Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Još bolje. Hvala.Pa ne treba ti "jabuka" za Flipkart ponudu. Može i Android...
Još bolje. Hvala.Pa ne treba ti "jabuka" za Flipkart ponudu. Može i Android...
Druže, ako koristiš na telefonu, morphe/revanced je najidealnije rešenje.. ali ako te ubijaju deca sa kojekakvim debilanama na pola sata/sat dnevno za TV, isprsi se kao ja i plati.. 800 rsd je danas ništa..
jeste dobra i 🍏 kombinacija ali ja sa 30+ (39 konkretno 🤣) nemam elana više..
YT kids je rešenje 😉Zapravo ja baš zbog klinca plaćam Family pretplatu... Individual mi nije rešenje, jer mi posle izlaze Pepa Prase i Patrolne šape u feed-u.
Imaš pepu na hbo max, garant ti neko iz okruženja ima slobodan slot. Samo se raspitaj kad svratiš u goste na rakijicu 😉Nema svih klipova na YT Kids... Naravno da sam probao i to. Mora dečko da ima full Premium nalog. Ne smem da zamislim šta bi sada bilo da mu Pepu prekinu reklame....
Imaš pepu na hbo max, garant ti neko iz okruženja ima slobodan slot. Samo se raspitaj kad svratiš u goste na rakijicu 😉
Za TV?A da li postoji neka alternativa yt music?
Ne mislim na dizzer i spotify
Ne, za mobilni.Za TV?
Mislim da revanced ima problema sa android auto (ostalo radi besprekorno). Ajd' da pročačkam morphe pa ti javljam.Ne, za mobilni.
Jer njega najvise koristim u kolima do posla, probao sam dezzer preko paketa, ali mi je uzasan jer ne azuriraju liste pesama toliko brzo
Još 4 mesta preostalo.Da li je neko zainteresovan za YT Premium familiju?
YouTube is enforcing strict "household" rules for Premium Family plans, suspending accounts where members do not share the same residential address as the manager. YouTube uses IP addresses and 30-day location checks to verify that users are in the same home.
Bukvalno. Od '22. Indija, Pakistan pa ponovo Indija.da ne kazem godinama.
Samo još oni fale da nas deru, ljudi gledaju ovde da što jeftinije prođu a ne da im se još neko ugrađuje u cenu usluge. Zašto oni da naplate kad yt regularno naplati 7e za indivualnu i 12e za family preplatu mesečno za srpsko tržište...Glupo je što provajderi nemaju ponudu da u sklopu pretplate omoguće YouTube Premium.
Lepo naplate po 10-15 evra mesečno i kraj .
Em ne bi bili na gubitku em duplo više korisnika bi imalo YouTube bez reklama.
Zato što mnogi nemaju Pay Pal mogućnost uplate .Mnogi se ne razumeju a smetaju im reklame .Samo još oni fale da nas deru, ljudi gledaju ovde da što jeftinije prođu a ne da im se još neko ugrađuje u cenu usluge. Zašto oni da naplate kad yt regularno naplati 7e za indivualnu i 12e za family preplatu mesečno za srpsko tržište...
A1 u Hrvatskoj je nedavno uveo YouTube PremiumZato što mnogi nemaju Pay Pal mogućnost uplate .Mnogi se ne razumeju a smetaju im reklame .
Neka svako ima mogućnost i neka zaradi .
Verovatno samo "individual"A1 u Hrvatskoj je nedavno uveo YouTube Premium
Moguće da ce uvesti i A1 Srbija, kao sto su i Netflix
Pa naravno.Verovatno samo "individual"
hvala na ovomeIskopao iz kuhinje, najvernija alternativa yt premium. Identičan izgled službene aplikacije, uz blokiranje reklama i SponsorBlock.![]()
GitHub - reisxd/TizenTubeCobalt: Experience TizenTube on other devices that are not Tizen.
Experience TizenTube on other devices that are not Tizen. - reisxd/TizenTubeCobaltgithub.com
jel bese izvodljivo ako korisnici krenu kao individual user da predju na Family paket posle? ako ne , onda je ovo velika zamka za hrvatske korisnikeA1 u Hrvatskoj je nedavno uveo YouTube Premium
Moguće da ce uvesti i A1 Srbija, kao sto su i Netflix
Ok u sustini nije zamka, nek iskoriste 3 meseca Free i onda posle naprave account za Family ako im se dopadne usluga 🙂 i na taj nacin dosta ustede novacNe moze family
Pogledajte prilog 536907
Zasto je zamka? Nigde nisu ni naveli da se radi o family paketu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari