Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Dobija se posle 20 dana ako svaki dan kliknes da otvoris polje. Znaci prvi dan moras da kupis i poslednji za 1000din + dobijas to od 6k. A izmedju samo otvaras polja ne moras da kupujes nista.
Ja kupih to što je bilo za 800 din i sad mi traži da kupim nešto za 1000 din. Ili sam ja prvi korak napravio što ti kažeš i sada na kraju tj. 20-i dan trebam kupiti nešto još za 1000.

Prilozi

• Screenshot_20260406_233425_Temu.jpg
    Screenshot_20260406_233425_Temu.jpg
    134.1 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Ja nisam to igrao uopste, rekoh da probam sada i izbaci mi "da promocija nije dostupna za mene" 🤔🤔

Fora je sto nas to jedino drzi, da nam jos naplate dazbine na Temu to bi nas dotuklo 😀 Inace, vi koji redovno uzimate price adjustment, imate i dalje ostale promocije? Meni QQQQ ukinut, claim credit i dalje krs ponuda, imam neki natalozen kredit koji sad ne znam na sta da potrosim.
Da li je neko uzimao neke lustere, svetiljke, trebalo bi mi za stan ali nesto nisam bas siguran kakav je kvalitet?
Pre januara nisam dirao price adjustment i non stop sam imao. U januaru sam rokao price adjustment pa mi je claimcredit bio expired 20-ak dana, kontaktirao sam podrsku i rekli mi da nisam banovan sa claimcredit ali da imaju male sanse da budem ali mi neubedljivo delovalo to. Potom sam opet rokao price adjustmen kao sumanut i sad mi je opet claimcredit expired vec 20-ak dana.

A na drugom nalogu u poslednje vreme nesto mrsav claim credit 2800 na 5000+ pa 1400 na 3000+ na tom drugom sam samo jedan price adjustment radio

Ja kupih to što je bilo za 800 din i sad mi traži da kupim nešto za 1000 din. Ili sam ja prvi korak napravio što ti kažeš i sada na kraju tj. 20-i dan trebam kupiti nešto još za 1000.
Mozes da uzmes ovaj prvi poklon besplatno, i samo otvaras polja i nista ne kupujes do poslednjeg dana kad ide ultimate. Ali nemoj da preskaces dane jer ces onda morati da kupis.

Onda su svi poslati zemljanim putem, ili vazdusnim pa kada stignu...

Cena ode na 3158, koja fora sa tim popustima pisalo da traje 12h a sad duplo košta?
U sustini nisi nista propustio. Meni su je ponudili za 1555. din i kupim kao i jos nekoliko stvari. Posle kada sam uplatio nudili mi jos jednu( sta ce mi ) za 1333. ? Drugu nisam uzimao. Na kraju od toga verovatno nece biti nista jer evo proslo 7 dana a paket nije stigao ni do Kineskog aerodroma ?
To mi se nikada nije desilo jer nisam kupovao one Mini PC-e i slicne stvari.

Kako vraćaju kredit?
Da li je potrebno svaki dan da nesto kupim da bih povukao kredit za taj dan ili je dovoljno da samo udjem i preuzmem pošto vidim da piše za sutra da je preuzimanje bez minimalne potrosnje sto ja smatram kap da moram nesto da kupim da bih povukao sutrašnjo kupon?

Prilozi

• Screenshot_20260407_212333_Temu.jpg
    Screenshot_20260407_212333_Temu.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 47
Ništa ne moraš da kupuješ, samo treba da uđeš i claim-uješ svaki dan.

Kako radi pretraga na temu-u, zna li neko?
Ukucam konkretnu oznaku multimetra recimo i on izbaci komad-dva u prvim rezultatima pa onda jos jedan na dnu strane, sledeci na trecoj strani i tako redom...
A izmedju ubacuje cesto veoma nevezane predmete koji nit' mi trebaju, nit' ih trazim.

Nervira li samo mene sto u pretragama na Temu-u iskace sve samo slabo ono sto trazim?

U Farmland-u nakon 99.95 koliko još ima nivoa do kraja?
Očekujem 99.96 do 99.99 ali jel ima i posle toga?

Ja digla ruke od toga, ladno mi kao jedna od nagrada stoje neke debele zimske čarape, taman bi ih dobila za narednu zimu 😛

Meni na jednom od naloga vratili qqqq, ali ultimativna nagrada - sve sto nudi kosta ispod 500 din 😂..

A meni svaki dan nudi 6 poklona i uslove i uslove, dodjem do toga da trebam link poslati nekoj grupi, viber grupi ili neznam kome vć i tu odustanem.
I za dan dva se to opet pojavi i ponadam se drugim zahtevima kad ono isto.
Juče mi poskupeše proizvodi u korpi (a ja se nado sniženju) danas mi kaže da ubacim u korpu robu za još 1600 pa ću dobiti popust od 1000 din. i šta, sa tim popustom bi došao do pribrižne cifre korpe od pre neki dan, kakve igre igraju samo da nas navuku. Opasni su.

da li su iste cene za mobilnu aplikaciju i za PC ?

Dobiješ par kupona tipa 300, 500, 1000, 1500, 2000, 4000, 6000rsd... ali koji važe 2 dana. Po meni, ne znači puno, osim ako nećeš nešto veće da kupiš pa da iskoristiš veće kupone. Često se dobiju varijante da kupiš nešto bez cenovne granice i dobiješ opet slično. Manja ukupna vrednost, ali mu dođe na isto.

Ili da kupuje za druge pa da oni iskoriste te kupone a on bude "bolji" kupac u ocima Temua.
Mali upd. sto se tice moje kupovine Kodak x120 1TB sata SSDa.
Kupio sam ga krajem 2024 ili tako nest, ali tek od decembra prosle godine sam ga zapravo uprego time sto sam instalirao wiin10 na njega.
Radio je ok za pare koje sam dao na njega 2500din. I do pre neki dan je pevnuo.
Samo je bios prestao da ga registruje. Pisao sam podrsci i prvo su me lerali sa nije vise u roku od 90 dana za povracaj novca/robe.
Pa su mi ipak ponudili 760din kao povracaj novca i kada sam trazio da se eskalira na sledeci nivo podrske, dobio sve pare na temu nalog.
Ovo mi je drugi put da radim 100% povracaj novca jer je uredjaj prestao da radi(prva reklamacija mi je bila vertikalni jomaa mis).

Dobiješ par kupona tipa 300, 500, 1000, 1500, 2000, 4000, 6000rsd... ali koji važe 2 dana. Po meni, ne znači puno, osim ako nećeš nešto veće da kupiš pa da iskoristiš veće kupone. Često se dobiju varijante da kupiš nešto bez cenovne granice i dobiješ opet slično. Manja ukupna vrednost, ali mu dođe na isto.
Kuponi su skroz dobri, 25 do 30%, i važe do 3 meseca, jer uvek mogu da se reaktiviraju kroz chat support, čak i kad prođu ova dva dana

Ili da kupuje za druge pa da oni iskoriste te kupone a on bude "bolji" kupac u ocima Temua.
Mali upd. sto se tice moje kupovine Kodak x120 1TB sata SSDa.
Kupio sam ga krajem 2024 ili tako nest, ali tek od decembra prosle godine sam ga zapravo uprego time sto sam instalirao wiin10 na njega.
Radio je ok za pare koje sam dao na njega 2500din. I do pre neki dan je pevnuo.
Samo je bios prestao da ga registruje. Pisao sam podrsci i prvo su me lerali sa nije vise u roku od 90 dana za povracaj novca/robe.
Pa su mi ipak ponudili 760din kao povracaj novca i kada sam trazio da se eskalira na sledeci nivo podrske, dobio sve pare na temu nalog.
Ovo mi je drugi put da radim 100% povracaj novca jer je uredjaj prestao da radi(prva reklamacija mi je bila vertikalni jomaa mis).
Malo jace od 3 meseca. Ja sam ga stavio u eksterno kuciste za povremenu upotrebu.

Ti kuponi od 500 su bzvz, jer svakako moraš da napabirčiš 1700, pa % malo daju, meni su ok 1000 i 2000, ništa skuplje ne kupujem.

Nazad
Vrh Dno