Stigle danas ove slusalice (SoundPEATS Q3 Pro), placene 8.58$, kinez napisao 5.11$, a naplaceno 314din, broj LR****NL...
Javni kako si zadovoljan sa njima, hteo sam da uzmem ponovo Anker P20i, prošli put su bile oko ~10$, ali sada ne šalju više za Srbiju...Stigle danas ove slusalice (SoundPEATS Q3 Pro), placene 8.58$, kinez napisao 5.11$, a naplaceno 314din, broj LR****NL...
Stigla dva GPS taga. "LocaTag" u G Find Hub, a "ACCUTAG" na samom proizvodu. Tagovi vrh, folija na izvlačenje preko baterije, još došli sa trzalicama.
Izvorni broj za praćenje CN........ Pošta ga preimenovala u PJ i tražila 98 RSD, daklem - malo manje nego difoltnih 260. Slanje bilo "Aliexpress Selection Standard"
![]()
Airtag Tracker Google Find Hub Android Smart Tags Bluetooth Search Locator Tracking Finder Gepäck Schlüssel Tasche - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Pre bi trebalo kupiti zaštitu za ekran , jer kažu da se jako lako grebe, neku od 44mm, ne znam da li foliju ili staklo.Stigao je Kumi sat, supruga kaze da je ekstra, videcu kad se vratim sa puta... 😀
Elem, da li je neko porucivao narukvicu za njega, da podeli iskustva i link?
Mozda bih uzeo metalnu crnu, pa da ih kombinujem izmedju elegantne i sportske varijante.
Da li temu nudi nešta za taj model? Vise bi mi odgovaralo sa temua, brze je...
Ja ovo ne bih kupovao za tu namenu.Da kazem pretvarac ATX napajanja u punjac. Ima brdo raznih modela ovaj je nesto "bolji" i skuplji a koliko vidim ima i za stelovanje custom napona. To bi bio jedan od najacih ali i najvecih punjaca za mob
Koji punjac imas za mob? 1000w modularni😀
I just found this on AliExpress:
ATX 24PIN Power Supply Voltage Regulator Board Breakout Module Adapter Connector Adjustable Divider 6 Port USB 2.0 QC2.0 QC3.0
![]()
ATX 24PIN Netzteil Spannungsreglerplatine Breakout Modul Adapter Stecker Einstellbare Teiler 6 Port USB 2.0 QC2.0 QC3.0 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Preporučite neku foliju ili staklo za Kumi, ja sam ga za 3 dana koliko ga nosim čuknuo o koješta bar desetak puta, srećom bez posledica. Inače odličan sat.Pre bi trebalo kupiti zaštitu za ekran , jer kažu da se jako lako grebe, neku od 44mm, ne znam da li foliju ili staklo.
Imam foliju za Samsung fe, ali je nisam stavio, kažu da nema potrebe za njega, nešto je manjih dimenzija oko 42mm, dal bi mogla da se koristi?
Znaci gledati metalnu narukvicu od 22mmPre bi trebalo kupiti zaštitu za ekran , jer kažu da se jako lako grebe, neku od 44mm, ne znam da li foliju ili staklo.
Imam foliju za Samsung fe, ali je nisam stavio, kažu da nema potrebe za njega, nešto je manjih dimenzija oko 42mm, dal bi mogla da se koristi?
Da pogledah i druge modele. Nisu se nesto potrudili da naprave pametnije i jace te adaptere a reklo bi se da ima prostora za tako nesto. Za neko prckanje sa elekronikom nije lose ali za punjac za mob moze bolje.Ja ovo ne bih kupovao za tu namenu.
Nema komunikaciju za uređajem koji puni, ako ćeš koristiti izlaze gde su "banane".
Maksimum napon je 12V a nigde ne piše koliko Ampera može da isporuči na bilo kom izlazu...
Da puni neku Li-Ion bateriju opet je opasan jer ne smanjuje struju kada dostigne maksimalni napon baterije, u potpunosti zavisiš od elektronike u bateriji.
Da li neko moze da mi objasni kako kupiti taj KUMI GW6 sat za te sitne pare?
Kad tarzim preko novcica (sa MK je 29e, a sa HR adresom je 38e) i nikad nisam vidio jeftinije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari