Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni su juče naplatili 650 dinara. Kako se kome zalomi

Dve Sonoff Wifi štekare, 252 din svaka, preko LA-HU (zasebne pošiljke). Šta bi sa 200+60 minimalnih?

Poslednja izmena:
Ja od danas brisem tj vec obrisao aliexpress...ne mogu da se dogovore kao temu sa nasima nego mi serviraju free shipping a onda obi udare sa po 400-500 din...ne fala

Зеза ме подешавања за Куми, пушта звук са телефона, а кад се јавим на позив, не чују ме .

Shipping nije isto sto i carinski troskovi.
Ni carinski troskovi nisu isto sto i izmisljeni "Troškovi zastupanja pri izradi elektronske carinske deklaracije" po sluzbenoj duznosti.
Treba da izbace i tih 60rsd, 150rsd+pdv pa da se nekako i zažmuri.
Zmurenje vodi ka poskupljenju postojecih "usluga" i uvodjenju novih. Btw. meni odgovorili da za sad nije u planu drugaciji nacin uplate novca carini (pitao ih, izmedju ostalog, zasto uplatu vrse nalogom kao u 20. veku ako je vec carinska deklaracija u elektronskom obliku).

Зеза ме подешавања за Куми, пушта звук са телефона, а кад се јавим на позив, не чују ме .
Verovatno si otkrio do sad, imas da izaberes "izlaz medija" na telefonu, gde ce zvuk da ide. Na Samsungu, samo spustis notification panel, i imas da izaberes. Na svim satovima je tako.

Која је онда фора да се јављам преко сата, ако морам да узимам телефон?
Могу са сата да пребацим звук на звучник телефона, али микрофон је проблем.

Која је онда фора да се јављам преко сата, ако морам да узимам телефон?
Могу са сата да пребацим звук на звучник телефона, али микрофон је проблем.
Na Zablaze satu ako se javis odmah pricas preko njega.
Samo je bitno da ti u podesavanjima blututa sa satom bude ugaseno audio medija, kako ti ne bi muziku pustao na satu.

Радило је први пут, касније се нешто зезнуло у подешавањима.

Nazad
Vrh Dno