A aktivacija samo putem call centra ili u poslovnici?4K mora da se aktivira i trenutno je besplatan do 30.4. ako ne produze.
Rade ti kanali na Move aplikaciji.
Ima tu i jedna razlikaJa sam aktivirao preko Move boxa a mozes i preko Move aplikacije.
Sistem aktivacije im nema veze za mozgom.
Ono sto aktiviras preko Move boxa se ne vidi u mts aplikaciji i obrnuto.
Kakva god bila zašto sam ja i korisnici kao ja građanin drugog reda?Tako je. Mada ta 4K ponuda im je svakako tanka.
Baš zbog toga treba svima omogućiti kompletnu uslugu.Sve se placa
Танка? Далеко већа и боља од свих осталих заједно јер их остали и немају. СББ има само јуроспорт 4К и то је све (имали и SK 4K док је постојао).Tako je. Mada ta 4K ponuda im je svakako tanka.
Zbog streaming servisaa ljudi primjetno kupuju sve skuplje i vece tv uredjaje iako je ponuda 4K kanala tanka
Da li baš to glavni razlog ili što prosto sama industrija displeja gura visoke rezolucije i ekrane sa velikim dijagonalamaZbog streaming servisa
I mene su prebacili sa orion app na move. Slika je lošija. Kad prebacim na visok kvalitet, odem posle na neki kanal pa se ponovo vratim da proverim kvalitet i vidim da se vratilo podešavanje na niski kvalitet. Šta da radimo? Jedino da se žalimo. Takođe su ukinuli kanale za odrasle tj. treba da se doplate.Pozdrav
Nas su sa Oriona prebacili na move aplikaciju,Laki box itd itd.
Mislio sad da ce se nesto srediti,proslo je vec 10 dana,ali pustili su samo neke kanala koje inace placamo.
Pitanje je samo da li je moguce da je slika ovako losa,sto kaze komsija,vratili nas na Divix doba.
Kada proverim test interneta,zakuca na 92 mbs,a imam download 300 na net.
Glavni problem je sto je slika na low mode uvek,cim prebacim srednji iili visoki iili auto,odmah secka,koci,nema protok jednostavno il je neki drugi problem.
Kad se ugasi box,sve ispocetka sto ste pisali,na promo kanal i low kvalitet slike.
Ima li pomoci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari