Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ko je hteo Civ, ovo je bio najbolji dil pre par meseci:
Best of Humble Bundle: The Sid Meier Collection

XCOM: Enemy Unknown Complete Pack​

UUJ8AF3C2B8E945E20

Ko uzme nek bude fin da obavesti odmah druge da ne pokušavaju uzalud.

Ima li neko coupon code za Fanatical, ono kao 5 posto na sledecu kupovinu ili nesto slicno a da mu ne treba?

Poslednja izmena:
Dva dobra HB za oko 7€ svaki. Prvi je mečesni izbor

na kome, po meni ima tri dobra naslova:

• Tempest Rising
    [*]
    Smalland: Survive the Wild
  • Hard West 2
1.jpg

Drugi HB je isto tako dobar, ali već imam većinu stvari.

Dobri naslovi su:

Gore navedena dva naslova su bukvalno "must have" za svakog starijeg i ozbiljnijeg igrača.

- Army Men , ljubav mog detinjstva. Nadam se da ima nekih modova za poboljšanje grafike

1.jpg

Ukoliko planirate da uzmete ovu igru preko Fanatical bundle-a, imajte na umu da na njihovom sajtu u opisu pise da je igru moguce aktivirati u Srbiji, medjutim to nije tako. Morali su mi zameniti kljuc sa RU+CIS da bi mogao aktivirati ovo... mogu samo da kazem da im je customer support sjajan i da ne odustaju dok se ne resi problem, dvaput su slali replacement key jer prvi zameniski takodje nije mogao da se aktivira kao ni onaj sto sam dobio po kupovini.

Ukoliko planirate da uzmete ovu igru preko Fanatical bundle-a, imajte na umu da na njihovom sajtu u opisu pise da je igru moguce aktivirati u Srbiji, medjutim to nije tako. Morali su mi zameniti kljuc sa RU+CIS da bi mogao aktivirati ovo... mogu samo da kazem da im je customer support sjajan i da ne odustaju dok se ne resi problem, dvaput su slali replacement key jer prvi zameniski takodje nije mogao da se aktivira kao ni onaj sto sam dobio po kupovini.

Baci te neupotrebljive ključeve ovamo meni na PM, pošto će raditi u EU.

Mislim da su ti kljucevi de-aktivirani ako im je on rekao da mu ne rade i jos na to da su mu zamenili.

Graveyard Keeper je free na steamu,
ja sam uzeo na popustu blood omen 2 - legacy of cain al ne radi igrica freezuje non stop

Pa ono kad je gameplay, sve radi normalno, ali čim se klikne escape ili bilo šta vezano za menu, klikneš i čekaš 3 sata da odradi click, zaledi sliku i ne pomera. Uđem da podesim kontrole i totalno zablokira igrica, iznervirao sam se i uninstal...

Nazad
Vrh Dno