Izloguj se i videćeš oglase.Ono što bih najljubaznije tražio nazad je pravo (il kako vec) da vidim oglase
Nema veze sa komercijalom vec manipulacijom: uvek je pocetak oglasa jednina gde si samo u zadnjem oglasu u daljem tekstu naveo da imas vise ali nikad koliko.Jedino što mi pada na pamet je da ste "analizom" došli do toga da se bavim "komercijalnom" prodajom što nema veze sa istinom.
Držim igraonicu, i imam više slušalica da prodam jer sam u procesu obnove.
Super da si naveo u najnovijim i prethodnim oglasima da su sluske iz igraonice. To je velika razlika od licnog koriscenja.Msm da se prodaja lično mojih polovnih stvari teško može nazvati "komercijalnom prodajom"
Zanimljivo je da je ovo agenda svih prodavaca koji prodaju dosta stvari. Svi su velikodusni i prodaju ispod cene da bi Bench zajednica imala dobiti.Zar nije dobro za članove foruma da dobiju dobre stvari za male pare?
Nema veze sa komercijalom vec manipulacijom: uvek je pocetak oglasa jednina gde si samo u zadnjem oglasu u daljem tekstu naveo da imas vise ali nikad koliko.
U ostalim oglasima si to naveo tek pri osvezavanju/spustanju cene, npr:
16.11.2025 - Prodajem monitor iz naslova, u potpunosti ispravan bez bilo kakvih mana.
26.12.2025 - korekcija cene sa komentarom "Ostalo još 2 komada."
Super da si naveo u najnovijim i prethodnim oglasima da su sluske iz igraonice. To je velika razlika od licnog koriscenja.
Mozda si menjao jastucice ali da li si menjao i nadglavne sundjere/padove i dezinfekcija rama posle ko zna koliko ljudi?
Znas li da postoje ne mali procenat ljudi sa izrazito osetljivom kozom glave/usiju/vrata gde mogu da reaguju sa ekstremnim ekcem upalama?
Zabrana ostaje do daljnje
Da ne radis, ova diskusija ne bi ni postojala.Polazim od toga da ne radim ništa protiv pravila
Cemu onda podugacki sarkazmom protkani postovi?Zaista ne ulažem toliki napor u kačenje oglasa na NEKI FORUM.
Kad nisam do sada napravio toliko poruka necu ni sad zbog oglasa. 😆 Hvala na brzom odgovoruТреба ти барем 250 порука.
U slucaju da se ukine broj potrebnih poruka, eto nama (opet) prodaja Bench naloga na socijalnim mrezama i marketima.Ima logike da je potrebno minimum godinu dana staza, ali to sa 250 poruka je nebuloza
Stvarno ti treba objasnjenje?jel moze meni neko objasnjenje za obrisan oglas i nemogucnost pristupa oglasima?
Mislis da je pisanje zadnjeg posta ovde bilo presudno?Zar je bitno kad je neko poslednji put pisao?
Da li je pravilnikom oglasa regulisano to ponašanje vezano za to kad je napravljen zadnji post i gde? Da li sam ja prekršio neko pravilo i kako glasi to pravilo propisano za ostavljanje oglasa?Mislis da je pisanje zadnjeg posta ovde bilo presudno?
Da...bitno da ste vi odlucili da je komercijala.. mogu vam reci da ste jako ali jako nesupesni detektivi... ni blizu ali ni blizu komercijale...

Cak si nudio i modifikacije telefona u zadnjem obrisanom oglasu, sto svaki prosecan korisnik telefona nudi kada prodaje visak uredjaja jelte...imam toliko toga da prodam od raznih gedgeta koji mi ne trebaju i visak su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari