Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec duze vreme gledam soundbarove ali nikako da se odlucim za neki, pa ako neko moze da preporuci nesto do 250eur?

Znam da ne treba da ocekujem neki vau zvuk ali uglavnom ce se korisiti za filmove mrzi me da ravlacim kablove po celom stanu za 5.1 sistem i bitno mi je da ima hdmi arc da mogu sa daljinskim od tv da kontorlisem soundbar

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rešenje
Vredi li Samsung HW-B440 uzeti za 130€? trenutno je snižen na nemačkom amazonu, imam mogućnost da mi donesu, verovatno je to ustvari HW-B450 ali nisam siguran, pošto je model kao za nemačko tržište.
Ne mogu da se protegnem više, nažalost, a spram VOXovih zvučnika od 3W ovo će mi biti simfonijski orkestar
Donesem ti ja jednu kutiju od 100W da vidiš kako obrće krugove oko tog dual celog kombinovanog sistema 🙂

^^
Ta peak snaga koju ti pokazuje je nekoliko puta (računaj otprilike u proseku pet puta) manja od stvarne snage tako da je tih 600w pre nekih 100-150w stvarne snage.
Iskreno, za stan je to sasvim dovoljno, pa bih se usudio reći i prejako ukoliko bi išao na max - osim ukoliko ne želiš da nerviraš komšije sa kojima nisi u dobrim odnosima.

^^
Ta peak snaga koju ti pokazuje je nekoliko puta (računaj otprilike u proseku pet puta) manja od stvarne snage tako da je tih 600w pre nekih 100-150w stvarne snage.
Iskreno, za stan je to sasvim dovoljno, pa bih se usudio reći i prejako ukoliko bi išao na max - osim ukoliko ne želiš da nerviraš komšije sa kojima nisi u dobrim odnosima.
Nekada su merila bila muzicka snaga i stvarna sinusna snaga pojacala?Muzicka snaga je uvek bila ukupna svih zvucnika.Recimo Amplifajer 450W sinusne snage a zvucna kutija 650w.Slicno je i sadasnjim SB.Ukupna snaga je samo dobar marketing.

Nazad
Vrh Dno