Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Pozdrav svima,
Da li sada po novim pravilima ako uplatimo prvi mesec Freepaid easy na primer, pa sledeci mesec Uzbudljivu kombinaciju 30, pa opet uzbudljivu kombinaciju 30 pa cetvrti mesec nazad na Freepaid easy i dalje prenosimo 200gb bonusa koga smo dobili za prenos? Ili se iskljucivo sada taj bonus od 200gb prenosi ako stalno uzimamo iskljucivo samo Freepaid?
I jos jedno pitanje, ako namestimo automatsku obnovu, kada, na koji dan se ona sama pokrece? Koliko pre isteka vremenski? Na 30 dan ili 29 dan? I sta ako imam podeseno placanje preko kartice, a npr. banka Intesa zahteva proveru smsom? Jel imao neko takvo iskustvo?
Najlepse hvala.
Trenutak isteka je u sekund onako kako piše - ako uzmeš paket od 30 dana, trajaće tačno 30 dana u sekund (30 x 24 x 3600 s).

eo kod mene

Prilozi

• Screenshot_20260410-073511.png
    Screenshot_20260410-073511.png
    147.4 KB · Pregleda: 110
Verzija aplikacije 1.1.3, ima i neka novija, ali da ne jurim.
1000018277.jpg
Imam i za Zapadni Balkan net?
1000018279.jpg

Poslednja izmena:
Prikrio sam iznos zato sto mi CIA ne dozvoljava da delim stanje bez overe kod notara, javicu ti cim mi skinu nanogicu a poslacu ti i JMBG i broj licne karte.😉😁
Verovatno je kredit vec istekao pa zato ne pise datum isteka? Ako se ne radi o nekom milionskom iznosu, ne znam zasto je to tako privatna i poverljiva informacija..?

A šta sad polemišete ko koju verziju ima kao da je bitno 😀
Zamarate se glupostima relax samo kad trazi azuriranje azuriras i cao

Na androidu u aplikaciji 1.1.4 se vidi do kada traje kredit
8759.jpg

U pravu si, moja greška.

Пренео сам број у ГТ и види се да је у функцији по заглављу телефона, али када куцам *100# пише да није регистрован, пробао сам да отворим налог на страници ГТ, у којој форми се уноси број
+381
381
6*****
?

Пренео сам број у ГТ и види се да је у функцији по заглављу телефона, али када куцам *100# пише да није регистрован, пробао сам да отворим налог на страници ГТ, у којој форми се уноси број
+381
381
6*****
?
Koliko se secam, broj se na toj strani za registraicju unosi bez plusa kao 381677...

Probaj u nekom drugom Internet pregledaču.

Jel zna neko dal za Freepaid uopšte moźe da istekne kredit? S obzirom da je ovo pripejd, svakom obnovom bi, po logici, trebalo da se računa da je, uslovno rečeno, “dopunjen kredit” da bi se obnovio paket.

Dopunjavanje kredita nije isto što i obnavljanje paketa i te dve radnje se obavljaju nezavisno. Obnavljanjem paketa (iz kredita ili platnom karticom) se obnavlja paket i produžava njegovo trajanje, a dopunom kredita (platnom karticom ili na trafici) se uvećava iznos kredita i produžava trajanje kredita za 90 dana. Datum isticanja kredita je sada moguće saznati samo preko *100#, ako koristiš najnoviju verziju aplikacije (u njoj se više ne vidi).

Dopunjavanje kredita nije isto što i obnavljanje paketa i te dve radnje se obavljaju nezavisno. Obnavljanjem paketa (iz kredita ili platnom karticom) se obnavlja paket i produžava njegovo trajanje, a dopunom kredita (platnom karticom ili na trafici) se uvećava iznos kredita i produžava trajanje kredita za 90 dana. Datum isticanja kredita je sada moguće saznati samo preko *100#, ako koristiš najnoviju verziju aplikacije (u njoj se više ne vidi).
Razumem ja to, ali po prirodi stvari, ako je nesto pripejd ti to kupujes unapred. Da konkretizujem, ako paket automatski dopunjavas sa kredita, on ti fakticki nikad nece isteci, a ako ide sa kartice isteci ce za 90 dana. Po mom tumacenju svako aktiviranje Freepaid paketa na mesecnom novou (bez obzira dal je preko kredita ili kartica) sa sobom povlaci da si, uslovno rečeno, taj mesec dopunio kredit. Novac je povucen, a paket obnovljen. Ako me razumes…😊

Ne samo freepaida nego bilo kog paketa kojim dopunis.Realno samo su sprecili da bacis 2-3000 kredita i da zaboravis na dopunu.Hoce da im svaki mesec kazujes da ih volis

@kaptaintrust Ne razumeš i loše tumačiš, kredit nema veze sa paketom. Od šta će ti se automatski obnoviti paket, ako nemaš uplaćen kredit, a stavio si da ti se naplaćujed od kredita? Kredit se ne obnavlja automatski već moraš isti sam da uplaćuješ predefinisane iznose (500-1000-2000, ili trafika manje). Ako si stavio da ti se paket obnavlja sa kartice, isti ne uplaćuje kredit pa onda skida za paket, već obnavlja samo paket.

Je l' to hoces da kazes da ukoliko samo obnavlja paket, da posle tri meseca nece moci da zove, salje poruke...? Jesi li siguran?
To je upravo ta poenta. Ne mogu da odvajaju kredit od paketa, ako je paket aktivan i obnovljen tj. uplacen pa cak i sa kartice. Svakom redovnom obnovom paketa, trebalo bi da se produzava i trajanje kredita. Narocito, ako je iznos obnove skinut sa kartice veci od postojeceg iznosa kredita. Napominjem, rec je o logici i tumacenju. Suvisno je govoriti da svi razlikujemo kredit i paket…

^ Pa, koliko citam na Globaltel sajtu, to se uopste ne razlikuje od ostalih operatera. Nije mi jasno kako se to ovde, na ovoj temi, drugacije tumaci.

Znaci dopuna - kredit, od minimalno 200 din svaka tri meseca za odrzavanje, a ostalo po potrebi. Uplatis vise, aktiviras paket, i tako svaki sledeci mesec. Pretpostavljam da, za svaki slucaj, dan ranije uplatis paket i imas prenos neiskoriscenog saobracaja.

Nazad
Vrh Dno