I mene su tako zamajavali pa na kraju kad sam otišao da preuzmem telefon ispade da uopšte ne moram da ga uzmem. Nisam morao ni da potpišem ugovor na 2 godine, jedino što sam potpisao je bio zahtev za prenos broja prvobitno, pa sad imam fiksni kod njih bez ugovorne obaveze.I meni je samo još fiksni ostao u mts. Hoću da ga prebacim u A1, ali...
Nemaju uređaj, odnosno telefon koj dele uz uslugu fiksne telefonije, a bez telefona ne mogu da mi daju uslugu. Ja kažem da mi ne treba uređaj, samo prenos broja i kartica. Međutim, ne vredi. Bez telefona ne može, a telefone nemaju trenutno (retko ih dobijaju).
A samo hoću da se skroz otkačim od mts i da zbog drugih ukućana sačuvam broj.
Dali je ovo provereno ,oni kazu da ne moze… radiće gde god - od Subotice do Vranja, zavisi samo od A1 signala…
Super imam u selo telefon a nema nikoga tamo , 20 kilometra daljinaA1 fiksni uzet na adresi u Beogradu radi u Pirotu.
Hvala najlepse!Dobiješ sim sa sve tri veličine, radi i u ostalim telefonima, šetaš je normalno svuda po Srbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari