uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Nije ni meni za Jugoistok Niš.Jel samo meni nije stigao račun na klik za EPS Beograd?
Nije ni meni za Jugoistok Niš.Jel samo meni nije stigao račun na klik za EPS Beograd?
Placanje na rate bez kamate 😅 malo veca peripetija u sustini za tako nesto, a druga opcija otplata kreditnog limita kreditnom karticom, ukoliko se dug ne smanjuje.Možda glupo pitanje, ali koja vam je upotrebna vrednost te opcije? Padaju mi na pamet neki granični slučajevi, ali kontam da nisu oni, pošto se pominje redovna upotreba.
Da, debitnom mastercard je odradjena transakcija .. cimacu ih sutra da mi to prebace na revolvingJa redovno to radim, nema provizije, a i mene su u pocetku ubedjivali da ima na web-u, pq im kazem da nema, tamo su rate, a revolving moraju oni rucno. Sada me vise ne pitaju, samo proslede, naravno transakcija mora biti izvrsena i odradjena master karticom, kao i do sada sto su bili uslovi.
Za moje potrebe revolving je daleko povoljniji od deljenja na fixne rate i kamatu od 6 % na iznosMožda glupo pitanje, ali koja vam je upotrebna vrednost te opcije? Padaju mi na pamet neki granični slučajevi, ali kontam da nisu oni, pošto se pominje redovna upotreba.
6% je na samoočitavanje uz dostavu papirnog računa, a 7% ko se opredelio za slanje na mejlu, sa ročnošću do 20. dok 5% važi do 28. osim ako se padne u nedelju pa tada je 29.Nista od 7% ako je samoocitavanje, 5% popusta je za uplatu do 28. Tako da bice nesto.
I ja isto ovako plaćam, kad već imam račun na klik zaista ne mogu da zamaram dodatno mozak i da se setim svakog dvadesetog u mesecu da l mi je yettel banka već slala račun ili nije. Nije bitan procenat popusta, preživeću bez njega, al stvarno neozbiljno da ne mogu da ispoštuju rok za dostavu računa.Meni je dosad bilo ok, jer i ne razmišljam o tom računu dok ne stigne notifikacija/mejl od Yettel-a - onda odmah uzmem platim da ne bih zaboravio.
Meni je ovo krajnje zabrinjavajuce.Upravo su ponudili mojoj zeni milion i dvesta kredit na klik (vraca se milion i sesto),ali pazi sad ona je otvorila lajt racun pre 3 godine zbog telefona na rate (koji je otplatila mnogo pre za nekih 6 meseci) i posle nikad nista i zaboravila uopste do ovog mejla da ima racun u yetel banci,a kamoli da prima platu ili jos nesto hahah ubedljivo najjaca banka opet sam se ubedio kolko su ludi…
Ma da bre ja sam licno podigo isto na klik i odma pare ja mislio trazice mi nesto,ona cak nema ni karticu,dina se dobijala tad uz lajt racun koja se negde zaturila i nikad nije stigla ali nju bas bolelo uvo i nije ni isla da pita niti zvala,cirkus od banke🤣Ja sam davno imao racun, zatvorio...
Skoro opet otvorio, treci dan od otvaranja, dakle ne da mi kartice nisu stigle (stigle su posle 42 dana), niti primam platu preko yetel banke nista.. Dakle treci dan od otvaranja ponuda za 900 000 kredita 😀 Carevi majkemi.
Kolega ima racun, uzeo je kredit. Tj prihvatio je tu ponudu neku slicnu. Nista mu nisi trazili od papira itd...
Novac odmah na racunu.
Kasno,kad mi je trebao naravno nisu mi dali iako uredno plata kod njih preko 10 godina🤣Onda uzimajte, samo 400k, dranje
Pa nije sve bajno ako je kamata 400 soma😂Ponudili i meni tako sve bajno u ProCredit, ali onda sledi fusnota da mogu da preuzmu podatke sa portala ePlatforma (iliti Moji podaci za banku, u kojoj i Yettel od početka takođe učestvuje) pa je verovatno sada sve time pojednostavljeno. Mislim se, džabe mi nudite, nisam na plati. Elem, Yettel obavestio da su objavljene nove SEPA tarife, provizija za slanje minimalno 600, a prijem 240, dok je zajedničko 0.4% za više iznose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari