Update mog slucaja. Dosta ljudi pise i nagadja pa se gubi na citljivosti.
Elem, ja sam orion korisnik kojj je imao samo net, migrirali su me 26.3 , ja odmah poslao jedan pa drugi e mail i bio do poslovnice. I meni su rekli zvace, posto niko nije zvao poslao jos jedan e mail "pretece sadrzine", zvao me posle dan dva neki lik, kao i sve sa teme i ponudio istu cenu,ja odbio i rekoa raskid, rekao mi je da ce me neko zvati na sta sam mu odmah rekao da necu vise da cekam nista i da hocu odmah raskid, i da slobodno tamo napise da cu odah da kontaktiram ratel i da se posavetujem sa advokatom.
Elem, ide update, ovo gore sam vec pisao.
Danas sam bio do poslovnice, trazio sam raskid i da odmah vratim opremu, radnik je bio pomalo drzak sto me je isprovociralo da budem jos gori od njega, ovaj nije hteo da pise nikakav zahtev jer kao ima u sistemu pa ce me zvati. Rekao sam mu doslovce da on moze da ceka taj poziv do sutra, ja necu i da mi momentalno zove sefa poslovnice dok nisam postao jos neprijatniji i da su banda koja ne postuje zakone ove zemlje. Cak je prisao i neki iz obezbedjenja kao da me smiri da ne pravim buku i da oslobodim red. Rekao sam da ne mrdam ja nigde i da ce se ovo danas zavrsiti jer za moje pare nece niko da me *****ava. Onda je ovaj radnik zvao seficu poslovnice koja nije bila tu, i da ostavim broj i da ce me odmah zvati, dao sam broj i rekao da slobodno kaze da ima rok od sat vremena inace se vracam u poslovnicu. Stvarno , za pola sata me.je zvala sefica i opet pitala da ostanem za istu cenu, da mi je ugovor do 10 juna, rekao sam necu cg nat i da mi ne pada na pamet da ikada vise koriatim njihove uslugu, rekla je ok, od ovog momenta vas zahtev je odobren, sticice vam sms, vi ste zahtev za raskid podneli 3 aprila i da 3 maja vratim opremu, rekao sam da to ne dolazi u obzir i da nemaju pravo da me drze mesec dana tamo, rekla je da imaju pravo na osnovu naseg ugovora sa orionom, rekao sam da ugovor nije jaci od zakona i da nemaju pravo jer su prekrsili ugovor izmenama uslova samog ugovora. Ona je nastavila po svome tako da sam rekao ok, ganjacemo se jos, ide ratel, i konsultovacu se sa drugom advokatom da li mogu da ih prijavim inspekciji. Jedino sto sam zaboravio je da pitam kako ce da tarifiraju ovaj mesec sto sam kod njih tj sta ce da bude sa cenom ugovora. Znaci bukvalno mora na silu, narocito je bio drzak onaj jadnik na uplatnom mestu, koji za neke bwdne parw vara penzionere jer je pre mene vratio dva penzosa sa ovakvim lazima. Rekao sam mu onako cisto da ga izazovem dok sam izlazio iz poslovnice, da je sreca njegova sto je na radnom mestu. Samo se cerio onako , vidi se da covek nema obraza i to je to.
Da ne duzim, stigao mi je posle par min od zavrsetka razgovora sa seficom sms skwdece sadrzine.
"Poštovani, Vaš zahtev 1-********** za raskid Ugovora je odobren. Potrebno je da nakon 03.05.2026.godine lično potpišete zahtev za raskid Ugovora i vratite opremu koju ste dobili na korišćenje u najbližu Poslovnicu Mts-a. Vaš MTS".
Sada posle vikenda ide ratel, mozda i inspekcija to cu da vidim sa drugom.