Šta je novo?

Oppo Find X9/X9 pro

Zna li se konačno kapacitet baterije za Ultru?

Ima li smisla preći sa ip16pro na X9pro?
Da li je neko imao slično iskustvo?
Trenutno sam u Kini, a cena je 550 jura za osnovni model.

Naravno da ima smisla, zameniš "glup" telefon sa pametnim.😉
Mala šala, na to pitanje samo ti možeš da odgovoriš...
Uzmeš pa ako ti ne odgovara, prodaš i vratiš se na jabuku.

To sam uradio sa Samsungovom Ultrom, malim S-om i Pixelom😅, još samo Kineza da probam😁
Mada mislim da će kamera da me odvrati kao i od gorepomenutih, posebno video.

Šta god da uzimaš, nemoj da bude manje od 512gb. Svi ovi novi kamera telefoni imaju ogromne fajlove snimaka.

Ako x9s pro ima HP9 kao telephoto, kupujem ga odmah. Ali verovatno će to ipak biti hp5

Both the Find X9 Ultra and Find X9s Pro will debut in China on April 21. The Ultra will be about as large as they come with a 6.82” display, while the X9s Pro is expected to be a petite flagship with a 6.32” display – and nearly the same battery size as the Ultra at 7,000mAh.

X9s pro izgleda interesantno. Koja je razlika između njega i x9pro?

Javljaj se u pm pre nego sta ih staviš na oglas 🙂

Čekao sam ultru ali na kraju sam ipak zagrejao za X9s Pro, izgleda će imati HP5 i main i telephoto. HP9 u vivu me razmazio ali prihvatiću rado i HP5 zbog veće baterije i manjeg ekrana.

Čekao sam ultru ali na kraju sam ipak zagrejao za X9s Pro, izgleda će imati HP5 i main i telephoto. HP9 u vivu me razmazio ali prihvatiću rado i HP5 zbog veće baterije i manjeg ekrana.
I ja nešto naginjem ka x9s pro ali sada kako sam navikao(a i slabije vidim) na veći ekran ne znam da li mi se ide na 6.3". Idealno nešto oko 6.5" ali toga nema. Ostaje mi nedoumica x9 pro(baterija, dizajn) ili x300p (kamere, OS).

Deluje baš debelo 🙂
Tipa 10mm sigurno.. 🙂

7500 maha batoo, mora to negde da se ugura, aliii neka ga, zgadio mi se trend ULTRA THIN telefona, sa 3000maha baterijom i 3h sotom 😆

Samsung S25 Edge/iPhone Air i Samsung Privacy Display (ideja je ok, realizacija loša) - 3 ubedljivo najveće gluposti u smartfon industriji, u poslednjih 5-6 godina.

Ovaj telefon je engame, nema dalje.

Nazad
Vrh Dno