Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li eon aplikacija može da se podesi da ne otvara prvo interfejs nego odmah kanal i da li i yetel aplikacija tako funkcioniše?

Čega se zelena firma dohvati...
Više na sajtu i nema aktivacija smart tv uređaja, bokseva, čega god.
Koristim Eon od rođaka godinu i po, jer mi je Yettel TV aplikacija, koju inače plaćam, smrtna presuda. On nešto menjao paket, i svi se uređaji resetovali. NIsam jako dugo ulazio na SBB portal, i ne znam da li je ovako od kad su ga preuzeli zeleni, al to se vuče, učitava sedam godina i šest meseci svaku opciju, čak pomislim nekad da neće nikad ni da učita, majko sveta... Uglavnom, tamo u uređajima, smart tv, piše da nema registrovanih uređaja, a mogućnost za dodavanje novog uopšte ne postoji. Jesu to konačno potpuno ukinuli? Ili možda u novim paketima to više ne može?

Meni SBB portal radi "normalno", ali takođe dugo mu treba da učita neke stranice. Pre dva meseca sam uzeo Eon van mreže Basic paket i preko portala sam dodao (registrovao) smart TV. Otad nisam probao.

Ali ako se dobro sećam, prvo sam morao da podesim EON nalog, pa mi se onda pojavila mogućnost za prijavu smart Tv-a.

Prilozi

• Screenshot_20260131-050137-edit-20260131050234.jpg
    Screenshot_20260131-050137-edit-20260131050234.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 29
Jednostavno više nemam tu opciju. Znam kako to treba da izgleda. Samo pišed "dodajte smart TV" ali tu nema ničega. 🙂. Zvaćemo podršku, pa se oni možda smiluju da dodaju ručno.

Brljavi to već duže vreme. Od nedavno sam primetio novi gremlin kad se na u browser-u otvara taj https://sbb.rs/account portal: sad je počelo da laguje prikazivanje UI opcije "EON aplikacija" za pregled ne-smart uređaja. = Kad se otvori ta sekcija treba da se sačeka više sekundi da se konačno pojavi i ta opcija.
A često zna i da kilavo otvara i prikazuje listu Smart uređaja.

Stoji samo: "
Trenutno nemaš registrovan Smart TV uređaj za svoj EON račun." Mogu da čekam ceo dan, nema ništa više. Mislim, svakako će oni da ukinu EOn, al ono...

@agasoft
To je drugi gremlin, sa (ne)prikazivanjem opcije/dugmeta. Paradoksalno je to što nekima prikazuje dugme i kad su svi smart slotovi popunjeni dok drugima koji imaju slobodnih slotova ne prikazuju 😂😂

Da li jos neko ima problem da mu EON aplikacija (na EON boxu) ne prikazuje dobar kanal. Recimo ukucam 201, on kao prebaci na taj kanal, dole prikazuje regularno sta je trenutno/prethodno na kanalu 201 ali iz nekog razloga on prikazuje sliku sa kanala 400. Znaci prebaci na zeljeni kanal ali slika je sa sasvim drugog kanala. Ovaj problem se poceo javljati pre par dana.

EON BOX je onaj prva verzija tj KAON.

Pa ovo nije pitanje za box vec za EON aplikaciju na tom boxu koja izgleda ne radi kako treba. Tekuce kanale koje idu preko koax kabla ne prikazuje dobro, ali ako vratim nesto unazad e onda prikaze dobar kanal, kao da ne konta kablovski signal kako treba.

Moguće da su tumbali frekvencije kanalima?
Jesi probao da uradiš "clear cache" toj "fabričkoj" Eon aplikaciji ( da povuče ponovo listu kanala sa Eon API)?

Imaš li uz taj Eon box i neki D3 STB ili CAM karticu na drugom, trećem... TV-u? Da proveriš iste problematične kanale kako se ponašaju na tim ne-Eon DVB-C varijantama.

Navedi kanale sa kojima imaš problema po imenika naknadno a po brojevima 200, 400.. Pa će možda da se javi i testira ti to beki drugi korisnik, tipa @MaxBgd gleda coax signal.

Nisam. Cudno je sto uopste ne prikaze dobar kanal preko kablovske dok sve ostalo radi. Programi su na istoj poziciji, mogu da vracam unazad bez problema ali trenutni program ke toralno neki random kanal, kai da ne zna pravilno da dekodira signal koji dobije preko koax-a

tipa @MaxBgd gleda coax signal.
Prozivate coveka u ovoj lepoj kisnoj noci ( koji sada vraca sportske kanale i sa zadovoljstvom gleda neke stvari ponovo 😁😉 ) da izlazi iz svoje liste i mora na listu "Svi " ,🤣😂🤣 pa da prijavim da meni sve radi normalno i prikazuje normalno kanale 201 je nick junior a 400 ktv zrenjanin , tolko od mene 😉

Da li neko ima mogucnost da postavi eon aplikaciju sa eon boksa za kablovsku?

Poslednja izmena:
Šta god da si smislio ništa nećeš postići sa time što imaš "fabrički" apk sa Eon boxeva. Jer da bi funkcionisala ona mora biti prisutno još 9-10 UnitedCloud apk fajlova i koristi i permissions koje se odobravaju samo sistemskim aplikacijama.

Pozdrav, imam android box uredaj od supernove, da li postoji neka eon aplikacija koja moze da radi na njemu

Поред оног Save to MEGA, са леве стране имаш стрелицу. Кликни на њу и скинућеш.
Зар нема у гугл продавници?

Sad videh da je to "ono" moje al to je "modovano" samo za Eon boxove jer im se ne moze totalno obrisati njihova Eon apk pa onda se ubacuje druga sa promenjenim package id , on napisa da je za sn box ( on bese nema play store) a to znaci da moze "normalna" ( skinuta sa bilo kog sajta gde ima apps pisano dosta koji su to ) Eon apk ili ti novija verz. od one , sad najnovije bese idu kao xapk ali i to je lako resivo ali bese i ovde su neke kacene
U sustini i ona moze na bilo koji box samo sto je verz. 9.3...... i normalno ako hoce Eon apk sa smart slotom da aktivira kao sto je i tema

Poslednja izmena:
Ako je jos uvek nekom xapk bauk @kalehrl je bio postavio i 10-ku ( od 10.... na sajtovima se moze naci samo kao .xapk poslednja kao .apk je 9.7..... ) ona je cloned ( promenjen i package id) znaci pored ostalih android boxeva pa i sn moze i na Eon boxeve kojima ne moze da se aktivira fabricka apk pa ajde i opet da napomenem da se aktivira sa Eon smart slotom ili ti preko coda

Poslednja izmena:
Do pre neki dan mi na LG smart tv radila EON app, a sve povezano na A1 kućni net (onaj ruter sa SIM karticom). Sve radilo odlicno, ali od pre neki dan Geoblok, prc.
Ima li neko najnovije resenje obilazenje toga?

Do pre neki dan mi na LG smart tv radila EON app, a sve povezano na A1 kućni net (onaj ruter sa SIM karticom). Sve radilo odlicno, ali od pre neki dan Geoblok, prc.
Ima li neko najnovije resenje obilazenje toga?
Problem je do A1

Nazad
Vrh Dno