stranu ako oni daju 60m garancije i ako radi kako treba nije ni bitno.
Nego me sad tripujes sa hladjenjem, sta mu treba frizider?
Zvuk mi je nebitan koristicu ga samo za skladistenje nece non stop biti u upotrebi.
Пробај да радиш сат времена са њим да добије радну температуру.Pogledajte prilog 537749
Evo i test iz Sentinela, po ovome je nekoriscen ako dobro tumacim.
Zakacio sam ga preko adaptera na usb i nije bucan a ni vruc za sad.
7е10 су дискови који се не продају. Барем не нови.Disk verovatno nije koriscen ali je dugo stajao i garancija proizvodjaca je istekla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari