Šta je novo?

A1 fiksni telefon

Sutra idem sa otkacim i tu sponu sa telekomom.
Ovamo sa identifikacijom poziva placam 750din.
Ovo mobilni sa starim fiksnim brojem i jeftinom pretplatom,uz to i ja i sestra i njen decko smo u A1 pripejd.

… ja jedva da sam koristio, a plaćao isto toliko sa identifikacijom… skoro i da mi ne treba, ali zbog mojih ostavio taj broj…

I meni je samo još fiksni ostao u mts. Hoću da ga prebacim u A1, ali...
Nemaju uređaj, odnosno telefon koj dele uz uslugu fiksne telefonije, a bez telefona ne mogu da mi daju uslugu. Ja kažem da mi ne treba uređaj, samo prenos broja i kartica. Međutim, ne vredi. Bez telefona ne može, a telefone nemaju trenutno (retko ih dobijaju).
A samo hoću da se skroz otkačim od mts i da zbog drugih ukućana sačuvam broj.

Nek ti daju 4G ruter pa na njega nakačiš svoj telefonski aparat koji već imaš?

I meni je samo još fiksni ostao u mts. Hoću da ga prebacim u A1, ali...
Nemaju uređaj, odnosno telefon koj dele uz uslugu fiksne telefonije, a bez telefona ne mogu da mi daju uslugu. Ja kažem da mi ne treba uređaj, samo prenos broja i kartica. Međutim, ne vredi. Bez telefona ne može, a telefone nemaju trenutno (retko ih dobijaju).
A samo hoću da se skroz otkačim od mts i da zbog drugih ukućana sačuvam broj.
I mene su tako zamajavali pa na kraju kad sam otišao da preuzmem telefon ispade da uopšte ne moram da ga uzmem. Nisam morao ni da potpišem ugovor na 2 godine, jedino što sam potpisao je bio zahtev za prenos broja prvobitno, pa sad imam fiksni kod njih bez ugovorne obaveze.

Кад се потпише захтев за пренос фиксног броја у А1 зову ли из МТС-а са понудом као кад се пребацује мобилни или одма пустају број без било какве потврде?

Mislim da niko nije prijavio takav slučaj. Možda bi vredelo da pozoveš nekog lokalnog mts agenta i pitaš ga da li ih interesuje da te zadrže. Po onoj akciji box3 po ceni fiksnog bi se reklo da im je stalo do takvih korisnika.

Овај тел. тренутно дају за фиксни, не знам да ли је од почетка исти тај модел…

Prilozi

• IMG_8222.jpeg
    IMG_8222.jpeg
    53.8 KB · Pregleda: 97
Uzeo fiksni 400din,nisam mogao da nadjem nekog voljnog da salje pa uzeo u predstavnistvu A1.Ide taj Kaer telefon,ok je.

Kakva je ta SIM kartica koja se dobija uz A1 fiksni? Je l' radi preko 2G i moze li da se stavi u mobilni novije generacije (ima li sim kartica vise onih velicina?

Zapravo četiri.
Nekada, a možda i danas ima uređaja koji koriste full-size SIM - dimenzija kao platne kartice, tj ono što i dobijamo u kompletu.
Ostale tri veličine su mini, mikro i nano.

Zato je prvi sledeći mini, jer je manji od originalnog, najvećeg.

Nebitno za temu.. ali, zanimljivo za nas koji smo počeli koristiti mobilne telefone kasnije.

… najbolja varijanta za fiksni, ko bez njega iz bilo kog razloga ne može - cena zanemarljiva, a idealno za dual sim telefone, ko često nije kod kuće… ili preko SIM CPE rutera, preko odgovarajućeg porta, na klasičan telefon…

Nazad
Vrh Dno