Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja sam dobio sms poruku da mi ostaje stara cena. Ali nisam nista pisao , zalio u vezi postpejd ugovora. Imam extra popust i koliko god poskupeli meni ce biti smesna cena.
A zasto mi poslali da ce ostati ista cena pojma nemam. 😂
A uvecane racune ako ih bude bilo stici ce u maju.
Je li ovo za postpaid ili box?

Mnogo puta napisano i opisano, ali da znate da i dalje važi.

U nedelju istekao ugovor za "Soko lite"
Juče otišao u poslovnicu A1 i podneo zahtev za prelazak kod njih
Posle 2 sata zvala gospođa iz mts-a sa broja 064 733 i pitala kako mogu da me zadrže, ja rekao što nižom cenom
Preporučila mi "5ica L" ili "5ica M" sa 50% popusta na 24 meseca, pa sam (na osnovu ranijih pisanja ovde na forumu) pitao da li može nešto više?
Ona rekla da mora da proveri, sačekao minut i onda su kao odobrili 60% popusta za "5ica M" tarifu, to sam prihvatio, rekli da nemam nikakve obaveze prema A1

Hvala svim kolegama sa foruma što dele svoja iskustva, značajna ušteda.

Mnogo puta napisano i opisano, ali da znate da i dalje važi.

U nedelju istekao ugovor za "Soko lite"
Juče otišao u poslovnicu A1 i podneo zahtev za prelazak kod njih
Posle 2 sata zvala gospođa iz mts-a sa broja 064 733 i pitala kako mogu da me zadrže, ja rekao što nižom cenom
Preporučila mi "5ica L" ili "5ica M" sa 50% popusta na 24 meseca, pa sam (na osnovu ranijih pisanja ovde na forumu) pitao da li može nešto više?
Ona rekla da mora da proveri, sačekao minut i onda su kao odobrili 60% popusta za "5ica M" tarifu, to sam prihvatio, rekli da nemam nikakve obaveze prema A1

Hvala svim kolegama sa foruma što dele svoja iskustva, značajna ušteda.
Isto nameravam sutra da uradim… Upravo istekao Soko Lite… Samo planiram 5ica L zbog Mtel 30 dodatka… 60% je okej prica, pucacu i ja na tu stranu… Podneo zahtev za prelazak u A1 na prepaid?

Hmm zanimljivo, bas bih ocekivao da mame na vece pakete sa većim popustom… Logike bez🥶

Evo da potvrdim priču, podneo zahtev oko podne za prelazak u A1 na prepaid. Posle 3h usledio poziv sa 064/733, uslovi ponuđeni kao sto je kolega iznad opisao… Uzeh 5ica L na 50% (2050 RSD sa e-računom) zbog Mtel 30 dodatka… Inače bih uzeo 5ica M realno na 60% 🙂

Poslao email mt:s-u da vidim šta će da mi odgovore u vezi migracije na njihove nove pakete...

Evo da potvrdim priču, podneo zahtev oko podne za prelazak u A1 na prepaid. Posle 3h usledio poziv sa 064/733, uslovi ponuđeni kao sto je kolega iznad opisao… Uzeh 5ica L na 50% (2050 RSD sa e-računom) zbog Mtel 30 dodatka… Inače bih uzeo 5ica M realno na 60% 🙂
Koji je to dodatak Mtel 30 u paketu 5ica L? 🤔

Sve neograniceno kad si u Mtel BiH i Mtel CG 🙂
To se zove Zona 0 koliko znam i pokriva još Albaniju, Makedoniju i Kosovo, a ne Mtel
Za ovo drugo naziv se koristi kada pozoveš u MTS mreži brojeve iz Švajcarske, Austrije, Nemačke i Turske
Pošto su i tamo pre par godina dobili licencu i postali operateri
Sledeće tržište iz tog segmenta, za koje treba da dobiju licencu, kako je najavljivano SAD

@ArielPif Zona 0 je nešto drugo i ima određenu ograničenu mesečnu internet kvotu.
Dodatak M:TEL 30 je posebna opcija koja nudi skroz neograničen internet kad si nakačen isključivo na M:TEL CG ili M:TEL BH i u toj situaciji se ne troši kvota za Zonu 0

Sve je kolega @jason13 lepo objasnio… Čak kad sam gospođici koja me zvala sa 064/733 objasnio da me jako zanima paket sa Mtel 30 dodatkom, ni ona sama nije znala da 5ica L podrazumeva isti… Pa je tamo negde iskopala da ipak to spada pod taj paket… Na sajtu nema nigde nista o tome… Pre je bilo..

Sve je kolega @jason13 lepo objasnio… Čak kad sam gospođici koja me zvala sa 064/733 objasnio da me jako zanima paket sa Mtel 30 dodatkom, ni ona sama nije znala da 5ica L podrazumeva isti… Pa je tamo negde iskopala da ipak to spada pod taj paket… Na sajtu nema nigde nista o tome… Pre je bilo..
Proveri ti lepo u ugovoru jer na sajtu nigde ne pise. Na zeninom ugovoru za SokoLite iz 2024god to pise da je Mtel30.besplatan svih 24 meseca. Da ne bude posle veci racun , pa vi nemate taj dodatak. A dok se sa njima objasnis...
Pre sredjivanja sajta, kad su skoro povecavali internet u paketima. Bilo je pisalo za taj dodatak. A sad nema, nema dole ni u objasnjenjima sta sve sleduje u paketima da se pominje Mtel30 a ranije je bilo.

Proveri ti lepo u ugovoru jer na sajtu nigde ne pise. Na zeninom ugovoru za SokoLite iz 2024god to pise da je Mtel30.besplatan svih 24 meseca. Da ne bude posle veci racun , pa vi nemate taj dodatak. A dok se sa njima objasnis...
Pre sredjivanja sajta, kad su skoro povecavali internet u paketima. Bilo je pisalo za taj dodatak. A sad nema, nema dole ni u objasnjenjima sta sve sleduje u paketima da se pominje Mtel30 a ranije je bilo.
Hajde da niko od nas ne pliva u mutnom, evo deo ugovora gde sve bitno piše… 🙂 Pa i taj “Dodatak M:tel plus 30”. A slažem se da nigde na sajtu ne piše to više za taj dodatak… Barem ni ja nisam uspeo naći, a pre znam da jeste stajalo..

Prilozi

• IMG_8755.jpeg
    IMG_8755.jpeg
    348.2 KB · Pregleda: 85
Istekao mi je ugovor pre 2 dana , podneo sam zahtev za prenos iz A1 u Mts. Nude mi 3 meseca po dinar i posle puna cena sto je smesno. Ne znam sta da radim sad, ako moze neki savet.

Nista, čekaš bolju ponudu. Ako nje ne bude, zoveš agenta MTS i gledaš šta možeš da izboksuješ, ja sam dobio 50% na 24 meseca, ne znam kakva je sad situacija, ali uvek su davali fine pogodnosti kad se prelazi iz mts-a u A1 i iz A1 u MTS.

Pre neki dan sam zvao 064/733 i pitao da li daju popust za prelazak dva broja sa pripejd na postpejd i sinoc zove decko i nudi za oba broja 50% popusta 24 meseca za 5icu S. Ja sam onda trazio 60% ali kao 50% je max za prelazak na postpejd i da se cujemo opet danas. Ova dva broja koriste roditelji i sad ne znam da li ici na Globatel paket od 1000din ili ovo?

Što ne okreneš i nekog A1 agenta da vidiš šta nude? Obično su široke ruke kad je u pitanju prelazak iz MTS-a...

Nisu bre normalni sa cenama, redovna tog paketa 5ica S je skoro 3000 eeeeej?!

Ajde na 50% pa za 1450din i nije loša ponuda, ali ja bih svakako okrenuo A1 pošto ovi jajovi imaju običaj da menjaju cene na svakih par meseci..

Nazad
Vrh Dno