Da ne citiram sad posebno, na racunu ne pise da je sa popustom, to mi je bilo napisano u mejlu u kom su poslali racune. Napisali su tekst dobrodoslice i tu ubacili da je 50% popusta poklon od njih 🙂
Na samom racunu ne postoji naveden bilo koji paket, ali sam ja izracunao kako su dobili cenu izmisljenog paketa, nisu se potrudili nego samo drmnuli pdv na ukupan racun iz Oriona. I dali mi popust 83 dinara pride, rekao bih eracun.
Na aplikaciji mts, posto koristim mts broj i imam nalog, pise da na jednoj adresi koristim box2 (paket ne postoji u ponudi, postoji box 2s i box 2m), a na drugoj neki Super plan 3 ili tako nesto (na toj adresi postoji i fiksni, racunam zbog toga). Ali u samom racunu ne postoji naziv paketa.
Sto bi se reklo, amaterski odradjeno. Paint level fotosopa.
Danas nisam imao vremena da cekam, svratio u poslovnicu i tamo naelektrisani ljudi njih 30, ocekujem da ubace obezbedjenje u poslovnice dok ne prodje ovo ******.
Sta ce biti jula meseca kad stignu junski racuni onima koji ne raskinu, ko zna.
Inace, zvao sam kol centar, decko sa druge strane zice je rekao da veruje da nece biti duplirane cene, na moje insistiranje oko toga sta se pise po netu (jos uvek mi nije stigao mejl sa racunima), ponovio mi je da bi trebalo da ostane ta cena 3780. Sve nesto verujem, trebalo bi, a uglavnom to znaci nemam pojma sta ce biti, verovatno zaglavljujemo do balcaka.
Da znam sa kim sam razgovarao, sada bi brojao zvezde.
Planiram da zovem kol centar ponovo i da snimim razgovor. A i razgovor u poslovnici planiram da snimim, jer hohstapleri nemaju meru.