Šta je novo?

Fujitsu klima uređaji

• Začetnik teme Začetnik teme Ddee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za hlađenje tako skupe uređaje? Eno ti Luc ima ooogroman kapacitet na hladjenju, ako ti se bacaju pare samo za hlađenje 🙂

Конкрентно највише жалби на смрад и хлађење било баш за LUCA модел. Није све у читању бројева, куповина добре климе је све, само не бацање пара.

Da li znate ili nabolje ako neko ima ove modela sa wifi, koji wifi modul ide u 12KMCC i 12KETA?
Ako sam dobro video nisu isti, za KETA je usb, dok je za KMCC neki koji ima žičani konentor.

A između one dvije, ipak bi prevagnulo na stranu MHI?
U Srbiji se taj Fujitsu može naći za 200eur manje nego MHI, pa bi izbor bio jasan. Ako su cene jednake, biraj šta ti je oku lepše, jer ne znam ima li ikakve bidljive razlike u radu. @style53 ne znam jedino za brzinu ventilatora, da li kod MHI može da se "zakuca" fix speed? Kod Fujitsu klime fiksna brzina ventilatora se smanjuje ako opada teđeratura izduva, što i nije loše ako se greje samo jedna prostorija. Kako je kod MHI? Ako se smanji temperatura izduva, da li smanjuje duvanje ili gasi grejanje skroz, da ne bi duvala prohladno?

@style53 ne znam jedino za brzinu ventilatora, da li kod MHI može da se "zakuca" fix speed? Kod Fujitsu klime fiksna brzina ventilatora se smanjuje ako opada teđeratura izduva, što i nije loše ako se greje samo jedna prostorija. Kako je kod MHI? Ako se smanji temperatura izduva, da li smanjuje duvanje ili gasi grejanje skroz, da ne bi duvala prohladno?
Fix-Fan isto smanjuje kao kod Fujitsu 🙂
Ali sam citao kod svabe da se moze naterati da ne smanjuje Fix-Fan 3 ili 4 uz aktiviran Silent

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Airflow nije toliko bitan i pretpostavljam da je nazamjetan? ZT - 10.0 / 8.6 / 6.3 / 5.0, dok ZS 11.3 / 8.7 / 7.0 / 5.0.
Kao da su išli na foru da uđu u viši rang hlađenja 😛

Sumnjam da neko bas gleda na Airflow podaci, mozda vise na buku ---> 41/36/25/19(heating) 40/30/26/19 (cooling) 🙂
Ipak se najvise gleda: SEER, EER, SCOP, COP i Pdesign (cooling/heating(@-10°C)

Poslednja izmena:
Airflow nije toliko bitan i pretpostavljam da je nazamjetan? ZT - 10.0 / 8.6 / 6.3 / 5.0, dok ZS 11.3 / 8.7 / 7.0 / 5.0.
Kao da su išli na foru da uđu u viši rang hlađenja 😛
Veći airflow omogućava bolju efikasnost pri grejanju i hlađenju. A Pdesign je 3kW@-10°C, što je odličan šodatak s obzirom da velika većina modernih 12-ca to ima postavljeno na 2.5kW. Što znači da je ovo jedna veoma efikasna klima. Ko hoće zver za grejanje nek gleda ZSX sa spoljašnjom od 43kg.
@style53 oćel' biti ZTX?

Poslednja izmena:
Sada video kod nas je ZTX ---> 230k
Jos nema ZT-WF, a ZS-WF i dalje oko 130k
A kada bi video kakvi profesionalci je nude + imaju klip na youtube kako baje montiraju TCL klimu 🙄
--->
1231321.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno