Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

SmartScan
Služi za offline pretragu slika i videa preko AI, može da bude koristimo ako imate puno slika na telefonu a nisu npr sačuvane na Google photos.

Msm da skidanje ne, ali se dobije picture in picture i minimized play, nema reklama, skip sponsorski deo, uvod itd, forsiranje određenog kvaliteta videa uvek i tako. Ima milion opcija ali ja samo te koristim, download svakako ne koristim a ako mi treba ima alata za to dosta.
Nego imaš li dosta bagova u ovako modovanoj Instagram app?
Kad skrolujem kroz nečiji profil koči ubija, svako paljenje smara me ono za location i contacts, download all media isto ne radi.
Ovo je sve radilo na MyInsta bez greške

Nego imaš li dosta bagova u ovako modovanoj Instagram app?
Kad skrolujem kroz nečiji profil koči ubija, svako paljenje smara me ono za location i contacts, download all media isto ne radi.
Ovo je sve radilo na MyInsta bez greške
Samo to za kočenje (ali ne listam profile pa mi i ne smeta), ovo za contacts i location nekad iskoči al nije strašno. Download mi radi bez greške.

Samo to za kočenje (ali ne listam profile pa mi i ne smeta), ovo za contacts i location nekad iskoči al nije strašno. Download mi radi bez greške.
Jel to njima ljudi prijave pa ima nade da srede u sledećim verzijama?
Ova nova Instagram app mi sad konfuzna dodali su 100 nekih gluposti, verovatno se deca igraju sa tim. Tačno da nema ovih modova da moram gledati reklame ugasio bi nalog, što bi verovatno bilo i bolje 😂

Jel to njima ljudi prijave pa ima nade da srede u sledećim verzijama?
Ova nova Instagram app mi sad konfuzna dodali su 100 nekih gluposti, verovatno se deca igraju sa tim. Tačno da nema ovih modova da moram gledati reklame ugasio bi nalog, što bi verovatno bilo i bolje 😂
Pa da, tamo na piko stranici na git-u.

Koristim zvanični IG, nemam razloga da koristim modovane, ali možda možete probati vanced patch IG - ako su YT ušili po propisu, nema razloga da to nisu uradili s daleko manje agresivnim IG.

Pa kapiram, ali ne znam da li su zakrpe iste ili ne, zato kažem da ne košta eksperimentisati i sa RV.

Užasno radi skrolovanje slika po profilu sa Morphe modom.
Moraću da vratim MyInsta ili ima nekog drugo rešenje bez reklama?
Preko browser sam probao neupotrebljivo skoro

Koristim zvanični IG, nemam razloga da koristim modovane, ali možda možete probati vanced patch IG - ako su YT ušili po propisu, nema razloga da to nisu uradili s daleko manje agresivnim IG.
Žale se na Reddit da reVanced ekipa nešto mulja, dal oko koda app ili šta ne znam, moguće da je ubačen neki spyware

Meni je i na myinsta kad uđeš kod nekoga na profil i kreneš da listaš seckalo opasno

Prilozi

• Screenshot_20260420-190247~2.png
    Screenshot_20260420-190247~2.png
    446.5 KB · Pregleda: 55
Šta je prednost Morphe u odnosu na MyInsta?

Mrzi me da kucam, uskoro ces da se pridruzis hteo to ili ne 😄

Prilozi

• Screenshot_20260420_204120_Telegram.jpg
    Screenshot_20260420_204120_Telegram.jpg
    160.1 KB · Pregleda: 51
Kako se može koristiti 3rd party app za Reddit? Znam da ima ona fora kao developer gde pravim svoju app i generišem moj API, ali to mi iz nekog razloga neće da mrdne od starta, samo se vrtim na onom popunjavanju. A ranije je moglo. 🤔

Ima bagova ali azurira se stalno, od primetnih(bar meni) nece da otvori instagram linkove iz FB mesendzera i skrolovanje kroz tudje profile secka posle duzeg skrolovanja.

Sa ovim poslednjim dev update-om se notifikacija za poruke ne osvezava kako treba.

Tako da racunaj da prelazis na betu manje vise, ali se bar azurira cesto

MyInsta meni kao sat šljaka. Mada ne blejim puno po instagramu svakako.

Ima bagova ali azurira se stalno, od primetnih(bar meni) nece da otvori instagram linkove iz FB mesendzera i skrolovanje kroz tudje profile secka posle duzeg skrolovanja.

Sa ovim poslednjim dev update-om se notifikacija za poruke ne osvezava kako treba.

Tako da racunaj da prelazis na betu manje vise, ali se bar azurira cesto
Isključi u podešavanjima View direct messages anonymously, zato ti se ne osvežava. Stoji da nisi pročitao poruku dok ne dobiješ novu od te osobe, da bi odradio taj "View direct messages anonymously".
Kao pre na ghost mode u myinsta. Kada to isključiš biće normalno.

To je to, sad radi 😄

Ima logike da to tako radi, samo mi nije palo na pamet.

Jel i kod tebe dodir na link iz npr Messenger-a ne radi nista?

Aktiviram Set as default za sve linkove u Instagramu ukljucujuci i FB, cim pipnem link u messenger-u, deaktivira se.

To je to, sad radi 😄

Ima logike da to tako radi, samo mi nije palo na pamet.

Jel i kod tebe dodir na link iz npr Messenger-a ne radi nista?

Aktiviram Set as default za sve linkove u Instagramu ukljucujuci i FB, cim pipnem link u messenger-u, deaktivira se.
Ne znam šta tačno misliš, ali ja koristim onu opciju koja mi mnogo znači, da mi otvara linkove u mom brosweru a ne u ig i radi svaki link sve ok, gde god kliknem, na nekom storiju, u dm-u itd.

Ja još uvek koristim Instander i sasvim lepo radi.
Poslednju beta verziju.

Ne znam šta tačno misliš, ali ja koristim onu opciju koja mi mnogo znači, da mi otvara linkove u mom brosweru a ne u ig i radi svaki link sve ok, gde god kliknem, na nekom storiju, u dm-u itd.
Posalje ti neko link na messengeru necega sto je na Instagramu, kad probas da otvoris link nista se ne desi

Jesam, cim pritisnem neki link u mesendzeru, toggle se prebaci na off u Instagramu, skroz mi je nejasno sto.

Ili je neki od patcheva ili nesto drugo

Kako se može koristiti 3rd party app za Reddit? Znam da ima ona fora kao developer gde pravim svoju app i generišem moj API, ali to mi iz nekog razloga neće da mrdne od starta, samo se vrtim na onom popunjavanju. A ranije je moglo. 🤔

Ja godinama koristim Infinity for Reddit, preuzetu sa F-droid store-a.
Pošto je u međuvremenu počela da se naplaćuje a koristim Anonymous mod, zaustavio sam se na 5.4.2. verziji.

Od te verzije do danas unazad pola godine ne mogu da zapratim nove subove i redgif klipove otvaram preko share-pa infinity/neki pregledač.

Pored Infinity-ja imaš njegov fork na githubu: Continuum. Mogu se zapratiti subovi, redgif klipove pušta regularno. Jedino (trenutno?) nema Anonymous mod (with no API/client ID) pa istraži da li ti odgovara.

Nazad
Vrh Dno