Pravno lice = biznis paketi.Paket eon full, znači nije biznis paket, iako se vodi na pravno lice, ne znam da li to ima veze.
Mada znam za konkretno tri slučaja gde su u pitanju fizička lica na coax i nema cg-nat
Radi kod mene internet (Niš).Jel radi nekome trenutno internet u Nisu,ne radi čak ni broj za reklakacije 19900,ni SBB asistent na sajtu,može samo za račune da tražiš ?
Ne nadaj se ti si sad postojeći korisnik i biraš paket koji želiš a tehnologiju po kojoj će ti uspostaviti uslugu zavisi od lokacije . Nema više razlike SBB yetel sve je to isto. samo što se tehnologija razlikuje, zavisno od toga da li je tu stara SBB mreža ili optika koju iznajmljujuDa li se prelaskom sa Yettela, nakon isteka ugovora, u SBB sada smatra kao novi korisnik i moguce je ocekivati neke benefite ili ne? Hteli bi sa Yettel sve M na SBB premium paket preci u slucaju da Yettel ne nudi nikakve uslove za ostanak.
proradilo!Kod mene (BG - centar) isto nista ne radi (internet,tv,korisnicka podrska..)
SBB brend, koji je dobro poznat i cenjen zbog kvaliteta usluga, nastavlja da postoji, a dugoročno radimo na tome da poslovanje objedinimo pod jednim brendom – Yettel.
U NS svi premium korisnici imaju javnu adresu, čak kad pređeš sa basic/full na premium prebace te sa CGNAT na javnu.A jesi ti (a ti ti ljudi koje znas) na biznis paketima mozda?
Jer oni imaju javnu dinamicku (dok ne zatraze i konfigurisu staticku).
Ja imam javnu dinamicku i naravno da nisam iza CG-NATa (ja sam na biznis paketu).
Ti vise nemas javnu IP, ukinuli su ti je.
Opet ponavljam, 99% ljudi na SBBu su iza CG-NATa, kao sto rekoh - izuzetak, ne pravilo.
P.S.: Na bakru/coax-u sam inace, ne na optici.
Na istom paketu sam, i takodje nisam NAT-ovan. Mozda ima neke veze jer sam kod njih 20 godina, iz vremena kada nije bila tolika gužva oko IP adresa, pa mi to tako ostalo, ne znam.Nema pravila.
Ja sam (još malo) korisnik SBB-a, EON FULL paket (dakle, nije najjači), coax, a nisam NAT-ovan.
Ipak, trenutno mi je cela infrastruktura (NAS sa kamerama i torentima) zakačena na YUnet sa statičkom, a junior je sada solo na SBB-u do juna i kraja UO kada planiram da raskinem ugovor.
Pitao za statičku još pre par meseci i rekli mi da me vode kao paket za fizičko lice bez obzira što je pravno i da nemam prava na statičku bez doplate.Pravno lice = biznis paketi.
Žali se, imaš pravo na statičku IP.
@Zeha
Ma baš me briga kako me vode, kad je do sada sve radilo kako treba.
Samo mi niko ne ogdovori na pitanje: da li se nešto menjalo posle 1.4., odnosno formalnog spajanja sbb i yettel u pogledu cg-nat za korisnike na coax-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari