Upravo se on i preporučuje za evropsko tržište, budući da samostalna varijanta od 100W ne postoji. Punjač je adaptibilan, što znači da puni telefone i na nižim graničnim snagama.Može li onaj od 120w?
Pusti link u privatnoj poruciПуњач 120W оригинал за 2300 дин у ИТ Продавници
I te kako, vrtim ig reels na poslu dosta i yt, na yt odgledao par podcasta pa sigurno jedno 8h u ova 2 dana a možda i jače. Takodje twitch malo streamove gledaoCek... 42 sata i na pola ti je baterija? Koristis li uopce telefon?
Mozda moj ima falicnu bateriju ili nesto ali ja toliko dobijem na 100% baterije....
Ja sam odradio geekbench 6, rezultati bili: 2629 i 8325. Nisam imao fluidnijii telefon, otvara sve momentalno, igrice ne igram. Zvucnici su solidni za telefon, ali najbolje ih drzati na 100% jacine, jer kad se pojaca na 200-400% visoki tonovi nadjacaju bas. Kamere nisam mnogo cackao, par fotografija i sasvim zadovoljavujuce za mene, mada mi to nikad nije prioritet. Baterija je brutalna, tablet koji koristim ima 8850 mah, dok ovaj ima 8500 mah😁 Punim poslednjih par dana do 80% i sasvim je dovoljno za dan intezivne upotrebe. Ne znam da li ce to dati benefite u cuvanju zdravlja baterije, s obzirom da je Si/Ca, na tabletu kojeg imam punjenje dvaput do 80% zaracunava jedan ciklus? Jedino sto mi se ne dopada je velicina, ne toliko visina, koliko sirina, pa je malo nezgodan za rad jednom rukom. Ekran je odlican. Jos kad pomislim da sam ga platio 370€ sa fiskalnim racunom...😉Rezultati impresivni. Nisam ni sumnjao. Sad da ispratim neki dan i bateriju. Ali zvučnici jaki baš, nisam ni to očekivao. Baš su ga uradili ljudski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari