Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Isto, ne znam kako se Trap i može nazvati filmom kad je otprilike do pola reklamni video spot za Šjamalanovu ćerku koja želi da postane indijska Ariana Grande. Možda je Jakši zato i dobar. 😝

Jos jedna Rambo zenetina koja ubija zlog belca kao njena koleginica sa pustog ostrva ?

Добаааар, баш освежење, нисам га гледао када је изашао, тачније нисам ни знао за овај филм до јуче. Препорука

What You Wish For 7/10​

Svejedno jako mrzim filmove urađene prema nekom delu gde priču ostave nedovršenu kao u ovom slučaju.
Neka je dovrše pa makar to ispalo loše kao što je Rebel Moon ispao - samo da ima neka zaokružena celina.

Odgledah sinoć Crime 101, šta reći, u moru svakakvih gluposti kojima nas zasipaju u poslednje vreme, ovo je pre svega jedan solidan i normalan film.
Nije spektakularan scenario i malo je duži nego što bi trebalo, ali su sakupili proverenu glumačku ekipu, lepo ih je bilo videti i nešto manje lepo, koliko su ostarili, ali fino sam se relaksirao, čista sedmica od mene.

stigao konacno bone temple na netflix, bas me zanima da li je stvarno upgrade kao sto se prica u odnosu na prilicno slab prvi deo

stigao konacno bone temple na netflix, bas me zanima da li je stvarno upgrade kao sto se prica u odnosu na prilicno slab prvi deo

Meh, 6/10. Može da se gleda, al ne vidim što su se nešto naložili na taj film. Ceo taj serijal je baš mlak i slabačak.

Добаааар, баш освежење, нисам га гледао када је изашао, тачније нисам ни знао за овај филм до јуче. Препорука

What You Wish For 7/10​

Kome padaju na pamet ovakve ideje za film. 🧐

Pa iz stvarnog zivota. Radnja tog filma nije izmisljena. Pisalo se o tome jos pre 100 godina, kada bogatu bahatu elitu nije radio obican lov na divljac.
Evo ista tema samo iz ugla mesara https://www.imdb.com/title/tt13403046/

Odgledah sinoć Crime 101, šta reći, u moru svakakvih gluposti kojima nas zasipaju u poslednje vreme, ovo je pre svega jedan solidan i normalan film.
Nije spektakularan scenario i malo je duži nego što bi trebalo, ali su sakupili proverenu glumačku ekipu, lepo ih je bilo videti i nešto manje lepo, koliko su ostarili, ali fino sam se relaksirao, čista sedmica od mene.

Ne znam na koga se odnosilo “manje lepo” , mozda na Marka Rafala, a Heli Beri izgleda odlicno sa svojih 60 godina. Inace ,dobar film

What You Wish For 7/10​

Odličan film

okrenuo mi se želudac kao ventilator

Apex

Dovoljno je reci Netflix produkcija, ali dobra gluma Sarliz , dok Tarona tj njegove filmove ne gotivim .
Moze da se pogleda, iako ima dosta klisea . Neka kombinacija Alone( 2020) koji je bolji i npr Woolf creeka( isto Australija mesto radnje)
Ocena 5.7/10
Ovaj drugi( Woolf Creek) mi ostavio utisak ,iako je i on klasican, pa ko nije gledao, a voli taj zanr( vise horor), preporuka

Nazad
Vrh Dno