Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sta koristite kao servisnu knjižicu za auto, da je pregledna aplikacija sa kategorijama..
2 godine koristim aplikaciju "Servisna Knjižica", od naseg programera Nemanje Milenković. Zadnja 2 dana mi ne dozvoljava pristup pri unosu Email i lozinke, ostane zamrznuto.. A nema Nove verzije ni na zvaničnom sajtu niti bilo gde. Slao sam email Nemanji ne odgovara, verovatno digao ruke od projekta.
Neka zamenska aplikacija bi dobro došla.
Ja iskreno koristim keep notes aplikaciju gde u 1 notes zapisujem sta sam uradio, na kojoj km i kojeg datuima i koliko je kostalo...

Isto, batalio sam aplikacije, one što vrede su skupe i traže godišnju pretplatu i prešo sam na obične kep beleške.

• Like
Reagovanja: Gox
Koja je aplikacija pouzdana,koja ima opciju preuzimanja svih video snimaka sa instagrama?

Ps.imam par osoba,kojima nije ni na pameti da tamo nalog otvore,pa da im čisto tako nekad neki snimak podelim

Sta koristite kao servisnu knjižicu za auto, da je pregledna aplikacija sa kategorijama..

https://www.spritmonitor.de/en/ koristim već najmanje 12-13 godina evo i na trećem automobilu. Prvenstveno joj je namena praćenje troškova ali radi posao i kao servisna knjižica. Ja upisujem sve troškove, datume i kilometraže za sipanje goriva, servise, popravke, registracije. Može preko weba ili aplikacije.

@16mdell
Ništa program, samo u private DNS (podešavanja telefona) stavi nešto od ova 2 reda:
Kod:
dns.adguard.com
ili
Kod:
dns.adguard-dns.com

Meni na primer puštao po nekad reklame sa prvim redom "dns.adguard.com"
Pre mozda 2-2 ipo godine počnem da koristim aplikaciju Adguard, sa njom rešim reklame kojih nema ni na 2km blizine.
Samo što na primer Adguard aplikacija zna biti jako agresivna i blokira primera radi neki put download iz nekog clouda, ili ga uspori dosta, ili otvaranje nekog Web linka, pa se moraju skinuti zabrane u samoj aplikaciji za viber ili Claud.

Koja je aplikacija pouzdana,koja ima opciju preuzimanja svih video snimaka sa instagrama?

Ps.imam par osoba,kojima nije ni na pameti da tamo nalog otvore,pa da im čisto tako nekad neki snimak podelim

MyInsta moze da skida

Posto je myInsta jako zastareo i dosta stvari mi nje radilo, presao sam na Piko patch preko Morphe, radi mi ok, radi download, nema reklame i tako to. Patchuje zadnju verziju ig-a.

Moze da proba i to, nego po navici navodim ono sto sigurno radi, retko menjam dok nesto ne prsne skroz.

Sta konkretno ne radi mimo poziva?

Moze da proba i to, nego po navici navodim ono sto sigurno radi, retko menjam dok nesto ne prsne skroz.

Sta konkretno ne radi mimo poziva?
Poceo je da mi baguje dm, na drugom fonu gde je obican ig imam sve poruke na ovom mi fale neke u chatovima plus nije ucitavao reply na poruke nego samo poruku bez toga na sta je reply.
Pozivi ne rade a takodje nisam mogao da pauziram reels nego samo da ga mutiram ili drzim da bude pauzirano, a ovako kad kliknes on pauzira sto mi mnogo vise odgovara.

I tako, javljale su se neke sitnice i prosto sam uzeo da nadjem alternativu i ovo mi ispalo ok.

Izgleda da je poceo da flesira svima od juce ili danas, sad i mene sad zeza sve to.

Moracu i ja da predjem na Morphe patch izgleda.

Takođe nisam imao opcije da share komentar, da share nečiji story na svoj i slično, počelo je da fali dosta dobih opcija novih..

Skinuo sam Morphe medjutim ne vidim opciju za Insta, mora da je pogresna varijanta.

Privremeno sam ubacio klasican Insta pa mi baci link odakle si preuzeo kad postignes da ne trazim 😄

Skinuo sam Morphe medjutim ne vidim opciju za Insta, mora da je pogresna varijanta.

Privremeno sam ubacio klasican Insta pa mi baci link odakle si preuzeo kad postignes da ne trazim 😄
Moraš da ubaciš u morphe u patch source Piko (https://github.com/crimera/piko), i da enable pre released patcheve jer je Instagram kod njega tek pre released (razvija se brzo i u dobrom smeru).

Prilozi

• Screenshot_20260408-203403.png
    Screenshot_20260408-203403.png
    121.1 KB · Pregleda: 46
Toliko sam se oslonio na Github da ne znam kako cu se dovijati posle 2027 godine.

Moraš da ubaciš u morphe u patch source Piko (https://github.com/crimera/piko), i da enable pre released patcheve jer je Instagram kod njega tek pre released (razvija se brzo i u dobrom smeru).
Resio, samo sam morao da pecujem 422.0.0.44.64 verziju jer nova verzija nece da se pecuje, vidim da su se i drugi zalili na redditu.

Svakako je mnogo novija od MyInsta, stara jedva 16 dana.

Na brzinu probao download nekog reela i radi a i reklame ne vidim.

Prebacih usput i Youtube sa Revanced na Morphe, da ne drzim 2 iste stvari.

Za sad sve ok.

Poslednja izmena:
Jedino što za sada imam one reklame između storija, ali rešiće i to vremenom sigurno.
Moja verzija je:
Version 423.0.0.47.66
com.instagram.android

Napravio sam Qobuz nalog preko Opere i VPNa, medjutim ne mogu da skinem qobuz aplikaciju sa google play jer mi je nalog na Srbija. Ne mogu promenuti drzavu na google play nalogu. Da li ima neko pouzdan link za qobuz aplikaciju? Hvala

Napravio sam Qobuz nalog preko Opere i VPNa, medjutim ne mogu da skinem qobuz aplikaciju sa google play jer mi je nalog na Srbija. Ne mogu promenuti drzavu na google play nalogu. Da li ima neko pouzdan link za qobuz aplikaciju? Hvala
Apk mirror ti je prava stvar za pouzdane apk

Do sada sam koristio Piko za X ali više ne može.
X je menjao stvari i ubio sve zamenske aplikacije.
Da li je neko uspeo da pokrene preko Piko?
Da li ima još neka zamena za X koja radi?

Bolje sacekaj, azuriraju ga ekstremno brzo po ovome sto vidim, jako brza ekipa
Da da, evo već je od kad sam slao uradio i apdejt ig-a, sve na najnoviju verziju. Piko opasna ekipa, imaju dosta aplikacija koje rade..

Izgleda da imaju dosta problema sa X-om, vidim da se već mesecima ljudi žale da ne mogu da ga pokrenu.

Jedino što za sada imam one reklame između storija, ali rešiće i to vremenom sigurno.
Moja verzija je:
Version 423.0.0.47.66
com.instagram.android
If to mi je najgore, obrisao bi tačno Instagram nalog da već dugo ne koristim MyInsta app bez reklama, download svega itd.
Jel neko koristi InstaFel app? Piše samo ads removed ne vidim dal ima download

Što se tiče te Morphe app možeš li kao idiotu malo bolje objasniti kako se to odradi i dobijem li sa tim bukvalno isto kao sa MyInsta app?

Nisam siguran sta ovo znaci za InstaFel app?

Prilozi

• Screenshot_20260412_220451_Chrome.jpg
    Screenshot_20260412_220451_Chrome.jpg
    109 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Da dodam, sad su pečovali i reklame one između storija, više ih nema.

Skineš morphe app https://morphe.software/

U patch source dole levo dugme dodaš Piko preko linka (https://github.com/crimera/piko).

Pojave ti se app koje možeš da patchuješ a između ostalog i Instagram i dalje pratiš uputstva za patch.

Namestio
Hvala

Nego kad se uradi preko Morphe YouTube app sta se dobije? Nema reklama sigurno, radi li download?
Msm da skidanje ne, ali se dobije picture in picture i minimized play, nema reklama, skip sponsorski deo, uvod itd, forsiranje određenog kvaliteta videa uvek i tako. Ima milion opcija ali ja samo te koristim, download svakako ne koristim a ako mi treba ima alata za to dosta.

Nazad
Vrh Dno