Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Hvala,moram to pripremiti pa krenuti u akciju. Vazda kada krenem,ko za baksuza guzva na poslu😱

Pokusao sam da kreiram nalog, dodao svoj broj telefona na onaj nas kod +381 pa ime i prezime nakon toga i izbacuje mi ovu grešku...sta raditi, nisam pametan

Prilozi

• Screenshot_20260407_094939_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity~2.jpg
    Screenshot_20260407_094939_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity~2.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 124
A da probas iste kredencijale sa amazon.com ili koji vec imas?

Probao sam i preko chroma i firefoxa na telefonu i istu gresku mi izbacuje, jedino kuci pa da probam preko laptopa al nisam optimistican 😅 hvala svakako na predlogu
Mislim broj nije bitan
Upises bilo koju cifru tako sam ja uradio

Pokusao sam da kreiram nalog, dodao svoj broj telefona na onaj nas kod +381 pa ime i prezime nakon toga i izbacuje mi ovu grešku...sta raditi, nisam pametan
Stavis bilo koji broj to nije bitno
Ja sam stavio od 9 do 0

Probao sam i preko chroma i firefoxa na telefonu i istu gresku mi izbacuje, jedino kuci pa da probam preko laptopa al nisam optimistican 😅 hvala svakako na predlogu
Kao što reče @nikornla ukoliko već imaš Amazon nalog iskoristi ga.
Samo promeni državu na Indiju i dodaj neku adresu u Indiji za "dostavu". Ja tako radim i sve funkcioniše.

Dobio PS5 na poklon pa merkam da ugrabim PS Plus Extra/Deluxe. Na Indiji 70e Deluxe trenutno, ili ima nesto povoljnije?
IMG_6037.png

Bila je nedavno akcija u Indiji, Deluxe je bio na sniženju. Pre mesec-dva otprilike..
Da li se neko seća koliko je tacno koštao?

E to, znači dovoljan je jedan 5000 INR vaučer 👌

Navodno je sledeca akcija maj-jun koliko sam shvatio.
Tako da sam pazario PS Plus Extra na mesec dana, za prvi put da se upoznam sa konceptom taman.

Nije baš najjasnije. Ono što je uvek dobro je da uradiš Cancel za psotojeću pretplatu...ako nećeš da je nastaviš.
To sam i uradio, jer mi na prvu nisu nudili išta, a posle cancela ponudili mi da produžim pretplatu uz popust.

U mom, tj kumovom slučaju nije ni otkazivanje pomoglo. Za BF je to bilo, mada im je isti fazon uvek.

Graveyard Keeper je besplatan da se doda do 13. Aprila.

everyone-can-claim-a-free-ps4-game-right-now-no-ps-plus-required-2.large.jpg

Kako stvari stoje, ovo su neke od igara koje se dodaju u katalogu 21.04.:

• Horizon Zero Dawn Remastered
  • The Crew Motorfest
  • Football Manager 26 Console

Money well spent za HZD Remastered 😂

The Crew Motorfest je iznenađujuće dobra igra. Teška Forza Horizon kopija, ali dobra kopija 🙂

Nazad
Vrh Dno