Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Lako je Vama kad ste imali i izbora a ponajviše kako do toga doći ...
Ja nemam ni pasoš ....😀
Druže, ako koristiš na telefonu, morphe/revanced je najidealnije rešenje.. ali ako te ubijaju deca sa kojekakvim debilanama na pola sata/sat dnevno za TV, isprsi se kao ja i plati.. 800 rsd je danas ništa..
jeste dobra i 🍏 kombinacija ali ja sa 30+ (39 konkretno 🤣) nemam elana više..

Druže, ako koristiš na telefonu, morphe/revanced je najidealnije rešenje.. ali ako te ubijaju deca sa kojekakvim debilanama na pola sata/sat dnevno za TV, isprsi se kao ja i plati.. 800 rsd je danas ništa..
jeste dobra i 🍏 kombinacija ali ja sa 30+ (39 konkretno 🤣) nemam elana više..

Zapravo ja baš zbog klinca plaćam Family pretplatu... Individual mi nije rešenje, jer mi posle izlaze Pepa Prase i Patrolne šape u feed-u.

Zapravo ja baš zbog klinca plaćam Family pretplatu... Individual mi nije rešenje, jer mi posle izlaze Pepa Prase i Patrolne šape u feed-u.
YT kids je rešenje 😉
moji imaju 5 i 2 pa se snalazim, Džordža i Pepu im puštam na HBO čini mi se.. Paw Patrols na skyshowtime-u.
ps ćuti dok ti Dex Rock, Arija i Šmigićka/Novke ne izlaze u feed-u

Poslednja izmena:
Nema svih klipova na YT Kids... Naravno da sam probao i to. Mora dečko da ima full Premium nalog. Ne smem da zamislim šta bi sada bilo da mu Pepu prekinu reklame....

Nema svih klipova na YT Kids... Naravno da sam probao i to. Mora dečko da ima full Premium nalog. Ne smem da zamislim šta bi sada bilo da mu Pepu prekinu reklame....
Imaš pepu na hbo max, garant ti neko iz okruženja ima slobodan slot. Samo se raspitaj kad svratiš u goste na rakijicu 😉

A da li postoji neka alternativa yt music?
Ne mislim na dizzer i spotify

Ne, za mobilni.
Jer njega najvise koristim u kolima do posla, probao sam dezzer preko paketa, ali mi je uzasan jer ne azuriraju liste pesama toliko brzo
Mislim da revanced ima problema sa android auto (ostalo radi besprekorno). Ajd' da pročačkam morphe pa ti javljam.
Evo rešenja:

Prilozi

• Screenshot_20260415-185346.png
    Screenshot_20260415-185346.png
    243.1 KB · Pregleda: 36
Nazad
Vrh Dno