Možda je neki problem jer ti paketi više ne postoje. Vidi sa podrškom. Kod mene sve radi kako treba.Sje*ali su silnim azuriranjima automatsku obnovu, u mom slucaju, za stari Feepaid sa popustom. Em ne radi obnova, ne desava se apsolutno nista, nikakav sms - nista, em je trajanje paketa - 30 sati!!!🤯😡🤬
Misliš?Odmah kontaktiraj podrsku, postoji sansa da ti vrate.
Znam kako cu sada,ali te pare po njihovom ce mi vaziti 90 dana sto nece moci. Trazicu da mi vrate novac jer kad su mogli da poniste predhodne uslove onda treba i da vrate pare,a ne da ih zadrzavaju kod sebe. Pitacu ljude koji se u to razumeju pa cu videti sta i kako. Prvo su se pravili blesavi da uopste vrate novac a sad jos da mi to vrate kao kredit koji vazi 90 dana,e to cemo videti. Trazicu da mi vrate novac pa cu ja uplacivati po novim pravilima. Ovo je njihov odgovor posle poslatog mejla gde sam se konsultovao sa pravnikom iz te materije pa cemo videti i na ovo sta ce odgovoriti.Sudeći po tekstu, vratiće baš kao kredit.
Glupost ili ne, ne vidim da piše da je to normalna upotreba paketa (to da se dodaju u neograničenom broju unapred), ali nije ni bitno toliko. Jer, pored vas nekolicine, većina ne koristi usluge na taj način.
A obzirom da će refundirati kao kredit.. liči mi da nije baš praksa.
Svakako, imaćeš sada nekoliko hiljada dinara kredita i vodi računa da se dopunjuje najkasnije svakih 90 dana, kako je bi došao u istu situaciju.
Nije moja logika vec je to tako funkcionisalo. Frke nema,ali necu da mi toliki novac bude zarobljen sada kada su promenili pravila. Rekoh vec imam na jednom broju,a postavio sam printskrin,do kada mi vazi paket i to mi je ok,ali na ovom drugom je druga situacija tako da kada menjaju onda mora da bude i u moju korist nesto,a ne samo u njihovu.A obzirom da si svojim logikom dodao/kupio x paketa unapred i bio spreman da taj novac uložiš u narednih x meseci upotrebe.. ne vidim čemu sada frka.
Evo da odgovorim, ništa od vraćanja.Odmah kontaktiraj podrsku, postoji sansa da ti vrate.
Meni se mimo svih pravila umesto u 16, obnovio u pola 1 ujutru narednog dana, bez ikakve poruke, a poruka je stigla tek ujutru u 10. Def. su nesto cackali. Sta su tebi rekli?Evo da odgovorim, ništa od vraćanja.
U mom slučaju taj promo net važi do 21 maja i nema više.
Od sad, svi se paketi obnavljaju u ponoć.
Meni su rekli da se od sad obnavlja u ponoć.Meni se mimo svih pravila umesto u 16, obnovio u pola 1 ujutru narednog dana, bez ikakve poruke, a poruka je stigla tek ujutru u 10. Def. su nesto cackali. Sta su tebi rekli?
Ok.Nije moja logika vec je to tako funkcionisalo.
Taj kredit su mi vratili.Mada, opet.. čak i da je njihov propust, ti nisi naišao na problem sa paketima, već si svojom odgovornošću izašao van granica važenja kredita.
Tako da.. ako se oni toga drže, ti osnova nemaš.
To sto neki od vas ne razumeju to je vas problem i inatite se jer ste sujetni. Pokusali su da mi uzmu novac koji su redovno uzimali,a sada kada su odjednom izmenili pravila pokusali su da se naprave blesavi i da to ne vrate. Pa ako je tako,zasto onda vracaju?! Zelim vam slicnu situaciju pa cu vas videti koju cete pesmu pevati tada.^ Plus kaže "neću da mi novac bude zarobljen", a on sam gruvao beskonačno puta bez razloga, ne znam koja je logika u pitanju...
Mislim da je ovde lepo objašnjeno za kredit i aktiviran paket i da nebi trebalo tumačiti kako kome odgovara.: https://www.globaltel.rs/globaltel-prepaid-simTo je upravo ta poenta. Ne mogu da odvajaju kredit od paketa, ako je paket aktivan i obnovljen tj. uplacen pa cak i sa kartice. Svakom redovnom obnovom paketa, trebalo bi da se produzava i trajanje kredita. Narocito, ako je iznos obnove skinut sa kartice veci od postojeceg iznosa kredita. Napominjem, rec je o logici i tumacenju. Suvisno je govoriti da svi razlikujemo kredit i paket…
Ubiste temo sa kreditomJa samo ne znam, jer nisam ni koristio tako - šta se dešava sa trajanjem kredita, kada se paket doda plaćanjem putem platne kartice?
Vidim da kada dodajem paket, imam izbor hoću li platiti kreditom ili karticom.
Da li u drugom slučaju utiče ili ne na trajanje kredita?
Da li neko dodaje pakete na ovaj način?

Kredit je vracen.PS
I iz njihovog odgovora, vidi se da ti nisu vratili "taj kredit", kako kažeš.
Samo da potvrdim... znaci placas samo paket, nikakvu posebnu uplatu za kredit nemas?!Ubiste temo sa kreditom
Ja godinama na nekoliko brojeva placam karticom ,i nikad me nisu zeznuli niti razmisljam
Da stoji 5 dinara odavnoSamo da potvrdim... znaci placas samo paket, nikakvu posebnu uplatu za kredit nemas?!
Produzi ga rucno 1 sat pred istek, za svaki slucaj.Juce sam dobio poruku oko podneva da mi kredit za freepaid danas istice.Imam na racunu oko 1200 dinara.Ceo dan danas mi ne stize potvrda da mi je kredit produzen.Sad gledam,pise da mi kredit vazi 30 sati!???A automatska obnova je ukljucena.Sta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari