Isto, samo što ovih 2TB delimo sin i ja, od čega je 1TB zauzeo on, a ja oko 100GB.Tako i ja radim samo sam ja na 256/2tb 😁
Promeni tastaturuPozdrav, koristim od skoro 17 Pro, jel imate problem sa kucanjem reci i razmakom?! Meni posle svake druge reci nece da odradi razmak (space) vec spoji dve reci ili umesto razmaka postavi neko susedno slovo i stalno idem i prepravljam... Ja razumem da pogresim jednom, dva puta, tri puta, ali desava se mnogo cesto. Ima li neko resenje za to?
Jesu li i kod tebe na ipad-u stalno velika slova na tastaturi? Ne znam kad je uključeno malo a kad veliko slovo jer su na tastaturi stalno velika. Ili je to nešto do podešavanja mada se ne sećam da sam nesto menjala oko tastature. Na SwiftKey su ok slova.Ma tastatura je otisla u k posle 5s modela. Evo,ja na ipadu pa kao nogama da udaram,stalno greske.
Mora biti kao na levoj fotografiji stalno a i ovo sto ti je Djilkos slikao,proveri.Na SwiftKey je ok. Fabrička je problem. Kako god da uključim slova su na tastaturi velika. I to traje....nemam pojma...od početka ipad os 26 npr. Nije da mi treba ali npr SwiftKey nema ćirilicu pa zato koristim nekad fabričku.
Naravno usb c fleš samo ga formatujes na exFAT, lično koristim i ios 26 je po tom pitanju jednostavniji od onih ranijih verzija.Želeo bih po drugi put da probam migraciju sa Androida,na IOs 🙃
Totalni sam duduk,ali je volja i želja ovog puta da se zadržim na sistemu i više nego što treba.
Planiram uzeti memoriju od 256gb pro verziju. Da li postoji ikako mogućnost direktnim priključivanjem fleške na uređaj,da se snimci i slike sačuvaju na flešku?
Juče u 10h skinut s punjača, sad je baterija na 42%, dakle bez problema ću da izguram 2 puna dana i uz to je AOD uključen. Apsolutno nikad nisam imao ovakvo iskustvo sa baterijom.Baterija kida na 17mp 26.4.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari