Probao sam i preko chroma i firefoxa na telefonu i istu gresku mi izbacuje, jedino kuci pa da probam preko laptopa al nisam optimistican 😅 hvala svakako na predloguProbaj iz drugog browsera - neki regulare Chrome, Edge, Firefox, whatever.
Mislim broj nije bitanProbao sam i preko chroma i firefoxa na telefonu i istu gresku mi izbacuje, jedino kuci pa da probam preko laptopa al nisam optimistican 😅 hvala svakako na predlogu
Stavis bilo koji broj to nije bitnoPokusao sam da kreiram nalog, dodao svoj broj telefona na onaj nas kod +381 pa ime i prezime nakon toga i izbacuje mi ovu grešku...sta raditi, nisam pametan
Kao što reče @nikornla ukoliko već imaš Amazon nalog iskoristi ga.Probao sam i preko chroma i firefoxa na telefonu i istu gresku mi izbacuje, jedino kuci pa da probam preko laptopa al nisam optimistican 😅 hvala svakako na predlogu
GameBoost sajt?"GG.deals"
Požurite! Srećno!
Da, da! Imaš i taj KOD tamo za -7% ...GameBoost sajt?
Sacekaj malo,zna da bude do 35% popustaDobio PS5 na poklon pa merkam da ugrabim PS Plus Extra/Deluxe. Na Indiji 70e Deluxe trenutno, ili ima nesto povoljnije?
Pogledajte prilog 535103
Nešto sitno ispod 5k INR.Bila je nedavno akcija u Indiji, Deluxe je bio na sniženju. Pre mesec-dva otprilike..
Da li se neko seća koliko je tacno koštao?
Za korisnike koji nemaju pretplatu da, mene je izašlo malo skuplje jer sam produžio tj obnovio pretplatu. Ne sećam se tačno, ali mislim da mi je bio -25% popust.Nešto sitno ispod 5k INR.
A neki nisu ni tu mogućnost imali a pretplata isticala dva dana nakon sniženja, dok su neki imali full popust a pretplata trajala još par meseci. 🤣Za korisnike koji nemaju pretplatu da, mene je izašlo malo skuplje jer sam produžio tj obnovio pretplatu. Ne sećam se tačno, ali mislim da mi je bio -25% popust.
Whaaat?!? 😅 🤣 Kanda je to nasumično, kako stvari stojedok su neki imali full popust a pretplata trajala još par meseci
Whaaat?!? 😅 🤣 Kanda je to nasumično, kako stvari stoje
To sam i uradio, jer mi na prvu nisu nudili išta, a posle cancela ponudili mi da produžim pretplatu uz popust.Nije baš najjasnije. Ono što je uvek dobro je da uradiš Cancel za psotojeću pretplatu...ako nećeš da je nastaviš.
Ispod 50e mislim da je bio na snizenju deluxBila je nedavno akcija u Indiji, Deluxe je bio na sniženju. Pre mesec-dva otprilike..
Da li se neko seća koliko je tacno koštao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari