Ako ti nije bas hitno onda sacekaj jos malo! Treba uskoro da izadje naslednik od MHI ZS-WF ---> ZT-WFali mi je monter preporučio da je bolja Mitshubischi Heavy Industries SRK35ZS-WF/SRC35ZS-W.
A između one dvije, ipak bi prevagnulo na stranu MHI?Ako ti nije bas hitno onda sacekaj jos malo! Treba uskoro da izadje naslednik od MHI ZS-WF ---> ZT-WF
Obe su top klimeA između one dvije, ipak bi prevagnulo na stranu MHI?
U Srbiji se taj Fujitsu može naći za 200eur manje nego MHI, pa bi izbor bio jasan. Ako su cene jednake, biraj šta ti je oku lepše, jer ne znam ima li ikakve bidljive razlike u radu. @style53 ne znam jedino za brzinu ventilatora, da li kod MHI može da se "zakuca" fix speed? Kod Fujitsu klime fiksna brzina ventilatora se smanjuje ako opada teđeratura izduva, što i nije loše ako se greje samo jedna prostorija. Kako je kod MHI? Ako se smanji temperatura izduva, da li smanjuje duvanje ili gasi grejanje skroz, da ne bi duvala prohladno?A između one dvije, ipak bi prevagnulo na stranu MHI?
Fix-Fan isto smanjuje kao kod Fujitsu 🙂@style53 ne znam jedino za brzinu ventilatora, da li kod MHI može da se "zakuca" fix speed? Kod Fujitsu klime fiksna brzina ventilatora se smanjuje ako opada teđeratura izduva, što i nije loše ako se greje samo jedna prostorija. Kako je kod MHI? Ako se smanji temperatura izduva, da li smanjuje duvanje ili gasi grejanje skroz, da ne bi duvala prohladno?
Ipak je novija ---> ZS je izasla mislim 2019Malo uspoređujem https://mhiae.com/splits/srk35zs-wf-src35zs-w2/ i https://mhiae.com/splits/srk35zt-wf-src35zt-w-wb/ .
Po čemu je SRK35ZT-WF bolja u odnosu na SRK35ZS-WF?
Veći airflow omogućava bolju efikasnost pri grejanju i hlađenju. A Pdesign je 3kW@-10°C, što je odličan šodatak s obzirom da velika većina modernih 12-ca to ima postavljeno na 2.5kW. Što znači da je ovo jedna veoma efikasna klima. Ko hoće zver za grejanje nek gleda ZSX sa spoljašnjom od 43kg.Airflow nije toliko bitan i pretpostavljam da je nazamjetan? ZT - 10.0 / 8.6 / 6.3 / 5.0, dok ZS 11.3 / 8.7 / 7.0 / 5.0.
Kao da su išli na foru da uđu u viši rang hlađenja 😛
Ima. Ručno. Od ovih što pomeraju krilca levo-desno na daljinskom znam za 18 i 24 kmtInteresuje me da li 7bt keta ima opciju pomeranja krilaca levo desno? Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari